Teze si mediile-sem I in anul scolar 2010-2011
3 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Teze si mediile-sem I in anul scolar 2010-2011
Poi, tezele cred ca le-ati dat deja, mai ramana mediile dar nu mai este mult pana se termina si semestrul.
Deci. la mine treaba este destul de buna.
Teza la romana ne-a adus-o azi si am luat 10...prin nu stiu ce minune . La romana nu am mai luat 10 in teza pana acum.<:-P
La matematica tot azi ne-a adus-o si am luat 9, este bine si sunt multumita pentru ca ma asteptam ca aici sa iau 8. Dar imi iesea media pentru ca in oral mai aveam 2 de zece
Mediile, deocamdata, sunt toate de 10 inafara de geografie un am scos" o perla" destul de frumoasa . Si cred ca ma descurs eu cumva sa iasa.
Aaaa si ma este la fizica unde imi mai trebuie un 10, si nu situ cum fac rost de el dar pana la urma tot o sa fie el in catalog
La voi cum sta treaba?
Deci. la mine treaba este destul de buna.
Teza la romana ne-a adus-o azi si am luat 10...prin nu stiu ce minune . La romana nu am mai luat 10 in teza pana acum.<:-P
La matematica tot azi ne-a adus-o si am luat 9, este bine si sunt multumita pentru ca ma asteptam ca aici sa iau 8. Dar imi iesea media pentru ca in oral mai aveam 2 de zece
Mediile, deocamdata, sunt toate de 10 inafara de geografie un am scos" o perla" destul de frumoasa . Si cred ca ma descurs eu cumva sa iasa.
Aaaa si ma este la fizica unde imi mai trebuie un 10, si nu situ cum fac rost de el dar pana la urma tot o sa fie el in catalog
La voi cum sta treaba?
Re: Teze si mediile-sem I in anul scolar 2010-2011
La mine? Madia finala 9.07. Sunt destul de multumita...
La teze la romana am luat noua si la matematica sapte. Medile la rom si la mate au iesit opt, amandoua ^^. Nu sunt eu foarte buna la mate dar ma descurc. La biologie tot opt cam asa si la geografie. Cam asa o tin eu, cu optu'. La isotire am media noua. Am bucurat profesorul. Yay, spun asta pentru ca siu ca ii sunt draga (da, pe naiba). Cam atat... Oricum, acum ma bucur de vacanta.
La teze la romana am luat noua si la matematica sapte. Medile la rom si la mate au iesit opt, amandoua ^^. Nu sunt eu foarte buna la mate dar ma descurc. La biologie tot opt cam asa si la geografie. Cam asa o tin eu, cu optu'. La isotire am media noua. Am bucurat profesorul. Yay, spun asta pentru ca siu ca ii sunt draga (da, pe naiba). Cam atat... Oricum, acum ma bucur de vacanta.
For 4 Only- Mesaje : 218
Re: Teze si mediile-sem I in anul scolar 2010-2011
Eu ... Binisor semestrul acesta.Se putea si mai bine.Daca n-o scranteam la chimie la inceputul semestrului (a trebuit sa muncesc sa repar nota aia cateva luni) ar fi fost si mai bine.Si daca aia de psihologie nu era atat de ... nu stiu cum si intelegea ca noi nu suntem clasa de uman, iesea, din nou, si mai mare media.Oricum, am doar trei medii de 9, adica, scotand educatia fizica din ecuatie, imi iese media generala ... 9,82.E ... binisor.Semestrul viitor trebuie sa fiu totusi putin mai atenta ...
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum