Rate the nick
+6
In love ...
Kido X
Moony
Soleil.
Alucard
Irukandji
10 participanți
Anime Sign :: Altele :: Jocuri
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Rate the nick
Dupa cum zice si titlul acest joc consta in a da o nota, nickului userului de deasupra voastra. va rog sa mentionati si de ce dati acea nota, altfel jocul va fi plictisitor.... :D. Cum eu nu am cui sa dau nota stau pe tusa pe moment.
Re: Rate the nick
Irukandji iti dau nota 9,deoarece conduci un site de succes dar esti prea astpra cand e vorba de reguli!
Alucard
Dragut nick...daca as stii si ce inseamna ...eee oricum, mie imi place cum suna si asta conteaza, 9.50
Dragut nick...daca as stii si ce inseamna ...eee oricum, mie imi place cum suna si asta conteaza, 9.50
Soleil.- Moderator
***Bloody*Lollipop***
diferenta dintre acadeaua dulce care ne duce cu gandul la ceva bun si dragut,iar sangele,ceva pt unii sinistru
10 de la mine,imi place combinatia
diferenta dintre acadeaua dulce care ne duce cu gandul la ceva bun si dragut,iar sangele,ceva pt unii sinistru
10 de la mine,imi place combinatia
10 Moony deoarece esti draguta si batuta nu te dai niciodata
P.S:Bloody numele este inspirat din HELLSING
P.S:Bloody numele este inspirat din HELLSING
Alucard-unul din pers. mele preferate,stii deja
inspira teama oarecum si violenta :D
10,no comm
inspira teama oarecum si violenta :D
10,no comm
10 deoarece tu MOONY mi-ai fost mereu alaturi,si la bine si la greu!
P.S:eu nu inspir teama deloc!!
P.S:eu nu inspir teama deloc!!
poi nu la pers. ta ma refeream eu ,ci la personajul din anime:D
Alucard 10 ca suporti (probabil cu greu) prostiile mele de PM-uri.
Alucard 10 ca suporti (probabil cu greu) prostiile mele de PM-uri.
sweet_blood pai daca trebuie sa fac referire la nick...imi place mai ales cuvantul " blood" ooo da sange si sa ma refer si la user, esti super draguta 10 :D
Soleil.- Moderator
TREBUIE SA DATI NOTA NICKULUI NU PERSOANEI!!!!! AVETI GRIJA SA RESPECTATI REGULILE JOCULUI!
***Bloody*Lollipop***
Un nick dragutel insa mi se pare putin cam simplut si sec. Nu e foarte original insa imi place. Eu ii dau un 9- scz .
***Bloody*Lollipop***
Un nick dragutel insa mi se pare putin cam simplut si sec. Nu e foarte original insa imi place. Eu ii dau un 9- scz .
Ultima editare efectuata de catre Irukandji in Sam 28 Noi 2009, 16:39, editata de 1 ori
hmmmmm....
Irukanji...un nume original....interesant si km mai este? dragutz
iti dau pt nick-ul tau un mare si mic 10!
Irukanji...un nume original....interesant si km mai este? dragutz
iti dau pt nick-ul tau un mare si mic 10!
sweet_blood
sweet_blood ... hmm ... un nume interesant . Asta imi place foarte mult ! Mie , cel putin , nick-ul tau mi se pare original . Nu stiu inspira putina teama ... sweet , mmm ... dulce/dragut ( nu mai stiu sigur ce inseamna ) . Dar am o intrebare : ce inseamna blood ? Eu una , nu stiu asa ca te rog daca se poate sa imi spui si mie . Multumesc ! Nota mea este in final ...( tobele va rog )... 10
Edit :
Se pare ca admina ma lamurit :
sweet = dulce
blood = sange
sweet_blood = sange_dulce
Oricum , misto numele tau de user . Al meu este naspa dar in acel moment nu aveam inspiratie .
sweet_blood ... hmm ... un nume interesant . Asta imi place foarte mult ! Mie , cel putin , nick-ul tau mi se pare original . Nu stiu inspira putina teama ... sweet , mmm ... dulce/dragut ( nu mai stiu sigur ce inseamna ) . Dar am o intrebare : ce inseamna blood ? Eu una , nu stiu asa ca te rog daca se poate sa imi spui si mie . Multumesc ! Nota mea este in final ...( tobele va rog )... 10
Edit :
Se pare ca admina ma lamurit :
sweet = dulce
blood = sange
sweet_blood = sange_dulce
Oricum , misto numele tau de user . Al meu este naspa dar in acel moment nu aveam inspiratie .
In love ...- Mesaje : 95
am aterizat si eu pe aici de la locul ala numit,,scoala" sau mai bine zis inchisoare!
multumesc mult -In Love- nicioadata...nu am fost asa de "apreciata" pentru Nick-ul meu!
mie imi pace foatre mult sangele ...na si am avut si eu un momento de inspiratie!
pai sa vedem...In Love...este original,dragutz...si sincer mie imi place!
o sa primesti de la mine un MARE...10!
multumesc mult -In Love- nicioadata...nu am fost asa de "apreciata" pentru Nick-ul meu!
mie imi pace foatre mult sangele ...na si am avut si eu un momento de inspiratie!
pai sa vedem...In Love...este original,dragutz...si sincer mie imi place!
o sa primesti de la mine un MARE...10!
sweet_blood.... ei bine nu e un nick foarte original insa e destul de dragut ( si sadic ...!!! ). Eu ii dau un 9+ pentru ca imi place :D. Sunt foarte stricta la note ... :D.
nush cum va poate placea sangele. Eu am fobie la asa cv ( mai putin la sangele meu care e bun... Stiu sunt nebuna :D ). Nu suport sa vad rani.....
nush cum va poate placea sangele. Eu am fobie la asa cv ( mai putin la sangele meu care e bun... Stiu sunt nebuna :D ). Nu suport sa vad rani.....
Irukandji
Un nume original, eu una sincer nu l`amintalnit decat la tine ( sa fiu sincera nici nu am auzit de acest cuvant inainte -.-)
Anyway, imi place cum sune desi trebuie sa verific de doua ori daca am scris corect deci nota 9.50
Un nume original, eu una sincer nu l`amintalnit decat la tine ( sa fiu sincera nici nu am auzit de acest cuvant inainte -.-)
Anyway, imi place cum sune desi trebuie sa verific de doua ori daca am scris corect deci nota 9.50
Soleil.- Moderator
***Bloody*Lollipop***
trebe sa verifi de 10 ori sa vad daca l-am scris corect!
un nume original,interesant...si cintine cuvantul "blood"! mie imi place...ai avut inspiratie cand l-ai ales!
deci nota mea pentru Nick-ul tau este(tobele va rog) 10!
trebe sa verifi de 10 ori sa vad daca l-am scris corect!
un nume original,interesant...si cintine cuvantul "blood"! mie imi place...ai avut inspiratie cand l-ai ales!
deci nota mea pentru Nick-ul tau este(tobele va rog) 10!
Angel.Kiss
In traducere "inger" si "sarut"
Imi aminteste de id-ul de mess al unei colege foarte de treaba,daca aveai si un "kry" pe langa as fi putut jura ca ea esti :D
Deci nota mea este...9.5
In traducere "inger" si "sarut"
Imi aminteste de id-ul de mess al unei colege foarte de treaba,daca aveai si un "kry" pe langa as fi putut jura ca ea esti :D
Deci nota mea este...9.5
Raluky- Mesaje : 81
Raluky...ii dragutel(si pe tine te cheama Raluka ca si pe mine)Insa mie nu imi place sa mi se spuna Raluky...deci pentru tine un 9
Ralu-Chan....ei bine, mi-e imi place, deoarece ai combinat foarte bine numele romanesc cu acel "chan", in japoneza. Bravo pentru alegerea numelui...este unul interesant si imaginar, ca sa spun asa....[dupa mine....altii poate au alte pareri]
Un mare 10!!
Un mare 10!!
Setsuna-sama- Mesaje : 123
Setsuna-Sama...se vede ca iti place mult personajul...Setsuna!
Iar combinatia cu "Sama" in japoneza....care este folosit din cate stiu...cand respecti pe cineva..."Hokage-Sama"...oricum imi place 10!
Iar combinatia cu "Sama" in japoneza....care este folosit din cate stiu...cand respecti pe cineva..."Hokage-Sama"...oricum imi place 10!
E un nick destul de folosit si des intalnit. Gomen nu pot sa ii dau mai mult de 8 pentru ca nu e original. Incercati chestii mai interesante ^.^
Este un nick greu de tinut minte.Asta-i prima impresie.Habar n-am de la ce vine si nici nu cred ca ma intereseaza,probabil daca as sti i-ar strica to farmecul
Anyway,concluzia este ca imi place,e original,cel puti din punctul meu de vedere,sare in ochi si nu l-am mai intalnit pana acum so 10 ^^
Anyway,concluzia este ca imi place,e original,cel puti din punctul meu de vedere,sare in ochi si nu l-am mai intalnit pana acum so 10 ^^
Imi place nickul tau, e original, infricosator ( ma duce cu gandul la o maniaca ) si complicat. E Foarte fain , nu prea am ce comenta . 10 din partea mea :P
10 e greu de pronuntat pentru cine nu e obisnuit dar e foarte enigmatic. :p
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Anime Sign :: Altele :: Jocuri
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum