Ticuri :o
+3
Kido X
Insane Tenshi
For 4 Only
7 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Ticuri :o
Banuiesc ca fiecare avem ticuri si obiceiuri :proaste" de care nu ne putem descotrosii, nu? Adica, mama ma toto certa intr-un timp ca nu pot sa scapt de aceste ticuri. Si, obiceiul meu vesnic: Sa invar parul pe degete. Acum nu mai e asa de acut ca inainte dar tot o fac din cand in cant (mai ales ca acum m-am tuns). Si mai stiu personane care freaca un creion intre palme si uneori chiar ma enervez.
Voi aveti "ticuri" ?
Voi aveti "ticuri" ?
For 4 Only- Mesaje : 218
Re: Ticuri :o
Da inainte aveam un tic prost la apa care trebuia incalzita. Obisnuiam dimineata cand ma grabesc sami fac ceai sau cafea sa beau sa stau langa apa pana fierbe.
Si ca sa vad cat de bine se face bagam varful degetului in ea sa vad cat este de fierbinte ca sami pot face ceaiul. Ticul nu este asa rau, dar daca ma duc intrun loc mai strain se cam cruceste lumea T_T Deci a trebuit sami controlez acest obicei. :]]]
Si ca sa vad cat de bine se face bagam varful degetului in ea sa vad cat este de fierbinte ca sami pot face ceaiul. Ticul nu este asa rau, dar daca ma duc intrun loc mai strain se cam cruceste lumea T_T Deci a trebuit sami controlez acest obicei. :]]]
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Eu, maia les acum iarn, imi tot dau cu limba peste buze si se "crapa" si ustura >.< apoi acum mi-am facut ticul care-l URASC si nu pot scapa de el:Imi ord unghiile T___T cica lipsa de calciu >.< si mai era si faptul ca tot ducam cateva fire de par si le tineam in gura--acum am reusit sa scap de asta!
Dra rosul unghiilor ma omoara!!!
Dra rosul unghiilor ma omoara!!!
Eu iarna si vara cand e cald si mie sete sau am uscate buzele dau tot asa cu limba peste ele.. =.=
Si se usuca de tot si se crapa, iar daca mai bate si vantul mi se crapa de tot si ori mi se ia putin pielita de pe buze, ma ustura...ori imi apare o bubita si trebuie sa stau cu ea o saptamana..
Mam invatat sa iau mereu strugurel la mine... Nu dupa cate am patit ...
Cam asta e cel mai urat obicei al meu XD..^^
Si se usuca de tot si se crapa, iar daca mai bate si vantul mi se crapa de tot si ori mi se ia putin pielita de pe buze, ma ustura...ori imi apare o bubita si trebuie sa stau cu ea o saptamana..
Mam invatat sa iau mereu strugurel la mine... Nu dupa cate am patit ...
Cam asta e cel mai urat obicei al meu XD..^^
Dya :]- Mesaje : 199
Obiceuil meu prost e sa cant pe strada, prin casa...pe unde apuc si fiindca nu o fac cu voce tare lumea crede ca vorbesc singura.Alt tic ar mai fi atunci cand ma uit in gol cate 10 minute si din cauza asta cand eram la gradinita copii nu se jucau cu mine ca ziceau ca is posedata incerc sa scap de ele...nu prea reusesc din pacate T.T .
Maya- Mesaje : 53
Mm... cred ca am si eu cateva ticuri...
Unul ar fi acela ca imi rod unghile x_x urasc asta! si lui Bill ii plac fetele cu maini frumoase si la maini se afla unghile! si mai ar fi unul--.--", tot timpul imi dau cu limba peste buze pentru ca nu le suport uscate... si toamna si iarna incep sa fac cu nasul ca si un purcel dar nu stiu de ce! e foarte suparator>.<
Unul ar fi acela ca imi rod unghile x_x urasc asta! si lui Bill ii plac fetele cu maini frumoase si la maini se afla unghile! si mai ar fi unul--.--", tot timpul imi dau cu limba peste buze pentru ca nu le suport uscate... si toamna si iarna incep sa fac cu nasul ca si un purcel dar nu stiu de ce! e foarte suparator>.<
$onny- Mesaje : 495
Voi aveti ticuri foarte banale... toate lumea face asta .
La mine e amuzant:
eu merg fara sa imi indoi genunchii
ma joc cu degetele
vorbesc cu prietenul meu imaginar
imi dau parul dupa ureche apoi il mut la loc
cand stau jos dau din picioare
La mine e amuzant:
eu merg fara sa imi indoi genunchii
ma joc cu degetele
vorbesc cu prietenul meu imaginar
imi dau parul dupa ureche apoi il mut la loc
cand stau jos dau din picioare