Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Reguli

Anime Sign :: Altele :: RPG :: RPC

In jos

Reguli Empty Reguli

Mesaj Scris de Verrine. Lun 04 Oct 2010, 21:29

Reguli:

1. Nu aveti voie sa furati personajul altui user.

2. Nu creati personaje invincibile/perfecte.

3. Fiecare user trebuie sa isi creeze un personaj dupa urmatoarea fisa ( asta pentru a evita descrierile banale si spamul):

Cod:
[center][color=violet][b]Nume:[/b][/color]
[color=violet][b]Prenume:[/b][/color]
[color=violet][b]Varsta:[/b][/color]
[color=violet][b]Sexul:[/b][/color]
[color=violet][b]Orientare sexuala:[/b][/color]

[color=violet][b]Calitati:[/b][/color]
[color=violet][b]Defecte:[/b][/color]
[color=violet][b]Descriere scurta a personalitatii:[/b][/color]
[color=violet][b]Descriere scurta a fizicului:[/b][/center][/color]

4. Ceea ce este scris mai sus trebuie sa apara in fiecare fisa de personaj. Bineinteles, daca userii care creaza RPG doresc ca ceilalti useri sa adauge alte lucruri in fisa de personaj, au dreptul. Insa datele de mai sus trebuie sa apara obligatoriu la fiecare RPC.

EDIT:

5. Userii care fac RPG-uri sunt rugati sa creeze un topic la RPC unde userii care doresc sa participe sa isi faca fisa/fisele de personaj.

Ultima editare efectuata de catre Brocoli. in Mar 05 Oct 2010, 18:25, editata de 1 ori
Verrine.
Verrine.
Moderator

Sus In jos

Reguli Empty Re: Reguli

Mesaj Scris de Verrine. Mar 05 Oct 2010, 18:23

Bun, este vina mea, nu am mentionat unele lucruri in regulile scrise mai sus. O sa dau un edit ^: )^.
Pentru inceput, pentru fiecare rpg se vor crea niste fise de personaj. Deci userii care fac RPG sunt nevoiti sa creeze un topic la RPC, unde userii care vor sa participe sa isi creeze fisele de personaj. Pe scurt, nu veti avea un singur personaj cu care sa participati la toate rpg-urile. Ca umare, descrierile voastre de mai sus nu isi au rostul; cred ca le voi sterge.
Apoi, Mali... Well, acolo am vrut sa punctez faptul ca nu aveti voie sa va faceti personajele perfecte. De aceea mi s-a parut necesar. Nu cred ca userii o sa scrie le " Descriere scurta a personalitatii" si defectele Laughing.
Verrine.
Verrine.
Moderator

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare
» Reguli

Anime Sign :: Altele :: RPG :: RPC

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum