Gandul tau malefic
+17
Hiro Aizawa
Bobocel.
Psyhee
StrippedxLust
Setsuna-sama
Kido X
SasuSaku_night_rose
Jellyka
Insane Tenshi
MooN Angel
Nywa
:*mada:*kiss:*all:*
Angel
Moony
Raluky
Alucard
Irukandji
21 participanți
Anime Sign :: Altele :: Jocuri
Pagina 1 din 5
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Gandul tau malefic
Ok...jocul suna ceva de genu asta:fiecare user va pune cel mai malefic gand al sau.Urmatorul ii va da o nota de la 1 la 10,cu conditia sa puna si el un gand....e super funny!
Gandul meu malefic...sa arunc in toate scolile in aer!
Gandul meu malefic...sa arunc in toate scolile in aer!
Re: Gandul tau malefic
10 ^^
Gandul meu malefic... sa scot mai multi bani de la tata
Gandul meu malefic... sa scot mai multi bani de la tata
Raluky- Mesaje : 81
10 te sustin
Gandul meu malefic este sa ninga in continuare pana cand zapada ajunge de 1,30 m.
Gandul meu malefic este sa ninga in continuare pana cand zapada ajunge de 1,30 m.
10,la mine deja se topeste.
Gandul meu malefic este sa distrug toate calculatoarele vechi si sa le inlocuiesc cu unele noi.
Gandul meu malefic este sa distrug toate calculatoarele vechi si sa le inlocuiesc cu unele noi.
9
Gandul meu malefic este sa scot orele de culcare pt copiii mici (adica peste 6 ani).
Gandul meu malefic este sa scot orele de culcare pt copiii mici (adica peste 6 ani).
10,no comment.
Gandul meu malefic este sa gasesc o reteta oribila pt bucatarie.
Gandul meu malefic este sa gasesc o reteta oribila pt bucatarie.
ha-ha-ha...ce poti sa imi faci?sa magi mana prin monitor si sa ma strangi de gat?
1
Gandul meu malefic este sa iti omor toate broastele!!!
1
Gandul meu malefic este sa iti omor toate broastele!!!
10
Gandul meu malefic este sa imi iau ceva dulce din bucatarie fara sa vada tata.
Gandul meu malefic este sa imi iau ceva dulce din bucatarie fara sa vada tata.
9.50.... puteai fi mai rea.
Gandul meu malefic..... sa il pn pe turtila ( >:D< ) pe scaunul electric din nou.
Gandul meu malefic..... sa il pn pe turtila ( >:D< ) pe scaunul electric din nou.
4... tocmai voiam eu sa fac asta
Gandul meu malefic e sa il arunc pe pirtzi pe geam ( saracutul :-" )
Gandul meu malefic e sa il arunc pe pirtzi pe geam ( saracutul :-" )
10! te sustin complet!
gandul meu malefic este sa... sa sparg calculatorul meu si tata sa imi cumpere un laptop
gandul meu malefic este sa... sa sparg calculatorul meu si tata sa imi cumpere un laptop
:*mada:*kiss:*all:*- Mesaje : 39
10 am multe ganduri malefice, dar cel care il vrea este...
sa-i difect in chinuri si sa-i transez pe proful de istorie pentru un 4 luat pe nedrept si pe cea de chimie, pentru ca s-a luat de mama mea
sa-i difect in chinuri si sa-i transez pe proful de istorie pentru un 4 luat pe nedrept si pe cea de chimie, pentru ca s-a luat de mama mea
10,stiu cum e
Gandul meu malefic este sa ii pacalesc pe toti ca sa chiulim intr-o zi de la scoala.
Gandul meu malefic este sa ii pacalesc pe toti ca sa chiulim intr-o zi de la scoala.
10,nu o sa ai prea mult de munca
gandul meu malefic este sa ii infasor masina profei de civica (care face misto de noi,ca se crede cea mai tare) in hartie igienica.
gandul meu malefic este sa ii infasor masina profei de civica (care face misto de noi,ca se crede cea mai tare) in hartie igienica.
10... ce sa spun orice dorinta trebuie sustinuta:))
Gandul meu malefic e sa-mi chelesc profa de bio si sa il spal pe imputitul clasei (misiune imposibila) cu peria de sarma
Gandul meu malefic e sa-mi chelesc profa de bio si sa il spal pe imputitul clasei (misiune imposibila) cu peria de sarma
MooN Angel- Mesaje : 17
10 cu felicitari
Gandul meu malefic este sa ii trimit tot profei de civica un cadou din care sa iasa o figurina care sa urle,ceea ce o sa o faca sa lesine.
Gandul meu malefic este sa ii trimit tot profei de civica un cadou din care sa iasa o figurina care sa urle,ceea ce o sa o faca sa lesine.
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Anime Sign :: Altele :: Jocuri
Pagina 1 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum