Rate the signature
+14
TeeChan
Insane Tenshi
roxycamy
Abigail.
Psyhee
Daelithal.
Simona (:
StrippedxLust
Setsuna-sama
Love
Soleil.
Jellyka
Kido X
Irukandji
18 participanți
Anime Sign :: Altele :: Jocuri
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Rate the signature
jocul e simplu : dai o nota semnaturii pe care o are userul de mai sus, motivand de ce iai dato.
Nu votati aceeasi persoana de 2 ori decat daca si-a schimbat semnatura!!!
Nu votati aceeasi persoana de 2 ori decat daca si-a schimbat semnatura!!!
Ultima editare efectuata de catre Irukandji in Mier 20 Ian 2010, 12:01, editata de 1 ori
Re: Rate the signature
Pai..un mare mic 10..hmm pentru ca semnatura contine cuvantul "love" si "little"imi plac aceste cuvinte si imi place si fundalul! In concluzie si sa nu mai spunem povesti imi place cum este facuta!
Hehe,semnatura ta nu contine imagini asa ca trebuie sa dau nota la "Leb'Die Sekunde" in ciuda faptului ca abia stiu ce inseamna."Traieste secunda" ori ceva de genu' (Ma gandeam la "leben" care inseamna "viata" iar "sekunde" e clar ca inseamna "secunda/e" decia mie mi-a iesit "traieste secunda" ).Ma rog.Daca asta inseamna primesti un 10 din partea mea pentru ca trebuie sa traiesti din plin si cea mai mica secunda pentru ca nu poti sti niciodata cand vei muri^^
imi plac filmele si actorii indieni, asa ca iti dau un 9.... pt ca nus actorii mei preferati :P.
Am...mai spus si mai sus...imi place si imaginea meduzei1Destul de reusita si daca nu ma insel este facuta de tine?
Deci:10
Deci:10
Pai sa vedem Ralu-chan....
I can see that you love TH right? But no picture :[
Anyway, implace ca ai scris bolduit si acele puncte de suspensie dau destul de bine pe acolo. Totusi, putea fi ceva si mai interesant nu?
8.50 de la mine :3
Sorry daca am fost scorpie.
I can see that you love TH right? But no picture :[
Anyway, implace ca ai scris bolduit si acele puncte de suspensie dau destul de bine pe acolo. Totusi, putea fi ceva si mai interesant nu?
8.50 de la mine :3
Sorry daca am fost scorpie.
Soleil.- Moderator
Nu....ai dreptate...numai ca nu ma prins inca febra semnaturilor cu imagini
Pai...sa vedem culorile sunt destul de faina si ca sa nu mai scriu povesti...10
Pai...sa vedem culorile sunt destul de faina si ca sa nu mai scriu povesti...10
Pai ... nu e tocmai o semnatura, e numai un text, insa ... sa zicem.
E interesant, desi am trecut de faza cu Tokio Hotel (eram si eu fana printr-a VI-a) si momentan nu ma mai fascineaza formatia.
Trebuia totusi sa adaugi o imagine pe langa acel text (arata mult mai interesant).Oricum, eu nu sunt asa de rea (de data aceasta) ca si A'Svear si spun ... 9.
E interesant, desi am trecut de faza cu Tokio Hotel (eram si eu fana printr-a VI-a) si momentan nu ma mai fascineaza formatia.
Trebuia totusi sa adaugi o imagine pe langa acel text (arata mult mai interesant).Oricum, eu nu sunt asa de rea (de data aceasta) ca si A'Svear si spun ... 9.
Destul de interesant semnatura ta! Imporiva cancerului...iubesti eroii...si inca dormi cu un animalut de plus...10
Dragii lu mama, ca nu stiu cum sa va mai spun. Motivativa si voi raspunsurile in cel putin 2 randuri, ca de acum posturile in care nu se motiveaza nimic, si dati 10 pe moca, atunci postul va va fi sters si va fi considerata incalcare a regulilor. Si nu ai voie sa votezi decat o data acelasi user, doar daca nu sia schimbat avatarul.
10
pentru ca e ciocolata
Ador chiocolata, e foarte gustoasa, muzica [o ador] si imi place mult scrisul.
Este foarte bine editata.
Si ce scrie sub imagine....este adevarat si in cazul meu. Sunt indragostita de ciocolata. Formam un cuplu dragut si plin de lauda. In cazul tau cum e??
pentru ca e ciocolata
Ador chiocolata, e foarte gustoasa, muzica [o ador] si imi place mult scrisul.
Este foarte bine editata.
Si ce scrie sub imagine....este adevarat si in cazul meu. Sunt indragostita de ciocolata. Formam un cuplu dragut si plin de lauda. In cazul tau cum e??
Setsuna-sama- Mesaje : 123
Semnatura lui Setsuna-Ikuzoukage-sama:
Imi place faza cu boboanele la nebunie si "nu se mai duce la scoala"(abia apuc sa vina vremea aceea)
Iar imaginea este tare scumpika!
10
Imi place faza cu boboanele la nebunie si "nu se mai duce la scoala"(abia apuc sa vina vremea aceea)
Iar imaginea este tare scumpika!
10
Ooooki...it`s something about Rate the Sig...let`s see:
First of all...imaginile nu au aceiasi dimensiune >_>' Nu stiu ce crezi tu, dar arata destul de naspa cu dimensiuni diferita...si in plus, n`au nici o legatura una cu alta...Dar sa zice ca sunt dragute, desi la unele ma cam impiedic si in calitate care cam scapa...Nota 8.75 [nu inca 9...sunt inegale si cam aiurea puse]
First of all...imaginile nu au aceiasi dimensiune >_>' Nu stiu ce crezi tu, dar arata destul de naspa cu dimensiuni diferita...si in plus, n`au nici o legatura una cu alta...Dar sa zice ca sunt dragute, desi la unele ma cam impiedic si in calitate care cam scapa...Nota 8.75 [nu inca 9...sunt inegale si cam aiurea puse]
Soleil.- Moderator
Deci la semnatura ii dau un 1o+ imi place foarte mult trandafirul si cadrul pe care este asezat trandafirul se potriveste perfect si imi place foarte mult cai da viata fundalului gri si cam ata nota mea este 10
StrippedxLust- Graphic Designer
Iti dau un 10 cu steluta pentru semnatura ta! Este foarte interesanta si imi plac culorile...in plus stiu ca este facuta de tine!
Imi place forte mult semnatura ta este chiar foarte frumoasa
Imi place forte mult semnatura ta este chiar foarte frumoasa
Îmi plac nuanţele acelea de violet şi imaginea mi se pare destul de reuşită (ca şi grafică).În plus, ador ciorapii fetei, pe violet şi negru (am eu ceva cu dresurile în dungi).Şi îmi place de asemenea şi stilul.
Însă aş fi vrut să văd un format de sign.
9,75
Însă aş fi vrut să văd un format de sign.
9,75
Semnaturilor tale le dau nota 10 deorece imi plac mai ales cea in care scrie ca inca mai dormii cu jucarii de plus imi aduce aduce aminte de vremurile cand aveam trei anii si eram inebunita dupa jucariile de plus mai ales dupa ursuletii nu ca inca nu as fii-.lll si imi mai plac si imi mai place si aceea cu i love superheroes si imi mai place faptul ca toate acele patru semnaturi sunt de aceeasi marime si ultima imi place dar nu asa de mult ca cele de mai spus deci meriti 10
Nota mea : 10
De ce ? : Pentru ca imi place culoarea sig'ului, background'u este foarte interesant, iar personajul de pe sig se potriveste cu background'ul si imi place iepurasul ala :]]
De ce ? : Pentru ca imi place culoarea sig'ului, background'u este foarte interesant, iar personajul de pe sig se potriveste cu background'ul si imi place iepurasul ala :]]
Simona (:- Mesaje : 265
Diresc nota:10+
Prima imi place foarte mult...si Parkour este foarte fain!
A doau este preferata mea...imi place funf=dalul iar personajul se potriveste foarte bine acolo!
Prima imi place foarte mult...si Parkour este foarte fain!
A doau este preferata mea...imi place funf=dalul iar personajul se potriveste foarte bine acolo!
Nota mea : 10 cu steluta
De ce ? : Pentru ca adoor poza aceea, imi place noua imagine adica parul fetei mov, dresul mov, iar background'ul nu mai trebuie sa spun k imi place foarte mult nu ? .
De ce ? : Pentru ca adoor poza aceea, imi place noua imagine adica parul fetei mov, dresul mov, iar background'ul nu mai trebuie sa spun k imi place foarte mult nu ? .
Simona (:- Mesaje : 265
Păi...îmi place semnătura ta cu parkour <3 e kawaii, and grey [gomene, am ceva şi cu asta acum :]] ]., iar cea a lui TeeChan evident că îmi place, doar e făcută de ea, nu e posibil să nu mă încânte <3
So, ten~
So, ten~
Daelithal.- Moderator Global
Sa vedemmm nota me este 10 la semnatura ta
Imi place cum ai potrivit culorile backroundului imi place ca are si scris in japoneza pe ea
si nota mea este 10
Imi place cum ai potrivit culorile backroundului imi place ca are si scris in japoneza pe ea
si nota mea este 10
10+...este posibil sa nu-mi placa?
Imi place fata fetei,si a baiatului(un aer de mister)....
Backroundul este foarte bine potrivit cu hainele ,parul celor doua personaje!
Si imi place foarte mult tatuajul de pe piaptul fetei...
Imi place fata fetei,si a baiatului(un aer de mister)....
Backroundul este foarte bine potrivit cu hainele ,parul celor doua personaje!
Si imi place foarte mult tatuajul de pe piaptul fetei...
So, îmi place sig-ul tău <3 E cam mare, adică nu are chiar dimensiuni de sig, dar e kawaii anyway ^^
Back-ul îmi place, e reuşit, şi poza fetei e super drăguţă.
Well, cred că îţi voi da 10, voi trece cu vederea dimensiunile :-j
Back-ul îmi place, e reuşit, şi poza fetei e super drăguţă.
Well, cred că îţi voi da 10, voi trece cu vederea dimensiunile :-j
Daelithal.- Moderator Global
Well...logic ca 10!
Ai o semnatura foarte faina...culorile sunt combinate foarte bine(se vede ca te pricepi la asta)
Chiar daca este cam melancolica...imi place foarte mult si personajele!
Textul este foarte fain:Together now and forever!
Ai o semnatura foarte faina...culorile sunt combinate foarte bine(se vede ca te pricepi la asta)
Chiar daca este cam melancolica...imi place foarte mult si personajele!
Textul este foarte fain:Together now and forever!
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Anime Sign :: Altele :: Jocuri
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum