Prietenii virtuali
4 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Prietenii virtuali
Ce parere aveti despre prietenii virtuali!
Adica prietenii care ii intalniti pe net!
Eu am o gramada de prieteni virtuali
Sysurile: Cory-chan si Tamaki si Soniutza
Apoi am mai cunoscut multi de pe forumuri...
Acum cel mai mult vorbesc pe mess cu ei si ne intelegem foarte bine,deocamdata nu am intalnit pe cineva pe viu,dar as vrea foarte mult ^^
Deci prietenii virtuali sunt buni sunt o particica din viata mea
Adica prietenii care ii intalniti pe net!
Eu am o gramada de prieteni virtuali
Sysurile: Cory-chan si Tamaki si Soniutza
Apoi am mai cunoscut multi de pe forumuri...
Acum cel mai mult vorbesc pe mess cu ei si ne intelegem foarte bine,deocamdata nu am intalnit pe cineva pe viu,dar as vrea foarte mult ^^
Deci prietenii virtuali sunt buni sunt o particica din viata mea
Ultima editare efectuata de catre Kiufulici in Mar 14 Sept 2010, 20:14, editata de 1 ori
Re: Prietenii virtuali
Prieteni de pe internet...o-ho,sunt multi,n'o sa ma apuc sa'i insir pe toti.
Am avut un oarece soc (stai sa ma gandesc putin) in urma cu mai bine de un an cand un user nou citise un fic de'al meu de pe forumul propriu.Vazand ca ii place,i'am trimis un PM,iar ea mi'a dat Reply cu ID'ul ei si de atunci tot vorbim.M'a mirat foarte tare faptul ca ne intelegem atat de bine,e ca si cum as avea de doua ori mai mult creier,daca ma intelegeti
Plus multe alte cunostinte facute din intamplare de pe forumuri pe care ii ajut cu drag si le cer din cand in cand sfaturi legate de teme sau mai stiu eu ce alte lucruri.
In concluzie n'as renunta la unii din ei.
Am avut un oarece soc (stai sa ma gandesc putin) in urma cu mai bine de un an cand un user nou citise un fic de'al meu de pe forumul propriu.Vazand ca ii place,i'am trimis un PM,iar ea mi'a dat Reply cu ID'ul ei si de atunci tot vorbim.M'a mirat foarte tare faptul ca ne intelegem atat de bine,e ca si cum as avea de doua ori mai mult creier,daca ma intelegeti
Plus multe alte cunostinte facute din intamplare de pe forumuri pe care ii ajut cu drag si le cer din cand in cand sfaturi legate de teme sau mai stiu eu ce alte lucruri.
In concluzie n'as renunta la unii din ei.
Hmm da,prieteni virtuali am destul de multi cum ar fi si Denissu,Raluca(Kiufulici),Irukandji....etc.Pe messenger mai mult cu prieteni pe care ia-m cunoscut pe net si asa a ajuns lumea mea si ma simt mult mai bine cand vorbesc cu o prietena(prieten) pe care nu am/la-m vazut in viata mea decat atunic cand vorbesc cu specimenele din clasele 1-4(mai sunt si exceptii).Deci cam asta ar fi.
Zbye
Zbye
$onny- Mesaje : 495
Uhm..pe net cred că mi-am făcut destui prieteni cam din toată ţara. Este mai uşor decât pe viu şi mie una îmi convine. Numai o persoană am văzut-o pe viu adică Daelithal. şi tot nu a fost de ajuns pentru noi ca să stăm una cu alta o lună :]]. După mine parcă e mai uşor să te destăinui pe mess,mă rog să vorbesc şi sunt unii cu care mă înţeleg destul de bine chiar dacă suntem la sute de kilometri departare şi majoritatea nici nu ştim cum arătăm şi asta poate fi că ne putem înţelege datorită firii noastre nu a felului în care arătăm. Cei mai mulţi după asta se iau xD mă rog ăştia de pe viu. Deci tot ce contează e să ne înţelegem bine şi cam atât.
TeeChan- Mesaje : 444
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum