Iar plec ^.^
5 participanți
Anime Sign :: Bun Venit :: Anunturi
Pagina 1 din 1
Iar plec ^.^
Ei bine... cu totii stiti ca e vacanta, asa ca si eu imi iau dreptul de a zburda putin prin tara ( sau in afara ei ). Azi sau maine voi pleca la tara... si o sa stau cam doua saptamani. Incerc sa imi bag o optiune de net pe telefon, dar aia o sa ma tina cam o saptamana, apoi liniste totala. Am zis ca o fac pe Love moderator mic... Ei bine, daca plec o fac mod global, pentru ca nici de SaChan si nici de Lucy nu am mai auzit mare lucru. Am nevoie de seriozitate maxima. Spor la postat pentru userii care inca au acces la calculator si ne revedem in curand :D.
Eu sunt intr-un mic doliu, azi noapte mi-a murit canarul pe care il am de vreo 9 ani. Nu prea imi pot imagina viata fara el.
Eu sunt intr-un mic doliu, azi noapte mi-a murit canarul pe care il am de vreo 9 ani. Nu prea imi pot imagina viata fara el.
Re: Iar plec ^.^
Distractie placuta Iru in vacanta (hai ca o meriti, dupa ce-ai administrat atatea luni bune forumul).Eu incerc sa ma ocup de forum cat mai bine cu ocazia aceasta (desi astazi plec la munte, insa nu o sa lipsesc decat vreo 2 zile, si o sa am si de acolo acces la calculator) si ... ne vedem cat mai curand ^__^
P.S. Imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat cu canarul tau.
P.S. Imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat cu canarul tau.
Hmm....Ma scuzi Iru,si eu is plecata la tara doua saptamaniAcuma,da,vorbesc pentru ca am dat de internet la Ionel da' nu stiu cat de mult am sa pot.Asa ca sper ca Love sa-si faca treaba,in fond,a devenit moderator global :D.Si,imi pare rau pentru canarul tau.
Da astazi m'am reintors oficial.. Nu am idee daca ai vazut mesajul off pe care ti l'am lasat in privinta plecarii mele, in caz ca m'ai dat disparuta. Sper sa ai parte de o vacanta frumoasa, ca de o meriti.
R.I.P... Am patit si eu asa cu un iepuras la care tineam mult de tot..
R.I.P... Am patit si eu asa cu un iepuras la care tineam mult de tot..
Bobocel.- Mesaje : 493
Stiu ca spamez dar acum plec la mare si stau o saptamana. Rog mozii care mai exista pe aici sa se ocupe de forumel si sa il modereze si asa inactiv cum este. Spor la postat
Distractie placua la mare, Admina! ^__^ Da' ce te-ai plimbat vara asta ... Vreau si eu ...
Aaa, pai eu raman in oras, asa ca mai bantui eu pe forum, asa "inactiv" cum este ...
Distreaza-te si te asteptam inapoi cat de curand Ai grija ca am auzit ca-s valurile cam mari si e periculos.
Aaa, pai eu raman in oras, asa ca mai bantui eu pe forum, asa "inactiv" cum este ...
Distreaza-te si te asteptam inapoi cat de curand Ai grija ca am auzit ca-s valurile cam mari si e periculos.
Ei bine am venit. Stiu de valuri, dar asa imi place . Stiu sa inot foarte bine, deci nu am probleme. Am revenit si vara asta nu mai plec. Ne luam sa organizam forumul. Pe 4 octombrie vine ziua cea mare IMPLINIM UN AN DE ACTIVITATE!!!
WoW! O.O Deja?! Ce repede trece timpu'!Bine, stiu ca eu nu-s membru chiar de la inceput, da' ... totusi.A trecut prea repede vara asta si deja incepe scoala.
Pai, bine-ai venit inapoi, sper ca te-ai distrat.Noi ti-am dus doru'.Prea multe lucruri pe forum nu s-au intamplat, prea mult de moderat n-am avut (cred ac un singur mesaj am avut de sters, pe motiv de spam).
Daca tot vine asa de repede aniversarea forumurlui, tre' sa venim si cu cateva idei, nu?Bine, da' cred ca vorbim despre asta pe la topic-urile cu ceilalti moderatori.
Pai, bine ai revenit!
Pai, bine-ai venit inapoi, sper ca te-ai distrat.Noi ti-am dus doru'.Prea multe lucruri pe forum nu s-au intamplat, prea mult de moderat n-am avut (cred ac un singur mesaj am avut de sters, pe motiv de spam).
Daca tot vine asa de repede aniversarea forumurlui, tre' sa venim si cu cateva idei, nu?Bine, da' cred ca vorbim despre asta pe la topic-urile cu ceilalti moderatori.
Pai, bine ai revenit!
Eu o sa plec weekend-ul acesta la bunica.Nu o sa iau laptop-ul cu mine deci nu voi avea internet acolo.
O sa revin luni sau marti cel tarziu.
Deci..distractie placut in continuare
Zbye:)
O sa revin luni sau marti cel tarziu.
Deci..distractie placut in continuare
Zbye:)
Anime Sign :: Bun Venit :: Anunturi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum