Azi m-am enervat din cauza ca...
+4
Insane Tenshi
Jellyka
Daelithal.
Kido X
8 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Azi m-am enervat din cauza ca...
So acesta este diferita fata de "Ai avut o zi proasta"
Aici spui doar motivele pe care le-ai avut azi de a te supara/enerva/plange
Eu m-am ENERVAT din cauza unor fete de pe zup
**Sper ca nu se supara admina ca pun un link de pe zup xD
Fara publicitate.Sorry!
Sincer chiar nu stiu ce le doare pe el de mine si poreclele mele,adica etse viata mea alegerea mea O.O
Aici spui doar motivele pe care le-ai avut azi de a te supara/enerva/plange
Eu m-am ENERVAT din cauza unor fete de pe zup
**Sper ca nu se supara admina ca pun un link de pe zup xD
Fara publicitate.Sorry!
Sincer chiar nu stiu ce le doare pe el de mine si poreclele mele,adica etse viata mea alegerea mea O.O
Re: Azi m-am enervat din cauza ca...
Astăzi m-am enervat pentru că profa de biologie ne-a dat test iniţial de zece minute, şi a zis că ni-l trece. T________________T Sper să nu o facă, la câtă biologie ştiu eu..nu iau notă prea mare.
Daelithal.- Moderator Global
Azi m-am enervat din cauza ca am avut ora libera si am facut-o cu idiotu' ala de prof de sport . Un cocalar care-si da cu un kg de gel in par.Si mai spui ca e profesor .In plus,mai ama vut si ceva neintelegeri si am ras copios pe seama lui insa mi-a pierit tot cheful de fericire cand l-am auzit vorbind asa frumos cu a IV-a
Eu pai am cazur in timp ce dadeam proba la sport aia de viteza peste prof cu el la pamant >_>". Si sia scapat cronometrul si catalogul, mam ridicat si lam bombardat cu scuze. Si el sia cerut scuze ca mia stat in cale, dar alooo el era ca un caine pe autostrada >_<.
Toti apoi se uita O_O, au crezut ca cine stie si eu ras un pic. Eu eram tare stanjenita si nervoasa --_--"
Toti apoi se uita O_O, au crezut ca cine stie si eu ras un pic. Eu eram tare stanjenita si nervoasa --_--"
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Azi ... nu m-am enervat chiar asa de tare ... adica ... eu nu-s tocmai nervoasa deobicei si ziua de azi n-a facut exceptie.
M-am suparat atunci cand profa' de muzica m-a mutat in spatele clasei, punandu-ma sa schimb locul cu o colega ... din cauza ca s-a plans aia ca ii e frig langa geam ...
Eu n-am mai stat in ultima banca dintr-a IV-a! XD Sunt chioara si nu port ochelari ... nu vad nimic de-acolo.
Da' ... n-a fost vorba decat de-o ora si-apoi m-am intors la locul meu ... asa ca n-am mai fost suparata si-aproape uitasem de asta ...
N-a fost o zi chiar asa de rea ... plus c-am aflat ca tema balului de anul asta e "Halloween" si-s vesela ^__^
M-am suparat atunci cand profa' de muzica m-a mutat in spatele clasei, punandu-ma sa schimb locul cu o colega ... din cauza ca s-a plans aia ca ii e frig langa geam ...
Eu n-am mai stat in ultima banca dintr-a IV-a! XD Sunt chioara si nu port ochelari ... nu vad nimic de-acolo.
Da' ... n-a fost vorba decat de-o ora si-apoi m-am intors la locul meu ... asa ca n-am mai fost suparata si-aproape uitasem de asta ...
N-a fost o zi chiar asa de rea ... plus c-am aflat ca tema balului de anul asta e "Halloween" si-s vesela ^__^
Azi m-am enervat pe un coleg.
Aici ii un frig afara...si mie nu-mi place sa merg singura acsa si donsorul cu acre merg mereu ca stam in acelasi bloc a luat-o ininte,ceilalti "nuu sa-l astepta,ca vine imediat" da' vine Giorgica vine maine...am stat o jumatate de ora in fata scolii sa-l astepta si cand in sfarsit am plecat am dat de le in fata blocului Nu m-am enervat prea tare,dar pe monet imi venea sa-i targ una mai ales ca-s racita T__T
Aici ii un frig afara...si mie nu-mi place sa merg singura acsa si donsorul cu acre merg mereu ca stam in acelasi bloc a luat-o ininte,ceilalti "nuu sa-l astepta,ca vine imediat" da' vine Giorgica vine maine...am stat o jumatate de ora in fata scolii sa-l astepta si cand in sfarsit am plecat am dat de le in fata blocului Nu m-am enervat prea tare,dar pe monet imi venea sa-i targ una mai ales ca-s racita T__T
Azi m'am enervat deoarece prietenii mei cu care ies afara s'au hotarat sa cheme pe cineva, desigur de care eu nu aveam chef. Si tot ele m'au pus sa plecam acasa ca nu ii m'ai suporta ca au glume proaste. Ce frumos nu? Si sa nu uit ca aveam si o intalnire importanta si nu am reusit sa fac nimic pentru ca acea persoana nu ii suporta aia. Damn..La naiba...X(
Bobocel.- Mesaje : 493
Mam enervat din cauza unor semnaturi >_< Si nu e prima data.
Ma chinui si in alte parti nu munca mea nu e apreciata. Sunt satula sa traiesc intro asa lume de plastic, am si eu un inceput, de unde atatea pretentii si perfectiune. --_--"
De acum ma stapanesc sa ma cer parerile la persoanele care ma dezamagesc total si in care nu trebuie sami pun baza. ^_^
Ma chinui si in alte parti nu munca mea nu e apreciata. Sunt satula sa traiesc intro asa lume de plastic, am si eu un inceput, de unde atatea pretentii si perfectiune. --_--"
De acum ma stapanesc sa ma cer parerile la persoanele care ma dezamagesc total si in care nu trebuie sami pun baza. ^_^
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Azi m-am enervat din cauza ca diriga s-a trezit sa ne mute -.-
Langa mine unu' nou,cam ciudat ca sa zic.In fata unu gras si fara minte si langa ala gras unu care n-are pace.tot timpul injura,se tot foieste in scunul ala,cred ca-i trebuie un pat de 2 persoane ca sa inceapa.
Am noroc ca pana la urma l-a mutat pe ala gras,dar in spate a ramas alt copchil,noroc ca ii Crisu(o prietena) in spatele meu si i mai bine!
Langa mine unu' nou,cam ciudat ca sa zic.In fata unu gras si fara minte si langa ala gras unu care n-are pace.tot timpul injura,se tot foieste in scunul ala,cred ca-i trebuie un pat de 2 persoane ca sa inceapa.
Am noroc ca pana la urma l-a mutat pe ala gras,dar in spate a ramas alt copchil,noroc ca ii Crisu(o prietena) in spatele meu si i mai bine!
Eu azi ma-m enervat din cauza unei fata pe nume Amal,este o tarancuta si se crede mai tare decat oricine.Pe mine si pe o fata ne crede servitoarele ei.Azi mi-a spus in fata ca sunt proasta si am lovit-o apoi tot eu am primit detentie petru simplul fapt ca ia-m dat o palma si s-a mai si apucat de plans
$onny- Mesaje : 495
...M-am inervat din cauza unei colege , defapt 2.Iulia si Ionela.Prima se crede cea mai tare , iar a doua e o tarancuta.Urasc oamenii fitosi.
...M-am inervat din cauza ca nu m-a ascultat la mate (da suna absurd)dar am nevoie de nota
...M-am inervat pe caine care mi-a ros tenisii
...M-am inervat ca zapada s-a topit prea repede
...M-am inervat pentru ca a trebuit sa merg aproape un kilometru pe jos
...M-am inervat pe mama care imi tine morala
Si cam atat
...M-am inervat din cauza ca nu m-a ascultat la mate (da suna absurd)dar am nevoie de nota
...M-am inervat pe caine care mi-a ros tenisii
...M-am inervat ca zapada s-a topit prea repede
...M-am inervat pentru ca a trebuit sa merg aproape un kilometru pe jos
...M-am inervat pe mama care imi tine morala
Si cam atat
Hachi- Mesaje : 81
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum