Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Premiile concursului de Halloween

In jos

A cui poveste va placut cel mai mult?

Premiile concursului de Halloween I_vote_lcap17%Premiile concursului de Halloween I_vote_rcap 17% 
[ 1 ]
Premiile concursului de Halloween I_vote_lcap33%Premiile concursului de Halloween I_vote_rcap 33% 
[ 2 ]
Premiile concursului de Halloween I_vote_lcap0%Premiile concursului de Halloween I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Premiile concursului de Halloween I_vote_lcap50%Premiile concursului de Halloween I_vote_rcap 50% 
[ 3 ]

Total voturi : 6

Premiile concursului de Halloween Empty Premiile concursului de Halloween

Mesaj Scris de Irukandji Lun 02 Noi 2009, 09:13

Premiile le-am dat pana la urma eu, ca moony nu a mai intrat de cv vreme pe mess..... sper sa nu se supere.

Premiile concursului de Halloween 44322 Inainte de a pune premiul as vrea sa jurizez de fata cu voi povestile Premiile concursului de Halloween 245101 .
o sa punctez 4 criterii, 3 dintre ele vor avea maximul de 20 de puncte iar ultima 40.
sa incepem cu prima poveste:

manu_darkelf: Descriere: cam lipseste..... nu te pre duce in atmosfera de aceea ii dau doar 8/20 de puncte.
Lungimea povestii: este exact la limita deci nu ii pot da mai mult de 10/20 puncte
Amuzament: e cea mai amuzanta poveste dintre toate asa ca ii dau 20/20 de puncte Premiile concursului de Halloween 113996 .
Groaza: pai nu prea are, predomina amuzamentul, ii dau 15/40 de puncte. Imi pare rau manu-chan dar u puteai sa o faci mai bn :P.
media: 53/100 de puncte ....

Povestea ei se remarca prin amuzament si imprevizibilitate. E interesanta dar trebuia sa predomine Groaza!!!!!

Denny-chan: Descriere: E cv pe acolo, nu exagerat, dar e. ii dau 10/20 de puncte.
Lungimea povestii: Nu e nici la limita dar nici mult nu ai mai adaugat. Ii dau 15/20 de puncte......
Amuzament: Nu lipseste, ceea ce e bine. 15/20 de puncte
Groaza:.... pai, e cv pe acolo dar nu exagerat. Povestea trebuia sa se bazeze pe asta, deci 20/40 de puncte.... sorry.... Premiile concursului de Halloween 797470
media: 60/100 de puncte

Povestea ei se remarca prin imprevizibilitate si ironie ( la faza cu joseph Premiile concursului de Halloween 309386 ). Insa cum am mai spus, trebuia sa domine groaza.

In love... : Descriere: E mai multa decat ceea ce a fost pana acum asa cai ii dau 15/20 de puncte.
Lungimea povestii: E o poveste destul de lunga deci 20/20 de puncte.
Amuzament: Sincer, si aceasta poveste mi se pare amuzanta, nu chiar ca cele de dinainte dar e amuzanta asa ca : 10/20 de puncte
Groaza: Este destul de infricosatoare, desi se putea si mai bine, insa ii dau 25/40 de puncte.
media: 70/100 de puncte

Pvestea se remarca prin creativitate. E foarte buna la capitolul asta asa ca felicitari.

SwEEt kiLLer: Descriere: Excelenta... Premiile concursului de Halloween 113996 BV!!! 20/20 de puncte
Lungimea povestii: Perfecta 20/20 de puncte. E exact cat ar trebuii sa fie :D.
Amuzament: E si amuzanta, desi nu foarte tare :D. 15/20
Groaza: e cea mai infricosatoare poveste: 35/40
media: 90/100 de puncte.

Altceva nu mai am ce sa zic. Povestea asta mia placut la nebunie Premiile concursului de Halloween 6671 . Chiar mi-au tremurat genunchii cand am citit-o. Felicitari Marii noastre castigatoare !!!

Premiile concursului de Halloween Hallow11

ASTEPTAM SI PARERILE VOASTRE DESPRE POVESTI !!! JA NE !! Premiile concursului de Halloween 24904
Irukandji
Irukandji
Administrator

https://animesign.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum