Aaa chiul >:)
+6
Psyhee
Kido X
ionela
TeeChan
Maya
Insane Tenshi
10 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Aaa chiul >:)
Banuiesc ca cei care sunteti curajosi ati chiulit macar o singura data in viata voastra minunata. Fie ca chiuleati independenti, in grup sau chiar toata ziua acasa fiind ''bolnaviori''.
Eu am chiulit mult cand era intra 8-a pentru simplul fapt ca ora de sport era foarte nasoala, iar profa o fiinta minunata nu punea absente. ^_^
Ma prezentam doar la probe cand sa iau note. La orele de fanceza cand aveam doua ore martea faceam cu directorul, dar o ora mereu neo ciordea profa de fizica si eu ca sa nu fac doua ore de fizica in aceeasi zi ma tiram. Si in clasa a 9-a plecam la chimie , cu ''invoiala''. Intra 10-a hmm, plecam tot asa la sport si desen, si conta cand profa nu preda. Odata acum mai primavara trecuta am chiulit la romana, pentru ca unii trebuia sa dea lucrare, ca restul semestrului au pazit ratele. >_> Si ca sanumi stric media am dat o chiuleala cu inca 3 fete, si la sfarsit de ora neam prezentat, neam cerut scuze si am spus ca era criza de microbuze , din no9u
Eu am chiulit mult cand era intra 8-a pentru simplul fapt ca ora de sport era foarte nasoala, iar profa o fiinta minunata nu punea absente. ^_^
Ma prezentam doar la probe cand sa iau note. La orele de fanceza cand aveam doua ore martea faceam cu directorul, dar o ora mereu neo ciordea profa de fizica si eu ca sa nu fac doua ore de fizica in aceeasi zi ma tiram. Si in clasa a 9-a plecam la chimie , cu ''invoiala''. Intra 10-a hmm, plecam tot asa la sport si desen, si conta cand profa nu preda. Odata acum mai primavara trecuta am chiulit la romana, pentru ca unii trebuia sa dea lucrare, ca restul semestrului au pazit ratele. >_> Si ca sanumi stric media am dat o chiuleala cu inca 3 fete, si la sfarsit de ora neam prezentat, neam cerut scuze si am spus ca era criza de microbuze , din no9u
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Re: Aaa chiul >:)
Eu,eu am chiulit ! Dar doar de 4 ori .
La sport de 2 ori pentru ca oricum proful imi da mereu media 10 ( si eu nici macar nu vin in trening vin mereu in blugi ) la desen deoare ce proful este suuuuper enervant si uneori vine asa putin beat si la istorie pentruca proful pur si simplu nu a venit la ora :|
La sport de 2 ori pentru ca oricum proful imi da mereu media 10 ( si eu nici macar nu vin in trening vin mereu in blugi ) la desen deoare ce proful este suuuuper enervant si uneori vine asa putin beat si la istorie pentruca proful pur si simplu nu a venit la ora :|
Maya- Mesaje : 53
Eu în jur de 3 ori dacă am chiulit fiindcă nu aveam chef să mă duc la liceu..hmm şi de nu ştiu câte ori a fost când nu avea nimeni chef de şcoală,bine de ultimile 2-3 ore=] sau dacă nu era vreun profesor şi eram în timpul programului,eu şi cu câţiva colegi ne "luam liber" de la profi pentru toată clasa x3 era tare mai ales că se întâmpla mai des pe la sfârştiul şcolii mă rog..pe la sfârşitul lui aprilie. Deci scăpam şi fără prea multe absenţe şi cu mai mult timp liber.
TeeChan- Mesaje : 444
poi am chiulit heeee heeeeee cred ca nimeni inafara de prietena mea nu a chiulit mai mult ca mine
eu chiuleam mereu si regret asta pentru ca nu am aratat profesorilor de ce sunt in stare
acum am note bune si nu mai sunt in anturajele in care am fost deoarece mi-a venit mintea la cap
aaa da si nu am ramas repetenta niciodata si sunt in clasa a VIII-a
eu chiuleam mereu si regret asta pentru ca nu am aratat profesorilor de ce sunt in stare
acum am note bune si nu mai sunt in anturajele in care am fost deoarece mi-a venit mintea la cap
aaa da si nu am ramas repetenta niciodata si sunt in clasa a VIII-a
ionela- Mesaje : 7
Ooo da am dat chiul la mate O_O :]]. zilele trecute venise el sa ne predea niste matrice si mi sa facut rau. Deci a fost o misiune imposibila la propriu =]] XD si cei de facut, decat chiul. Am mai avut 2 copcii cu care sa ma aliez, si asa numai pe mine ma scoate la tabla si mam saturat --_--", de data asta a scos fraierul clasei la tabla X3. Am avut noroc ca nam mai fost in ipostaza sarmanei isaura .
Oki,eu inca nu ma duc cu chiulul :]]
Dra odata,inainte de vacanta de Pasti *era o joi* mai bine de jumatate de profi nu venisera,noi eram la penultima ora,aveam mate,am asteptat pana la si un sfert,am vazut ca nu vine si stiam ca la ultima ora eram invoiti:Hai sa plecam.Ne luam frumos ghiozdanelele si toti,inafara de 2 colegi am plecat.In urm. zi cand am mers sa ne luam la revedere aia 2 au spus ca a venit profa si cand i-a vazut doar pe ei 2 a plecat.
Dra odata,inainte de vacanta de Pasti *era o joi* mai bine de jumatate de profi nu venisera,noi eram la penultima ora,aveam mate,am asteptat pana la si un sfert,am vazut ca nu vine si stiam ca la ultima ora eram invoiti:Hai sa plecam.Ne luam frumos ghiozdanelele si toti,inafara de 2 colegi am plecat.In urm. zi cand am mers sa ne luam la revedere aia 2 au spus ca a venit profa si cand i-a vazut doar pe ei 2 a plecat.
La mine se practica chiulul in grup (toata clasa ) foarte des.Printr-a 9-a mai putin dar intr-a 10 diriga a lipsit un semestru deci noi ne-am facut de cap XD Tot p-atunci chiuleam de la orele de sport si stateam in clasa cu niste prietene pentru ca profa ne chiuia ca pe hotii de cai T.T Intr-a 11-a si-a 12-a cred c-am chiulit in prostie.In general de la mate.Nu se supara profu si nici nu punea absente. Ce-i drept intr-a 12-a aveam o scuza: trebuia sa invatam pentru bac,yeah,sure,sure ...
Şi noi [ca mulţi alţii] practicăm chiulul în grup. Adică vreo doi mai curajoşi sau mai cu mutre de căţei plouaţi se duc la dirig' cu un text gen: ' Domn' diriginte avem muuuuult de învăţat la mate' sau ' Domn' profesor vă rugăm, ne învoiţi de la sport că suntem cam toţi răciţi' [ dirigu' meu e prof de sport ]
În rest se chiuleşte la religie, fiecare pe cont propriu. Care rămân sunt cam blestemaţi de soartă, că tipa aia face ore şi cu 4 copii. Nici pe la dirigenţie nu-i prea multă lume...Şi în rest, faza cu chiul că-s bolnavă...Hmmm, complicat fiindcă mama mă lasă acasă numa' cu temperatură...Da de vreo 3 ori mi-a ieşit :]
În rest se chiuleşte la religie, fiecare pe cont propriu. Care rămân sunt cam blestemaţi de soartă, că tipa aia face ore şi cu 4 copii. Nici pe la dirigenţie nu-i prea multă lume...Şi în rest, faza cu chiul că-s bolnavă...Hmmm, complicat fiindcă mama mă lasă acasă numa' cu temperatură...Da de vreo 3 ori mi-a ieşit :]
Soleil.- Moderator
Eu zilele astea , am tras chiulul la sport si a doua oara ma prins profu la ora. O_O"
Apoi am crezut ca ma va alerga ca pe gaste XD, dar de fapt am facut incalzirea obisnuita, si acolo am facut baza. Se astepta sa ne dam sufletul, dar eu mai isteata si sireata X3, cand el nu se uita eu nu faceam nimic, ma uitam in luna :]]. Si faceam la misto sportul pe cand toti traspirau ca curcile plouate. Je nici macar nu se strofocea. Si nici nu ma vazut :-".
Hehe si am scapat si fara absenta ^_^
Apoi am crezut ca ma va alerga ca pe gaste XD, dar de fapt am facut incalzirea obisnuita, si acolo am facut baza. Se astepta sa ne dam sufletul, dar eu mai isteata si sireata X3, cand el nu se uita eu nu faceam nimic, ma uitam in luna :]]. Si faceam la misto sportul pe cand toti traspirau ca curcile plouate. Je nici macar nu se strofocea. Si nici nu ma vazut :-".
Hehe si am scapat si fara absenta ^_^
Uh noi...ne-am luat o zi liberă săptămâna trecută adică am prelungit weekend-ul cu o zi, "concediu de maternitate" [sau somn de voie]cum zicea profa de română. Faza era că profa de engleză nu era şi din 4 ore noi aveam 2 cu ea şi erau în mijlocul programului şi ne-am dat bine pe lângă profa de română să nu mai vină aşa de dimineaţă la liceu şi la diriga..hmm am făcut 2 ore de franceză în 1. Anyway de recuperat am recuperat numai la engleză nu,da' ne-am întrecut pe noi O.O şi a fost bine să dormim fără grijă că mergem la ore...
TeeChan- Mesaje : 444
Pai noi am dat chiulu' saptamana trecuta vineri in grup si azi la fel la ultima ora. Adica cine sta la info cand poate prelungi timpul de libertate. Si in plus statam degeaba.
Eu facand naveta imi ia o ora sa vim acasa asa ca vin mai devreme.
Si asa ii ascultam pe aia cum se cearta. Cel mai bine e acasa.
Eu facand naveta imi ia o ora sa vim acasa asa ca vin mai devreme.
Si asa ii ascultam pe aia cum se cearta. Cel mai bine e acasa.
Soru 2009- Mesaje : 74
Pai da pot sa zic ca ma chiulit pe a 4-a, era marti si trebuia sa am engleza(eram mai rau ca si in armata cu profa aia) si eu cu o prietena mai curajoasa ne-am gandit sa plecam de la ora respectiva deci i-am spus invatatoarei ca cainelui meu ii este rau si e singur acasa(e iubitoare de animale^^"), faza tare e ca nici in ziua de azi nu stie adevaratul motiv si noi ne-am luat liber de la ora aceea.
$onny- Mesaje : 495
Eu ... sunt a X-a si n-am chiulit niciodata ^^" Da, stiu, suna aiurea, da' mi-e groaza sa chilesc si ... in plus, lipsesc foarte mult motivat (toata ziua ma imbolnavesc XD ).Ce-ar mai fi daca as mai adauga si absente nemotivate la toate alea.Si asa, la fiecare sfarsit de semestru, dirigintele vine la mine si rade, zicand "Bravo!Ai reusit sa-ti dobori propriul record la absente!Cine-a mai pomenit 180 de absente motivate?" .
Oricum, indiferent de ora si oricand mi-ar displacea ... nu pot sa chiulesc.Se razbuna apoi profesorii (am numai din astia) si ... am pierdut o ora de predare.Ce rost are? XD
Oricum, indiferent de ora si oricand mi-ar displacea ... nu pot sa chiulesc.Se razbuna apoi profesorii (am numai din astia) si ... am pierdut o ora de predare.Ce rost are? XD
Ieri am dat un chiul toata clasa de la 2 ore. :-" Si dupa noi sau luat inca doua clase, dar initial noi ii copiaseram pe cei de a xii-a. Vazand ca nu se fac ore, neam facut bagajele si am plecat pe usa.
Directorul azi dimineata a facut careu si a spus ca cine mai pleaca are media scazuta la purtare mai ales chiulul in grup. Ete na! =_= Si a dat si clasa noastra si impreuna cu celelalte 4 drept example negative
Directorul azi dimineata a facut careu si a spus ca cine mai pleaca are media scazuta la purtare mai ales chiulul in grup. Ete na! =_= Si a dat si clasa noastra si impreuna cu celelalte 4 drept example negative
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum