"Creatile "unei incepatoare
4 participanți
Anime Sign :: Fan Zone :: Fan GFX
Pagina 1 din 1
"Creatile "unei incepatoare
Am si eu cateva,aceastea sunt facute in gimp sper sa va placa
avat:
sem:
avat:
avat:
avat:
sing:
sing:
avat:
sem:
- Spoiler:
avat:
avat:
avat:
sing:
sing:
Re: "Creatile "unei incepatoare
Trec si eu pe aici. ;-?
Cu marimile chiar te descuri bine nu am nimic de comentat. Insa, nu ai decat imagini redimensionate, si asta nu se prea pot numii gfx. Insa e bine ca le ai cu redimensionarea imaginii xP. Insa al doilea avatar mi se pare destul de maricel o.o, iar al patrulea este prea mic XD. Cea mai mica marime la avatare este 100x100, iar cea mai mare 150x150. Asaa sa continuam, no pot sa-ti dau alt sfat decat uitate peste niste tutoriale, iti va fii de mare folos ^^. Si incearca sa folosesti border, ca sa nu aive aspectu ca imaginea respectiva este taiata. ^^
Mult succes in continuare, si sper sa nu te fii suparat comentariul meu. ^^
Cu marimile chiar te descuri bine nu am nimic de comentat. Insa, nu ai decat imagini redimensionate, si asta nu se prea pot numii gfx. Insa e bine ca le ai cu redimensionarea imaginii xP. Insa al doilea avatar mi se pare destul de maricel o.o, iar al patrulea este prea mic XD. Cea mai mica marime la avatare este 100x100, iar cea mai mare 150x150. Asaa sa continuam, no pot sa-ti dau alt sfat decat uitate peste niste tutoriale, iti va fii de mare folos ^^. Si incearca sa folosesti border, ca sa nu aive aspectu ca imaginea respectiva este taiata. ^^
Mult succes in continuare, si sper sa nu te fii suparat comentariul meu. ^^
Simona (:- Mesaje : 265
Huh sa comentam pe aici...Avatarele sunt dragute dar ar avea cam aceeasi marime...Imprastiate asa numi place, ala al treilea e purice, iar primul elefant...
Incearca de dimensiuni de 150x150 sau 170x170 parerea mea..Semanturile pentru inceput sunt bune, imi plac nam ce sa zic la ele , dar mai tarziu cand mai avansezi sa incerci si niste efecte pe acolo, luminozitati .
Cam atat am avut sati zic, sper sa nu te superi...Byez
Incearca de dimensiuni de 150x150 sau 170x170 parerea mea..Semanturile pentru inceput sunt bune, imi plac nam ce sa zic la ele , dar mai tarziu cand mai avansezi sa incerci si niste efecte pe acolo, luminozitati .
Cam atat am avut sati zic, sper sa nu te superi...Byez
Dya :]- Mesaje : 199
Bine, esti al inceput, nici eu nu sunt experta dar hai sa lasam asta.
Deci avatarele sunt dragute , cum au spus si ceilalti ar trebuii sa fie toate de aceiasi marime. Si ceva scris sau efecte pe un avatar nu ar strica. Primul sing este cam simplu dar al doilea este reusit dar ar merge si un border Succes in continoare.
Deci avatarele sunt dragute , cum au spus si ceilalti ar trebuii sa fie toate de aceiasi marime. Si ceva scris sau efecte pe un avatar nu ar strica. Primul sing este cam simplu dar al doilea este reusit dar ar merge si un border Succes in continoare.
For 4 Only- Mesaje : 218
Va multumesc mult pentru ca va plac "Creatile"mele voi mai pune cateva mai incolo ca vreau s-a mi instalez un nou prigram si vreau s-a vad dac i-mi ies bine sau nu.
Anime Sign :: Fan Zone :: Fan GFX
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum