Modificari de Craciun
3 participanți
Pagina 1 din 1
Modificari de Craciun
Stiu ca e cam devreme insa azi am avut foarte mult timp liber spre deosebire de alta data si m-am gandit sa pregatesc siteul pentru cea mai importanta sarbatoare a anului, " Craciunul". Am stat cam toata ziua sa lucrez la el si inca nu am terminat, insa vreau sa stiu parerea voastra despre ce avem pana acum... sa stiu daca mai are rost sa continui cu treaba :D.
Ultima editare efectuata de catre Irukandji in Vin 04 Dec 2009, 20:17, editata de 2 ori
Re: Modificari de Craciun
Mie una imi place.
Imaginea de sus e foarte potrivita cu spiritul acestei sarbatori.
Si cursorul e simpatic,imi amiteste de anii trecuti.
Ideea cu zapada e foarte buna si nici nu ne incurca fiindca nu e multa.
O singura intrebare:fundalul va ramane cu Naruto?
Imaginea de sus e foarte potrivita cu spiritul acestei sarbatori.
Si cursorul e simpatic,imi amiteste de anii trecuti.
Ideea cu zapada e foarte buna si nici nu ne incurca fiindca nu e multa.
O singura intrebare:fundalul va ramane cu Naruto?
Voi modifica si fundalul in curand. Ieri m-am limitat la modificari mai complexe ( cea cu fulgii mi-a luat 2 ore sa o fac sa mearga :]] ). Nu vreau totusi sa schimb tot asa ca nush ce o sa facem din nou cu verdele..... Dak schimb si asta imi va lua ore bune... Si dupa multe ore ca sa le pun inapoi :]] pentru ca mie tema asta imi place si nu vreau sa ii derutez pe useri schimband-o prea des. Imaginea de fundal o sa o schimb chiar acum dak tot ati adus vorba :D.
Asa arata mult mai bine!
Si ai reusit oarecum sa potrivesti si verdele ala cu sania Mosului de la fundal.
Lasa ca merge asa.Urmatoarele teme vor fi din ce in ce mai bune si nu o sa iti mai ia atat de mult timp pe masura ce te inveti.
Si ai reusit oarecum sa potrivesti si verdele ala cu sania Mosului de la fundal.
Lasa ca merge asa.Urmatoarele teme vor fi din ce in ce mai bune si nu o sa iti mai ia atat de mult timp pe masura ce te inveti.
mie unu imi place la nebunie cum arata forumul! este pretegatit de Craciun si il asteapta pe mosul...cum se cuvine!
imi place cursorul e tare simpati...si fulgii de nea sunt supaer faini! dupa cum spunea si Moony nici nu ne deranjeaza pentru ca sunt putini si daca nu esti atent la inceput nu ii observi! imi place si fundalul...iti da un aer de sarbatoare si bucurie!
dar nu in ultimul rand poza de sus e asa de inspirata!
Asa ca sa vina Mosul!!!!
imi place cursorul e tare simpati...si fulgii de nea sunt supaer faini! dupa cum spunea si Moony nici nu ne deranjeaza pentru ca sunt putini si daca nu esti atent la inceput nu ii observi! imi place si fundalul...iti da un aer de sarbatoare si bucurie!
dar nu in ultimul rand poza de sus e asa de inspirata!
Asa ca sa vina Mosul!!!!
Subiecte similare
» Concurs de Craciun
» Concurs de craciun
» Ce ati primit de Craciun?
» Concurs de Craciun
» Castigatorul concursului de Craciun
» Concurs de craciun
» Ce ati primit de Craciun?
» Concurs de Craciun
» Castigatorul concursului de Craciun
Pagina 1 din 1