Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Lucrari neanuntate >_>

+6
Dya :]
$onny
Bobocel.
Kido X
Maya
Insane Tenshi
10 participanți

In jos

Lucrari neanuntate >_> Empty Lucrari neanuntate >_>

Mesaj Scris de Insane Tenshi Joi 09 Sept 2010, 17:07

Ce profi dadeau la voi lucrari pe neanuntate? Eu am noroc, de fapt clasa mea, cand ne milogim merge intotdeauna si facem fata de catel si ne scuteste de lucrari aproape la orice materie. Singura profa care e atat de tare e cea de istorie si grozava vipera de franca >_> Mereu dau lucrari neanuntate cand e sa se apropie weekendul sau e mai la sfarsit de semestru. Iar in timpul anului predau cu tona ca sa aiba ce da. >_<
In rest nu dau lucrari neanuntate, deocamdata.
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Lucrari neanuntate >_> Empty Re: Lucrari neanuntate >_>

Mesaj Scris de Maya Vin 10 Sept 2010, 09:45

Profa de mate ! ! ! mereu ne face " surprize " deobicei la inceputul anului sau cu cateva zile inaintea vacantelor de caraciun,pasti etc . Si cum porofa ne face surprize asa le facem si noi " surprize " parintilor eu la ultima lucrare neanuntata am luat 4 Lucrari neanuntate >_> 158254 si stai sa vezi ce discutii acasa....Lucrari neanuntate mai da profa de engleza dar sunt buna la obiectu' asta deci nu am probleme Lucrari neanuntate >_> 837465
Maya
Maya

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Vin 17 Sept 2010, 23:58

Pai,avem noroc ca ne milogeam si faceam o galagie ca ii trecea si profului de teste neanuntate >.<
Pana acum am dat in jur de 5 sau 6 teste neanuntate..mai multe la tehnologie-"cumintenia noastra",apoi la biologie-tot cumintenia...si ceva pe la desen * cine invata la desen?*
Dar avem noroc ca nu s-au trecut Lucrari neanuntate >_> 38227 ca altfel >.< devenea rau
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Insane Tenshi Dum 26 Sept 2010, 18:28

Sa vedeti ce vor incepe profii cu lucrarile dupa primele doua saptamani. Asasina din umbra nici cai pasa de voi asa ca aveti grija. Gardienii scolilor nu au mila, iar voi sarmanii aveti grija la aceste misiuni imposibile dar reale =]]. In joc este mandria si media voastra.
La mine de saptamana asta baga in circuit ascultarile si dupa ce se mai aduna lectii baga s lucrari Lucrari neanuntate >_> 970974.
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Bobocel. Sam 02 Oct 2010, 19:28

Doamne profa de chimie pe care toata lumea o credea sfanta ca nu nu are aum sa ne dea ea lucrare neanuntata.
Hop la ora era cam galagie coqii scoateti o foaie de harite. Ete na .
Ne'a scris niste formule de toata frumusetea pe tabla. Si cum desigur eu stiu o singura formula (H2O) am luat un 4 cat mine de mare.
Sper doar sa nu il treaca asa cum ne ameninta..
Bobocel.
Bobocel.

Sus In jos

Mesaj Scris de $onny Lun 04 Oct 2010, 20:22

Mai nou primesc la matematica dar nu sunt grele,este cam asemanator cu ce ne dadea in clasa a 4-a.Ne da si la muzica dar la ultima am gresit totul si apoi morala de acasa a fost interminabila.Apoi mai e si science(stiinta) la care ciudat dar ne invata despre oameni Lucrari neanuntate >_> 294621 si ne-a dat test la care eu aproape nimic nu am stiut.Deci.....avem cei mai rai profi din scoala Lucrari neanuntate >_> 194229 .
$onny
$onny

Sus In jos

Mesaj Scris de Insane Tenshi Dum 31 Oct 2010, 14:57

Deci saptamana trecuta, miercuri am dat lucrare pe neanuntate la franca >_>. Lucrarea a fost de 15 minute.
Cand am vazut subiectele am zis ca nu stiu nimic. Pana la urma am reusit sa zidesc niste idei si am scris 2 pagini O_O.
Si am luat 7 iar altii 4 sau 5 :]. A fost mai reusit decat ma asteptam.
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Dya :] Vin 12 Noi 2010, 21:35

Eu am dat lucrare la mate =.=...
Si una de aia de 10 minute ca cica a auzit proful ceva rau de noi, mereu aude ceva si nu zice ce. Mereu judeca fara sa de dreptul de a ne spune parerea. ..>.<
Huh si nea aduc lucrarile si ce sa fac acolo...
Un 4 cat mine de mare...Plus ca nea dat un punct, de aia nu mai putem de un punct, e bine de aia care au luat 3 iau 4 , dar nu prea ajuta. ... >.>

Sus In jos

Mesaj Scris de elenaoana Mar 30 Noi 2010, 09:23

La noi nu se prea dau lucrari neanuntate,doar cateodata ne mai tranteste proful de mate cate un "va dau joi lucrare neanuntata de nu va vedeti!".
Unde mai pui ca e un tiran de prof:))Cand da ala lucrare,daca iei peste 6 deja esti as la matematica...Si cum eu nu prea sunt... Lucrari neanuntate >_> 5745 .
Dar am inceput sa iau 5 pe la lucrarile de mate....noroc ca se multumeste maica-mea si cu atata,fata de notele de zece din generala Lucrari neanuntate >_> 783798
elenaoana

Sus In jos

Mesaj Scris de Insane Tenshi Joi 02 Dec 2010, 20:52

Eu am dat alta lucrare la istorie >_>.
Vine profa cu o moaca de decedat in clasa si eu zic ca e pusa serios pe ascultare.
Incepe sa faca la toata clasa morala stupida cu ideile ei fixiste si absurde >_<. Ma mananca cu zile.
Iar apoi dupa ce termina, face o pauza dupa care ne pune sa scoatem o foaie de hartie.
Nea dat 4 subiecte 30 de minute. Ce bine ca am invatat! Dar tot ma dispera.
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Soru 2009 Mier 15 Dec 2010, 22:41

Am dat lunea asta o lucrare neanuntata la franceza si mia mancat aia zilele..
Nea dat din lectia de zi, ma rog era oke, am facut ceva , a hotarat sa ne lase toata ora.
Erau cativa destepti care terminasera si ei repede sa dea lucrarile . Se uita profa: Hai mai scrieti sa conjugati niste verbe.
Si ne da vreo 3 verbe la timpuri de ma doare capul, si nam apucat decat unul sal fac, ca celelalte sau dus; mia luat foaia de sub nas. T.T
Soru 2009
Soru 2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Joi 16 Dec 2010, 11:21

Noua ne-a dat la engleza pt. ca am fost cam rai :-"
Venise la noi in clasa gardianu' de 2 ori...asta ii ceva norlam la noi Laughing
Si intra prosu' si zice:Scoateti o foaie de hartie...XD
Ne-a dat de tredus o chestie...nu a fost cine stie ce greutate dar am gresit cateva cuvinte...si fost apoi mai nasol ca vine diriga si incepe cu obisnuitele ei comenatri la adresa noastra si inteligentei noastre Laughing
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Hachi Vin 17 Dec 2010, 15:13

Urasc lucrarile neanuntate.
Am dat saptamana trecuta la engleza.Da' cum nu am probleme la engleza am luat 10.
Si la geografie am dat un test la care trebuia sa ne lase 50 min dar ne-a lasat doar 20 Lucrari neanuntate >_> 970974
Si la italiana am dat din lectia de zi. Lucrari neanuntate >_> 501402 Cine a invatat sportuile? Eu nu.
In general nu dam lucrari neanuntate decat atunci cand suntem rai.Uras cand aud cuvintele ''scoateti o foaie de hartie''
Hachi
Hachi

Sus In jos

Mesaj Scris de For 4 Only Dum 20 Feb 2011, 16:32

Nu prea am dat noi lucrari neanuntate. Doar profa de romana a spus cand era ea nervoasa ca daca nu ne "potolim" ne da lucrare neanuntata Laughing
Deh, ce mai lucreare neanuntata. Nu am ce sa zic. Si poate la engleza am dat odata dar am luar 9. Deci, nu prea am probleme.
For 4 Only
For 4 Only

Sus In jos

Mesaj Scris de Dya :] Dum 06 Mar 2011, 10:10

Am tot dat la lucrari neanuntate si ma saturat naiba...
Am chiulit de vreo cateva ori ca sa scap.. La franceza cel putin am plecat de doua ori, si cum sa nimerit ca am dat lucrare a treia oara de ascultari..
'' cica nu aveti note scoateti o foaie , traducere 15 minute nu mai mult''... --.--"
Mia venit rau am dat lucrarea si acum imi astept capodopera... >.<

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum