Gandul tau malefic
+17
Hiro Aizawa
Bobocel.
Psyhee
StrippedxLust
Setsuna-sama
Kido X
SasuSaku_night_rose
Jellyka
Insane Tenshi
MooN Angel
Nywa
:*mada:*kiss:*all:*
Angel
Moony
Raluky
Alucard
Irukandji
21 participanți
Anime Sign :: Altele :: Jocuri
Pagina 2 din 5
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Gandul tau malefic
10 suna tentant
Un alt gand malefic al meu ar fi si ii impodobesc casa dragei mele vecine (o baba scarboasa) cu hartie ingienica si sa-i sparg piticii de gradina ar fi intr`adevar un vis inplinit
Un alt gand malefic al meu ar fi si ii impodobesc casa dragei mele vecine (o baba scarboasa) cu hartie ingienica si sa-i sparg piticii de gradina ar fi intr`adevar un vis inplinit
MooN Angel- Mesaje : 17
10
Gandul meu malefic...... sa ii bag lu soramea biblioteca in gura, ca zice ca nu mai eu am facut dezordine acolo
Gandul meu malefic...... sa ii bag lu soramea biblioteca in gura, ca zice ca nu mai eu am facut dezordine acolo
4
Gandul meu malefic e sa-l bat pe Alucard la poponets :"> pentru k vr sa se supere pe Irukandji
Gandul meu malefic e sa-l bat pe Alucard la poponets :"> pentru k vr sa se supere pe Irukandji
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
10
Gandul meu malefic e sal torturez pe profu de mate si pe al de fizik sai pun pe scaunul electric si sai pun sami spele chilotsii .
Gandul meu malefic e sal torturez pe profu de mate si pe al de fizik sai pun pe scaunul electric si sai pun sami spele chilotsii .
8...M-am speriat la faza cu "sa-mi spele chilotsii"...
Gandul meu malefic este sa preiau tara,sa devin dictator si sa continui ceea ce a inceput Ceausescu^^
Gandul meu malefic este sa preiau tara,sa devin dictator si sa continui ceea ce a inceput Ceausescu^^
10 totala idee
Gandul malefic este sa vin cu si sa dau foc la cataloage si carti.
Gandul malefic este sa vin cu si sa dau foc la cataloage si carti.
10 ^^ sunt de acord
Gandul meu malefic...sa fac o prajitura (atentie sunt pericol public in bucatarie muhaha + dau foc la bucatarie :">)
Gandul meu malefic...sa fac o prajitura (atentie sunt pericol public in bucatarie muhaha + dau foc la bucatarie :">)
Raluky- Mesaje : 81
10
Gandul meu malefic...sa bat o fosta colega de clasa (pitipoanca)
Gandul meu malefic...sa bat o fosta colega de clasa (pitipoanca)
Raluky- Mesaje : 81
10 ce sa mai comentez.
Gandul meu malefic este sa o calc in picioare pe profa mea de mate fiindca am sa iau la teza aia nenorocita 6
Gandul meu malefic este sa o calc in picioare pe profa mea de mate fiindca am sa iau la teza aia nenorocita 6
10, de acord! se pare ca am gresit mai mult de cat imi imaginam la teza :|
gandul meu malefic este sa il prind pe Mosu si sa ii fur toate cadourile (desi nu mai cred in Mosu' )
gandul meu malefic este sa il prind pe Mosu si sa ii fur toate cadourile (desi nu mai cred in Mosu' )
:*mada:*kiss:*all:*- Mesaje : 39
10
Gandul meu malefic este sa-l arunc pe fratemiu pe geam fiindca din cauza lui ma certat tata
Gandul meu malefic este sa-l arunc pe fratemiu pe geam fiindca din cauza lui ma certat tata
10 daca-l aurnci odata cu frati-miu XD
Gandul meu malefic este sa storc ciocolatile si sa le fac ciocolata rece...Mda...Pana de idei...
Gandul meu malefic este sa storc ciocolatile si sa le fac ciocolata rece...Mda...Pana de idei...
ce aveti toti cu fratiorii vostri?? eu vreau o surioara :D
9 ca nu prea vad cum ar iesi o ciocolata rece
gandul meu malefic este sa o fac pe matusi-mea sa se duca acasa pe jos
9 ca nu prea vad cum ar iesi o ciocolata rece
gandul meu malefic este sa o fac pe matusi-mea sa se duca acasa pe jos
:*mada:*kiss:*all:*- Mesaje : 39
Mey da' asa de rau ii frati-tu? XD 10 daca-l bati si pe frati-miu
Gandul meu malefic e sa devin presedinte si in loc de masini cu benzina/motorina sa pun biciclete de lemn :]
Gandul meu malefic e sa devin presedinte si in loc de masini cu benzina/motorina sa pun biciclete de lemn :]
10
gandul meu malefic este sa o despart pe var-mea de iubitul ei
gandul meu malefic este sa o despart pe var-mea de iubitul ei
Angel- Mesaje : 111
8...nu mi separe asa de dragut sa faci asta!
Gandul meu malefic este sa o otravesc pe profa' de mate
Gandul meu malefic este sa o otravesc pe profa' de mate
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Anime Sign :: Altele :: Jocuri
Pagina 2 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum