Shiki
2 participanți
Anime Sign :: Anime/Manga zone :: Anime Zone :: Horror
Pagina 1 din 1
Shiki
The story takes place in a particularly hot summer in the nineties, in a small quiet village called Sotoba. A series of mysterious deaths begin to spread in the village, at the same time when a strange family moves into the long abandoned Kanemasa mansion. Toshio Ozaki, dean of the only hospital in Sotoba, initially suspects an epidemic. But as investigations continue and the deaths begin to pile up, he becomes convinced that they are the work of the undead plaguing the village. A young man named Natsuno Yuuki, who hates living in the village, begins to be pursued and surrounded by death.
Imi pare rau ca e in inglis dar mi-a fost lene sa traduc.
Imi pare rau ca e in inglis dar mi-a fost lene sa traduc.
For 4 Only- Mesaje : 218
Re: Shiki
Un horror interesant. Nu am vazut tot animeul insa a fost destul de interesant. Partea destul de horror a inceput cand Doctoru' ala (nu mai stiu cum ii chema) a frut sa isi disece sotia. Practic, a omorato mai mult dar se vedea ca nu mai poate sa tina mult un cadavru in spital. Cat despre shiki, imi placea de Megumi si de fata aia cu papusa.
Si totusi am impresia ca denumirea de Shiki vine mai mult de la Kirishiki. Chiar si asa, cel mai controversat personaj ramane Sunako si cel mai dulce Seshin.
Si totusi am impresia ca denumirea de Shiki vine mai mult de la Kirishiki. Chiar si asa, cel mai controversat personaj ramane Sunako si cel mai dulce Seshin.
Scorpie mică ce eşti- Mesaje : 14
Anime Sign :: Anime/Manga zone :: Anime Zone :: Horror
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum