Vreti animalute pe forum?
4 participanți
Pagina 1 din 1
Credeti ca ar fi dragut sa avem animalute pe forum?
Vreti animalute pe forum?
Am vazut pe help.forumotion o varianta de a adauga animale de companie pentru useri pe forum care pot aparea sub avatar. Daca sunteti interesati sa imi spuneti si poate imi si dati nishte imagini ( sa nu fie de dimensiuni prea mari ca nu vi le iau ) pe care sa le pun. Ca sa vedeti la ce ma refer va las o poza :
acesta e doar un exemplu. Putem pune alte animalute :D....
Ei bine... Ce credeti :D ?
acesta e doar un exemplu. Putem pune alte animalute :D....
Ei bine... Ce credeti :D ?
Re: Vreti animalute pe forum?
Sysu nu e o idee rea..Dar sa fie animalutse dragalase ca cele de pe my space..am vazut cateva care kiar mau facut sa ma indragostesc de ele..ok dar depinde si de preferinte..eu una sunt de acord cu ideea..de ce sa nu specializam forumu..:P
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
buna idee sis...ar fii super tare sa aiba fiecare user animalutul sau! animalute dragalase si scumpele ar fi mai fain sa se asorteze si cu forumul...dar sa nu fie foarte impopotonate! ca sa nu arate stupid! am vazut pe un forum cam asa ceva dar animalutele erau mari si nu prea aratau estetic acolo! cum ai spus si Denny-chan sa specializam forumul!
si eu sunt de acord!e o idee ingenioasa.acum voi pune si eu o poza care cred ca mi-ar placea sa o am sub avatar...ia sa caut ceva care sa mi se potriveasca.asta o sa dureze o vreme.
asta mi se pare cea mai buna:
asta mi se pare cea mai buna:
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum