Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Shiki

2 participanți

In jos

Shiki Empty Shiki

Mesaj Scris de For 4 Only Dum 20 Feb 2011, 16:49

The story takes place in a particularly hot summer in the nineties, in a small quiet village called Sotoba. A series of mysterious deaths begin to spread in the village, at the same time when a strange family moves into the long abandoned Kanemasa mansion. Toshio Ozaki, dean of the only hospital in Sotoba, initially suspects an epidemic. But as investigations continue and the deaths begin to pile up, he becomes convinced that they are the work of the undead plaguing the village. A young man named Natsuno Yuuki, who hates living in the village, begins to be pursued and surrounded by death.

Imi pare rau ca e in inglis dar mi-a fost lene sa traduc.
For 4 Only
For 4 Only

Sus In jos

Shiki Empty Re: Shiki

Mesaj Scris de Scorpie mică ce eşti Vin 25 Feb 2011, 22:26

Un horror interesant. Nu am vazut tot animeul insa a fost destul de interesant. Partea destul de horror a inceput cand Doctoru' ala (nu mai stiu cum ii chema) a frut sa isi disece sotia. Practic, a omorato mai mult dar se vedea ca nu mai poate sa tina mult un cadavru in spital. Cat despre shiki, imi placea de Megumi si de fata aia cu papusa.
Si totusi am impresia ca denumirea de Shiki vine mai mult de la Kirishiki. Chiar si asa, cel mai controversat personaj ramane Sunako si cel mai dulce Seshin.
Scorpie mică ce eşti
Scorpie mică ce eşti

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum