Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Uraboku

2 participanți

In jos

Uraboku Empty Uraboku

Mesaj Scris de For 4 Only Joi 02 Sept 2010, 22:13

Subiectul îl are la bază pe Sakurai Yuki, un băiat cu o putere misterioasă. În momentul în care îi atinge pe ceilalţi, le poate simţi trăirile. Yuki a fost abandonat la un orfelinat de către mama lui încă de când avea doar câteva luni, iar de atunci se luptă pentru independenţa sa. Este interesant de urmărit evoluţia personajului, precum şi modul cum va reacţiona pe măsură ce îşi dă seama că puterile sale cresc în permanenţă.

Va sfatuiesc sa va uitati la el. Eu nu ma pot despartii de el.
For 4 Only
For 4 Only

Sus In jos

Uraboku Empty Re: Uraboku

Mesaj Scris de Verrine. Joi 02 Sept 2010, 23:39

Hi hi, se pare ca mai sunt persoane care il vizioneaza :>.
Este destul de bun, insa observ ca au aparut 21 de episoade si inca nu s-a intamplat nimic. O.o Cred ca finalul o sa fie foarte grabit avand in vedere ca in total sunt 24 de episoade:)). Ma rog, vom trai si vom vedea.
Pana acum, nu stiu, ideea mi se pare interesanta si imi place foarte mult grafica. Luka este bestial 8->. Din manga nu am citit decat primul capitol:)), am tot zis ca ma apuc de el dar am uitat. Ma rog, mi-a palcut ca au incercat sa combine viata reala cu cea fanatstica, sper insa ca finalul sa nu fie cliseic.
Verrine.
Verrine.
Moderator

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum