Haunted/Fenomene stranii
3 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Haunted/Fenomene stranii
Voi urmariti aceasta emisiune pe Discovery?
Mie imi place sa le urmaresc!
Sunt destul de interesante,par foarte reale!Desi sunt niste reconstructii dupa fapte reale!
Voua va plac?
Daca da de ce?Daca nu de ce?
Mie imi place sa le urmaresc!
Sunt destul de interesante,par foarte reale!Desi sunt niste reconstructii dupa fapte reale!
Voua va plac?
Daca da de ce?Daca nu de ce?
Re: Haunted/Fenomene stranii
Buna idee Ralu! ^_^ Ma uit la emisiunea asta de vreo 3 ani O_O. Ma rog dar inainte dadeam rar, nu apucam sa vad prea des fiind ca ori uitam, ori eram la internat =_=. Acum de vreo doi ani mai sigur am inceput sa ma dedic total acestei emisiuni, si am ajuns ca seara de vineri sa nu mai fie completa fara ea. Pur si simplu a devenit o traditie a familiei. Eu cu Dya, cu Soru, Body sau cand nu's niciunul, cu verisoara mea de pe scara Ionela ma uitam. Acum am molipsit lumea si am cunoscuti printre care si sysuri care se uita. ^_^. Deci nu ma simt singura.
Si intradevar, ma uit pentru ca nu's ca filmele alea de groaza bolnavicioase cu fel de fel de idei cu torturi , cu oi mancatoare de oameni sau lupi preistorici care devoreaza oameni ect. E o emisiune care are evenimente de groaza credibile din viata cotidiana, nu fantasme aiurite. ^_^
Si intradevar, ma uit pentru ca nu's ca filmele alea de groaza bolnavicioase cu fel de fel de idei cu torturi , cu oi mancatoare de oameni sau lupi preistorici care devoreaza oameni ect. E o emisiune care are evenimente de groaza credibile din viata cotidiana, nu fantasme aiurite. ^_^
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Da,uneori mai uit si eu,dar cum ai zis si tu:serile de vineri nu mai sunt complete fara emisiune
Singur nu ma prea uit...si are efecte mai bune decat filmele acelea horror de 2 bani!
Am vazut filme horror interesante,dar Fenomene Stranii este mai credibil!
Si dupa ce ai vazut un episod nu te mai poti oprii,te capteaza
Singur nu ma prea uit...si are efecte mai bune decat filmele acelea horror de 2 bani!
Am vazut filme horror interesante,dar Fenomene Stranii este mai credibil!
Si dupa ce ai vazut un episod nu te mai poti oprii,te capteaza
Cred ca e cea mai buna emisiune de vineri seara si asa de groaza...E mai originala fara chestii prea SF. Si eu cu Denissu am devenit dependente de ea... Pur si simplu mereu ne reamintim: ''auzi te uiti?'', ''Stii vazusi partea in care fantoma?...etc''.
Deci o ador, a devenit o traditie cum se mai zicea... Si cred ca multi au aceeasi parere si le place...^^
Deci o ador, a devenit o traditie cum se mai zicea... Si cred ca multi au aceeasi parere si le place...^^
Dya :]- Mesaje : 199
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum