Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce ati primit de Craciun?

4 participanți

In jos

Ce ati primit de Craciun? Empty Ce ati primit de Craciun?

Mesaj Scris de Irukandji Dum 26 Dec 2010, 19:30

Banuiesc ca toti de pe aici sarbatoriti Craciunul, deci trebuie sa fi primit si cadouri. Va astept sa le insirati aici, mai multe , mai putine, cate or fi, dar fara sa faceti spam Laughing. Puteti descrie obiectele primite.

Eu am primit o geaca de iarna neagra, de la grisport. Are nailon in gluga pe lateral, ca sa poti vedea in dreapta si stanga fara prea mare efort.
Am primit 100 de lei... O hartie dreptunghiulara mai spre albastru, cu fata lui Caragiale pe ea.
Un polar negru.. cu fermuar. Dragut si calduros.
O acadea foarte foarte buna ( cred ca a costat vreo 2 lei dar a fost faina @-) ) Si o sosetuta decorativa cu un ren.

Mai trebuie sa ma mai intalnesc cu niste rude, dar inca nu pot ca sunt racita. Totusi abia astept sa vad ce primesc :D
Irukandji
Irukandji
Administrator

https://animesign.forumgratuit.ro

Sus In jos

Ce ati primit de Craciun? Empty Re: Ce ati primit de Craciun?

Mesaj Scris de Insane Tenshi Dum 26 Dec 2010, 20:01

Mie mia adus o bluza de aceea lunga pana la fese.Este foarte colorata si inchisa.
Mia adus niste botine rosii cu toc subtirel de 10 cm si cu multe curele Love.
Am mancat o gramada de portocale si dulciuri de la mosul. Mia adus si colanti negrii luciosi mulati pe picior.
Mia adus o tinuta de ocazie eleganta si decenta, nu rochie pentru ca numi prea imi plac, asa ca asta merge perfect la o onomastica ceva X3.
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Lun 27 Dec 2010, 14:03

Mie mi-a adus un lantisor de argint cu un R , o bratara tot de argint cu stelute micute si dragute ^^ este bratara gen talisman poti adauga la ea ornamete ca stelutele. Mi-a adus dulciuri si dita-mai acadeaua colorata si dulcee pana ce a disparut culoare de pe ea, apoi a devenit cam acra dar tot buna a fost Laughing siam mai primit o oja neagra cu tente spre albastru inchis
Mi-a mai adus si o caciula lunga cu dungi <333 si manusile alea taiade la degete.
Apoi de la rude niste banuit >happy si o bluza roz cu paieti si chestii--> aia va deveni la randul ei un cadou pentru cosul de gunoi Laughing
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de For 4 Only Lun 27 Dec 2010, 19:14

Mie mi-a adus o rochie neagra Love , foarte scurta dintr-un material destul de gros si cu manecile din lana gri si gulerul si buzunarelel tot din lana. Tine cald dar nu poti sa o porti fara a avea macar o camasa pe dedesupt. Am mai primit si o esarfa neagra lungaaa cu puf la colturi, nu e extrem de gorasa dar e lata si daca o o indoi devine destul de groasa. Am primit si o cutile de bomboane cu alcool (is minora mei Exclamation ) si cafea. Mai urmeaza un cadou, cred ca stiu despre ce e vorba...
For 4 Only
For 4 Only

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum