Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Teze si mediile-sem I in anul scolar 2010-2011

3 participanți

In jos

Teze si mediile-sem I in anul scolar 2010-2011 Empty Teze si mediile-sem I in anul scolar 2010-2011

Mesaj Scris de Kido X Lun 10 Ian 2011, 20:20

Poi, tezele cred ca le-ati dat deja, mai ramana mediile dar nu mai este mult pana se termina si semestrul.
Deci. la mine treaba este destul de buna.
Teza la romana ne-a adus-o azi si am luat 10...prin nu stiu ce minune . La romana nu am mai luat 10 in teza pana acum.<:-P
La matematica tot azi ne-a adus-o si am luat 9, este bine si sunt multumita pentru ca ma asteptam ca aici sa iau 8.Teze si mediile-sem I in anul scolar 2010-2011 504518 Dar imi iesea media pentru ca in oral mai aveam 2 de zece
Mediile, deocamdata, sunt toate de 10 inafara de geografie un am scos" o perla" destul de frumoasa . Si cred ca ma descurs eu cumva sa iasa.
Aaaa si ma este la fizica unde imi mai trebuie un 10, si nu situ cum fac rost de el dar pana la urma tot o sa fie el in catalog Laughing

La voi cum sta treaba?
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Teze si mediile-sem I in anul scolar 2010-2011 Empty Re: Teze si mediile-sem I in anul scolar 2010-2011

Mesaj Scris de For 4 Only Sam 29 Ian 2011, 23:25

La mine? Madia finala 9.07. Sunt destul de multumita...
La teze la romana am luat noua si la matematica sapte. Medile la rom si la mate au iesit opt, amandoua ^^. Nu sunt eu foarte buna la mate dar ma descurc. La biologie tot opt cam asa si la geografie. Cam asa o tin eu, cu optu'. La isotire am media noua. Am bucurat profesorul. Yay, spun asta pentru ca siu ca ii sunt draga (da, pe naiba). Cam atat... Oricum, acum ma bucur de vacanta.
For 4 Only
For 4 Only

Sus In jos

Teze si mediile-sem I in anul scolar 2010-2011 Empty Re: Teze si mediile-sem I in anul scolar 2010-2011

Mesaj Scris de Love Dum 30 Ian 2011, 22:00

Eu ... Binisor semestrul acesta.Se putea si mai bine.Daca n-o scranteam la chimie la inceputul semestrului (a trebuit sa muncesc sa repar nota aia cateva luni) ar fi fost si mai bine.Si daca aia de psihologie nu era atat de ... nu stiu cum si intelegea ca noi nu suntem clasa de uman, iesea, din nou, si mai mare media.Oricum, am doar trei medii de 9, adica, scotand educatia fizica din ecuatie, imi iese media generala ... 9,82.E ... binisor.Semestrul viitor trebuie sa fiu totusi putin mai atenta ...
Love
Love
Moderator Global

http://marquise-des-anges.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum