Nabari no Ou
Anime Sign :: Anime/Manga zone :: Anime Zone :: Drama
Pagina 1 din 1
Nabari no Ou
Am dat search si nu am gasit un topic cu animeul asta asa ca mam gandit sa fac eu unul. Sa vedem...
Nume: Nabari no Ou sau Ruler of Nabari
Poveste: In prezent exista cine sate care detin fiecare cate o tehnica interzisa: Togakushi, Banten, Fūma, Kairōshū, Iga. Aparent acestea nu par a avea nici o legatura cu Miharu Rokujo, un student apatic si lipsit de griji. El invata o tehnica interzisa, Shinra Banshou, de care apoi nu poate sa mai scape decat cu riscul de as pierde viata. Intalneste o multime de persoane care ii devin in scurt timp prieteni: Raimei Shimizu, Tobari Kumohira, Kouichi Aizawa. Insa, pe langa aceste persoane, el intalneste un baiat, Yoite care pare a fi un utilizator al tehnicii interzise Kira.Acesta il roaga pe Miharu sa-l faca sa dispara cu ajutorul lui Shinra Banshou. Baiatul are trei variante de ales. Daca vreti sa aflati mai multe urmariti animeul.
Gen: drama, shounen, supernatural, comedie.
Poze:
Miharu:
Yoite:
Intrebari:
1. Ce credeti despre povestea ninja a animeului?
2. Ce parere aveti despre relatia dintre Yoite si Miharu?
3. Vedeti vreo asemanare cu animeul Naruto?
Nume: Nabari no Ou sau Ruler of Nabari
Poveste: In prezent exista cine sate care detin fiecare cate o tehnica interzisa: Togakushi, Banten, Fūma, Kairōshū, Iga. Aparent acestea nu par a avea nici o legatura cu Miharu Rokujo, un student apatic si lipsit de griji. El invata o tehnica interzisa, Shinra Banshou, de care apoi nu poate sa mai scape decat cu riscul de as pierde viata. Intalneste o multime de persoane care ii devin in scurt timp prieteni: Raimei Shimizu, Tobari Kumohira, Kouichi Aizawa. Insa, pe langa aceste persoane, el intalneste un baiat, Yoite care pare a fi un utilizator al tehnicii interzise Kira.Acesta il roaga pe Miharu sa-l faca sa dispara cu ajutorul lui Shinra Banshou. Baiatul are trei variante de ales. Daca vreti sa aflati mai multe urmariti animeul.
Gen: drama, shounen, supernatural, comedie.
Poze:
Miharu:
Yoite:
Intrebari:
1. Ce credeti despre povestea ninja a animeului?
2. Ce parere aveti despre relatia dintre Yoite si Miharu?
3. Vedeti vreo asemanare cu animeul Naruto?
Verrine.- Moderator
Anime Sign :: Anime/Manga zone :: Anime Zone :: Drama
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum