Sugestii :D.
+14
Verrine.
DeGirl
Kidu
roxycamy
Insane Tenshi
Bobocel.
Psyhee
Anemone
Jellyka
Alucard
Love
Kido X
candy.bar
Irukandji
18 participanți
Anime Sign :: Bun Venit :: Sugestii
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Sugestii :D.
Cory ai putea lucra cu moderatorii,userii si graphic designerii la noua tema, la aspectul forumului, la mascota cei care se pricep in photoshop, si unul din moderatori ar putea sa inceapa sa lucreze la idea lui Raluka-san cu revista. Si Psyhee are dreptate.
Si inca o sugestie, daca poti sa pui smile-urile sa fie ca si pe mess. Arata mai bine.
Ati putea incepe sa lucrati la ceea ce v-ati propus si intr-un weekend sa va mobilizati, sa opriti site-ul si sa incepeti sa faceti schimbari, asta cand veti avea tot ce este necesar.
Si inca o sugestie, daca poti sa pui smile-urile sa fie ca si pe mess. Arata mai bine.
Ati putea incepe sa lucrati la ceea ce v-ati propus si intr-un weekend sa va mobilizati, sa opriti site-ul si sa incepeti sa faceti schimbari, asta cand veti avea tot ce este necesar.
Bobocel.- Mesaje : 493
Um..Miau,deja se lucreaza la asta.Ma rog,cel putin la partea cu noul look al forumului.
Cat despre revista,zic sa mai asteptam,nu cred ca acum e momentul potrivit.Mai ales ca revista necesita mult timp si experienta daca vrei sa faci ceva interesant.Dar sa vedem ce zice admina o.o
Cat despre revista,zic sa mai asteptam,nu cred ca acum e momentul potrivit.Mai ales ca revista necesita mult timp si experienta daca vrei sa faci ceva interesant.Dar sa vedem ce zice admina o.o
Stiu. Am vazut un prewiew al temei si este superba.
Da adevarat. Cu revista am putea sa asteptam pana cand site-ul o sa stranga mai multi membri, moderatori.Etc.
Daca aveti nevoie de ajutor, dati'mi un PM, sau contactati'ma pe mess.
Da adevarat. Cu revista am putea sa asteptam pana cand site-ul o sa stranga mai multi membri, moderatori.Etc.
Daca aveti nevoie de ajutor, dati'mi un PM, sau contactati'ma pe mess.
Erm..am vazut ca nu exista un topic in care sa discutam in general despre animeuri...
Oh si vad ca iar ai lungit forumul cu noi threaduri x.x Mai pune-le si tu unu intr-altul,mi se pare aiurea ca pentru fiecare chestie sa faci thead nou...
Oh si vad ca iar ai lungit forumul cu noi threaduri x.x Mai pune-le si tu unu intr-altul,mi se pare aiurea ca pentru fiecare chestie sa faci thead nou...
Daca leas pune unul in altul ar fi mult prea aglomerate. Sa intre in ala, care sa mai aiba inca trei si alea inca doua... E exagerat. Forumul nostru nu e axat doar pe animeuri, ci si pe viata de zi cu zi, pe asia, pe comedie, pe creatie etc. Nu poate fi mic.
Da,dar o sa ajungem sa nu mai gasim topicurile si-o sa dam scroll pana ne plictisim.Si cred ca ar fi mult mai usor sa faci un thread Japonia si in el sa faci subforumuri ptr fiecare chestie pe care o vrei tu.Nu cred ca userii s-ar incurca pentru ca odata ce stii ce cauti stii si unde anume sa cauti.Dar ma rog,cum vrei.
Pentru cei care nu gasesc un topic exista optiunea search si nu as face numai pentru japonia ci si pentru koreea si china, nu? Nu ma axez doar pe o singura tara, toate au o istorie si o cultura extrem de interesanta.
Culoarea de la butoanele de pe test animesign este un mov prea roscat si nu prea merge. Ar trebui sa fie ceva mai albastrui.
Culoarea de la butoanele de pe test animesign este un mov prea roscat si nu prea merge. Ar trebui sa fie ceva mai albastrui.
Stiu,stiu lol te-ai gasit unde sa-mi spui asta.Ti-am lasat un mesaj in panoul de control dar vad ca nu l-ai citit Oh si verifica Ip-ul lui Ink Heart si vezi ce-i cu treaba cu doua conturi sau ma rog...
Da,deci faci cate theaduri vrei tu,nu mai conteaza z.z
Da,deci faci cate theaduri vrei tu,nu mai conteaza z.z
As avea si eu o sugestie..nu stiu cat e de buna,am vazut in sectiunea Gfx ca nu exista topic pentru Cereri de comenzi avatar&signature,pot sa deschid un topic acolo?daca da imi puteti trim un pm si o sa va spun cam ce reguli as pune acolo:-??Bye!
ups!imi cer scuze atunci^^
ups!imi cer scuze atunci^^
Ultima editare efectuata de catre roxycamy in Vin 02 Iul 2010, 11:05, editata de 1 ori
Ar trebui sa se faca si un forum cu RPG.Eu n-am vazut pana acum unul pe forum.
DeGirl- Mesaje : 5
Da stiu, o sa se faca. Pe moment eu sunt in concediu ( merit din cand in cand ) Si nu mai lucrez tehnic la forum. Doar verific de respectarea regulamentului. Cand o sa imi revina cheful schimbam si aspectul si mai cream si lucruri noi.
Cred ca de acum ai iesit din concediu:)) [ sper ]
Well, i have a suggestion. Nu am vazut nimic de genu' pe forum, asa ca ce ar fi sa faci si nsite topicuri cu manga?. Cred ca sunt useri pe forum care citesc. Daca vrei o sa te ajut cu crearea topicurilor. Stiu destule manga interesante:)).
Ma rog, I hope you'll like my idea ^^.
Well, i have a suggestion. Nu am vazut nimic de genu' pe forum, asa ca ce ar fi sa faci si nsite topicuri cu manga?. Cred ca sunt useri pe forum care citesc. Daca vrei o sa te ajut cu crearea topicurilor. Stiu destule manga interesante:)).
Ma rog, I hope you'll like my idea ^^.
Verrine.- Moderator
Mda sunt de acord cu Ridichea nebuna... Ar trebui facut un topic atractiv care sa fie dragut si diferit...Sa faca forumul mai simpatic si unic, o sectiune de Rpg sau mai ales de manga ar fi splendid...
Deci mie una imi place ideea X]... Bine gandit Ridiche ^^...
Deci mie una imi place ideea X]... Bine gandit Ridiche ^^...
Dya :]- Mesaje : 199
De rpg s-a discutat si chiar facusem regulile dar eh eu am cam uitat sa le salvez si deci o sa trebuiasca sa le refac.Ma rog nu-i mare tragedie XD Cat despre topicul cu manga sunt de acord,de asemenea as dori o sectiune in care sa se discute despre animeuri in general,nu doar despre un anumit anime (am mai spus asta dar nimeni nu face/zice nimic -.- ).
Oki se gasi si eu cu o sugestie ^^
Deci,noi la magazin avem doar animalutele...si nah multi si-au ales animalul si acum au Yeni o gramada XD nu prea au ce face cu ei
Sa mai adaugam ceva la magazin...nu stiu ceva interesant de pus la profil sau un rang de VIP...
Acum cum ziceti si voi ^.~
Deci,noi la magazin avem doar animalutele...si nah multi si-au ales animalul si acum au Yeni o gramada XD nu prea au ce face cu ei
Sa mai adaugam ceva la magazin...nu stiu ceva interesant de pus la profil sau un rang de VIP...
Acum cum ziceti si voi ^.~
Ralu-chan , crezi ca nu mam gandit si eu la asta? Normal, ma chinui de mai multe luni sa imi mai vina o idee. Sugestie era sa imi spui ce sa mai adaug la magazin ^.^
Pai eu pe forumul pe care il am cu o prietena am pus animale,si ca sa fie mai disctractiv si ca userii sa aiba pe ce sa cheltuii banii castigati am pus mancare pentru animalute care trebuie schimbata in fiecare saptamana altfel animalul "pleaca" adica il luam pana nu cumpara altul...^^
Pai ai putea muta sectiunea graphic design la magazin si pentru fiecare comanda userii sa plateasca un anumit numar de yeni.Dar iti trebuie ajutor pentru asta.
Sau ai putea sa pui niste minibannere /imagini cu diferite mesaje pe care userii sa le cumpere si sa si le puna la profil.
Ex.de minibanner:
~dimensiunile pot fi modificate
Dar din nou astea trebuiesc facute de cineva intai sau tot asa,pe comada. o-o
Sau ai putea sa pui niste minibannere /imagini cu diferite mesaje pe care userii sa le cumpere si sa si le puna la profil.
Ex.de minibanner:
~dimensiunile pot fi modificate
Dar din nou astea trebuiesc facute de cineva intai sau tot asa,pe comada. o-o
Da si eu sunt de acord cu Psyhee
Ar fi foarte interesant sa avem Logo-uri personale, la profil
Ca dupa ce luam animalutele...pauza nu mai avem ce face cu yenii si se aduca acolo din plin -.-
Mini-bannerele ar fi o idee buna de pus la magazin
Nah scuze ca-mi bag nasul...dar chiar ii o idee buna!
Ar fi foarte interesant sa avem Logo-uri personale, la profil
Ca dupa ce luam animalutele...pauza nu mai avem ce face cu yenii si se aduca acolo din plin -.-
Mini-bannerele ar fi o idee buna de pus la magazin
Nah scuze ca-mi bag nasul...dar chiar ii o idee buna!
Deci nu stiu daca s-a m-ai discutat aceasta "sugestie" pana acum dar am intrat in timpul liber pe forum si am observat ca la Sectiunea Fan Fiction mai exact la Original nu exista o sectiune pentru One Shots...
Daca Admina trece cu vederea as avea o sugestie.. Faceti o sectiune pentru One Shots......
Daca Admina trece cu vederea as avea o sugestie.. Faceti o sectiune pentru One Shots......
Pai da ar fii o idee buna Miaunella. Sa stii ca te sustin, sa se faca daca nu o subsectie daca nu o categoria anume cu One=shots. Ar fii ceva, pentru ca lumea am vazut ca mai posteaza si asa ceva.
Deci, imi place ideea. :]
Deci, imi place ideea. :]
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Cum din cate stiam este scris la regulament, pentru fiecare oneshot se va face un topic separat in zona de fanfiction. Daca vom avea foarte multe oneshots vom face o categorie pentru ele, dar nu are nici un rost daca e gol. Dupa vreo 10-15 topicuri deschise vom reveni asupra sugestiei, dar nu isi are rostul pe moment.
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Anime Sign :: Bun Venit :: Sugestii
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum