Reclama forum!
2 participanți
Pagina 1 din 1
Reclama forum!
Dupa cum ati vazut si pe portal, puteti sa va faceti reclama la site pe forumul nostru cu o singura conditie: sa aveti yenii necesari. Daca aveti un site si 150 de yeni ( sau 300, 450 etc ) scrieti aici pentru cate luni vreti sa va fie afisata reclama acolo ( cu conditia sa aveti yeni pentru atatea luni ), lasati o poza reprezentativa si linkul forumului si la inceputul lunii urmatoare va veti putea gasi forumul pe portal exact acolo unde este acum pozitionat scrisul.
Promotie!!!: Pentru cei ce isi inregistreaza forumul pentru 12 luni, in loc sa platiti 1800 de yeni, veti plati doar 1500!! Nu ratati promotia! Inscrieti-va forumul acum!
Prima luna e din intai ianuarie si aveti grija! Nu sunt locuri infinite :D.
Promotie!!!: Pentru cei ce isi inregistreaza forumul pentru 12 luni, in loc sa platiti 1800 de yeni, veti plati doar 1500!! Nu ratati promotia! Inscrieti-va forumul acum!
Prima luna e din intai ianuarie si aveti grija! Nu sunt locuri infinite :D.
Re: Reclama forum!
Deci am apropape yenii necesari si vad ca bate vantul pe aici>.<,asa vreau sa imi fac reclama la forum^^
Imaginea
Link: www.anime-freaks.eu
Imaginea
Link: www.anime-freaks.eu
momentan aceasta fundctie nu mai este disponibila... :D, insa daca vrei o sa fac un parteneriat cu tine cat de curand pentru ca noi inca nu avem minibannerele finalizate. am uitat sa sterg asta, firar :"> . Pe langa toate, vreau sa desfiintez portalul.
Sigur nici o problema..doar sa imi trim un pm cand vor fi gata sau sa scri pe situl meu^^..:| dar nu vreau sa il desfintezi..ai o echipa,membri care posteaza intra si le place >.<
ups..da..acum am inteles..poi in caz de ceva sti unde ma gasesti:) bye!
ups..da..acum am inteles..poi in caz de ceva sti unde ma gasesti:) bye!
Ultima editare efectuata de catre roxycamy in Mier 07 Iul 2010, 15:28, editata de 1 ori
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum