Hehe, un animesign nou in prelucrare ^_^
4 participanți
Anime Sign :: Bun Venit :: Anunturi
Pagina 1 din 1
Hehe, un animesign nou in prelucrare ^_^
Hehe, Dupa cum vedeti este un animesign cam total nou. Dupa ce vor aparea si categoriile RPG si manga si vom avea un banner si un meniu mai prezentabile vom putea declara impliniti ca am implinit un an. Dupa cum cred ca nu stiti, luni e ziua cea mare si va asteapta o multime de surprize. Chiar daca forumul este inca neatragator, am decis sa nu il inchid pentru a crea problemute...
Si avand in vedere ca e atat de usor sa scri 3 randuri incomplete spamul se va lua la 5 randuri incomplete :D. Adica tre sa scrieti minim 4.
Si avand in vedere ca e atat de usor sa scri 3 randuri incomplete spamul se va lua la 5 randuri incomplete :D. Adica tre sa scrieti minim 4.
Re: Hehe, un animesign nou in prelucrare ^_^
Pare interesanta schimbarea. Desi cred ca ai cam exagerat cu cele 5 randuri:| Un forum ar trebui sa aibe reguli cat de cat lejere, mai ales in priviinta spam-ului.
Background-ul este foarte dragut:] De cand nu am mai intrat mi se pare ciudat, asa de verde:]] But, o sa ma obijnuiesc:] Succes in continuare cu forumul.
Background-ul este foarte dragut:] De cand nu am mai intrat mi se pare ciudat, asa de verde:]] But, o sa ma obijnuiesc:] Succes in continuare cu forumul.
FeliX- Mesaje : 55
Imi place la nebunie noua tema a forumului.
Vrdele asta este super tare.Logoul este foarte reusit *apropo felicitari Psyhee pt. munca depusa*
Insa la mine logoul este mai lung decat forumul -.-.
Oricum imi place la nebunie.
La mai multi useri anul asta XD
Vrdele asta este super tare.Logoul este foarte reusit *apropo felicitari Psyhee pt. munca depusa*
Insa la mine logoul este mai lung decat forumul -.-.
Oricum imi place la nebunie.
La mai multi useri anul asta XD
^N-ar trebui sa fie asa o-o Teoretic chiar mai mic decat forumul,cel putin asa l-am facut >.<'
Oh si sankyu pentru felicitari ma bucur ca va place ^^ Cat despre logo,eh se putea si mai bine.Dar inspiratia mea a disparut iar,se intampla mai mereu asta >.>
A si FeliX cred ca Iru se referea la genul de randuri scrise asa unul sub altul cu cate 3 cuvinte fiecare Chiar daca practic sunt 3 randuri nu acopera lungimea a trei randuri scrise integral deci...acum cei care practica aceast lucru sunt obligati sa scrie mai mult o-o
Oh si sankyu pentru felicitari ma bucur ca va place ^^ Cat despre logo,eh se putea si mai bine.Dar inspiratia mea a disparut iar,se intampla mai mereu asta >.>
A si FeliX cred ca Iru se referea la genul de randuri scrise asa unul sub altul cu cate 3 cuvinte fiecare Chiar daca practic sunt 3 randuri nu acopera lungimea a trei randuri scrise integral deci...acum cei care practica aceast lucru sunt obligati sa scrie mai mult o-o
Anime Sign :: Bun Venit :: Anunturi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum