Artisti Romani
4 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Artisti Romani
Avem atatia artisti romani minunati, sau ma rog am avut. La cat de mediatizate sunt astazi noile genuri sa zic asa cred ca restu au fost dati uitarii. Imi plac melodiile lor dar totusi traim in Romania nu in America si avem si noi artistii nostri.
Cand am vazut stirea la televizor acum cativa ani ca Laura Stoica a murit (Dumnezeu sa o ierte) am ramas tablou. Mi'a placut mult de tot cum canta si timbrul vocii ei.
Pierdem din ce in ce mai multi artisti drept dovada Madalina Manole s'a sinucis. Ea credea ca e urata, dar era superba chiar daca avea 43 de ani. Cine nu ar fi vrut sa fie in locul ei. Un sot care o iubea, copilul care si l'a dorit din totdeauna, o casa si o cariera, dar cu toate astea si'a luat viata. Ce pacat. Chiar imi pare rau pentru ce a ajuns "muzica romaneasca".
Voi ca parere aveti.?
Va plac artistii romani sau nici macar nu vreti sa auziti de ei, ii marginalizati pe motiv ca altii canta mai frumos??
Cand am vazut stirea la televizor acum cativa ani ca Laura Stoica a murit (Dumnezeu sa o ierte) am ramas tablou. Mi'a placut mult de tot cum canta si timbrul vocii ei.
Pierdem din ce in ce mai multi artisti drept dovada Madalina Manole s'a sinucis. Ea credea ca e urata, dar era superba chiar daca avea 43 de ani. Cine nu ar fi vrut sa fie in locul ei. Un sot care o iubea, copilul care si l'a dorit din totdeauna, o casa si o cariera, dar cu toate astea si'a luat viata. Ce pacat. Chiar imi pare rau pentru ce a ajuns "muzica romaneasca".
Voi ca parere aveti.?
Va plac artistii romani sau nici macar nu vreti sa auziti de ei, ii marginalizati pe motiv ca altii canta mai frumos??
Bobocel.- Mesaje : 493
Re: Artisti Romani
In Romania se ajunge foarte usor vedeta.Apari de vreo 2 ori la Otv,pe la Acces direct (tot un fel de Otv si daca vrei cu adevarat faima te lalai si la TarafTv)si alte emisiuni d'astea.Stiti ca Sexy Braileanca a scos un cantec ?https://www.youtube.com/watch?v=j5pB_bdNwmI melodia e.....penibila.Am mai auzit intr-o vreme de una "Emmy" sau "Missy Crisy" (nuj daca am scris corect)Le-am vazut o singura data la TV apoi nu am mai auzit nimic de ele.NU spun ca romanii nu au talent dar adevaratii talentati sunt "plictisitori" pentru televiziune.
Cand aud de un artist romana sunt in general sceptica.
Cand aud de un artist romana sunt in general sceptica.
Maya- Mesaje : 53
Sexy Braileanca sau cei care ajung vedete peste noapte nu se pot numi "artisti".. Ma rog mai toata lumea isi da seama cum ajung mai ales ele vedete.
Eu ma refeream la artistii mari ai Romaniei. Gen Madalina Manole.
R.I.P
Sau Laura Stoica.
Eu ma refeream la artistii mari ai Romaniei. Gen Madalina Manole.
R.I.P
Sau Laura Stoica.
CA sa zic, muzica romaneasca nu prea ascult. Nu prea ma incanta, indeiferent de gen. Si in plus, cum a spus Maya... Mweri de doua ori la OTV si gata, esti vedeta. Da, Madelina Manole canta cu adevarat frumos dar pur si simplu nu e genul meu. Adica in Romania nu vad sa se cante melodii gen "Lucifer's Angel" sau "Suicide Note" Precum si voci ca ale cantaretilor nu sunt. Adica, dau un exemplu: Inna, canta 3 propoziti care se repeta si , gata are faima mondiala.
Va rog sa nu ma lu-ati in seama ca nici eu nu stiu ce am scris aici .
Va rog sa nu ma lu-ati in seama ca nici eu nu stiu ce am scris aici .
For 4 Only- Mesaje : 218
Lucifer's Angel,Suicide Note astea-s deja melodii sataniste dupa unii artisti din Romania (din pacate cei care cred asta sunt si cei mai in "voga" de la noi din tara) Am mai cautat pe YouTube diferiti artisti romani si DA intr-adevar au voce dar versurile nu ma reprezinta nu ma regesesc.Melodiile facute de romani in engleza (cele din ultimii 4-3 ani) au neaparat replici de genul "Touch me" "I'm hot" "I wanna kiss you baby" Asta e de rau nu....?
Maya- Mesaje : 53
Da logic ca ca este de rau. Adica unde este muzica de alta data. Nu mai ma regasesc in versurile de astazi. Sexualitatea a invadat prea mult industria muzicii decand cu Lady Gaga. Sunt de parere ca adevaratii artisti ai romaniei ar trebuii promovati asa cum trebuie.
Am crescut pe melodiile fetelor de la Bambi, Andre, Asia.. Si acum, dezamagire totala.
Eu nu am nimic cu melodiile asa zise "sataniste". Fiecare asculta ce vrea si cei place pana la urma.
Andre:
Bambi:
Noni Ene: [Incredibila vocea baiatului asta.]
Asia:
Am crescut pe melodiile fetelor de la Bambi, Andre, Asia.. Si acum, dezamagire totala.
Eu nu am nimic cu melodiile asa zise "sataniste". Fiecare asculta ce vrea si cei place pana la urma.
Andre:
Bambi:
Noni Ene: [Incredibila vocea baiatului asta.]
Asia:
Nu sunt o fana a muzici romanesti deloc!
Si cum a zis si Maya...cele in engleza sunt oribile,astia nu stiu sa cante despre altceva decat:
Touch me" "I'm hot" "I wanna kiss you baby" Asta e deloc stilul meu!
Eu prefer rapul si rockul!
Sunte cateva melodii interesante...de exemplu este draguta melodia Bambi-ochii tai desi nu ma reperzinta prea mult!
Si cum a zis si Maya...cele in engleza sunt oribile,astia nu stiu sa cante despre altceva decat:
Touch me" "I'm hot" "I wanna kiss you baby" Asta e deloc stilul meu!
Eu prefer rapul si rockul!
Sunte cateva melodii interesante...de exemplu este draguta melodia Bambi-ochii tai desi nu ma reperzinta prea mult!
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum