Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce melodie asculti in acest moment ?

+17
Kidu
Ryan
Ink heart.
Psyhee
SilverKat
Simona (:
Daelithal.
Raluky
StrippedxLust
Insane Tenshi
Hanako-chan
Love
Soleil.
Moony
Kido X
Jellyka
Angel
21 participanți

Pagina 3 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

In jos

Ce melodie asculti in acest moment ? - Pagina 3 Empty Re: Ce melodie asculti in acest moment ?

Mesaj Scris de Love Sam 22 Mai 2010, 11:59

Momentan ascult Hilary Duff - I am.
Am descoperit melodia cu cateva zile in urma, cautand ceva pentru prezentarea la engleza.
Versurile ... mi se par cu adevarat geniale ^__^ Adica ... nu stiu ... cred ca se potrivesc oricarei fete (si nu numai ; i se potrivesc si lu' Doris a mea perfect).

Oricum ... ma binedispun si-mi dau o senzatie placuta acum.Vreau sa i-o arat si lui Andrei maine si sa o folosim la antrenamente.
Love
Love
Moderator Global

http://marquise-des-anges.blogspot.com/

Sus In jos

Ce melodie asculti in acest moment ? - Pagina 3 Empty Re: Ce melodie asculti in acest moment ?

Mesaj Scris de Ink heart. Sam 22 Mai 2010, 19:39

Momentan ascult Connect-R feat. Alex Velea- Daca dragostea dispare
Este o melodie veche si totusi frumoasa. Ritmul slow este perfect cand esti deprimat sau trist iar daca tocmai ai iesit dintr-o relatie si vrei sa iti ineci amasul in muzica atunci aceasta ar fi potrivita sa iti alunge tristetea.
Ink heart.
Ink heart.

Sus In jos

Mesaj Scris de Insane Tenshi Sam 29 Mai 2010, 15:52

Pe moment ascultam Rihanna -Rude boy.
Sa terminat se pare acum imi reiau postul de profa temporara. Eh melodia este energica si imi place. Sa ma gandesc ce mai ascult dupa, pana atunci raman fara muzica pe aici.
Da da imi venea sa dansez cand am ascultato. Ce melodie asculti in acest moment ? - Pagina 3 362913
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Jellyka Sam 29 Mai 2010, 18:19

Ascult al 4-lea endng al YYH.Nu stiu de ce dar imi place destul de mult melodia.Imi aduce aminte de trecut Laughing . Pe cand imi mergea Animaxu' >.<.Am tot zis ca am sa o ascult dar am uitat(am memoria tare scurta).Daca nu ma insel melodia se numeste "Taiyou ga Maka Kagayaku" si e tare draguta.Mie una imi place chiar daca e veche,ori pare veche...
Jellyka
Jellyka
Moderator Global

http://anime-universe.forumz.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Simona (: Dum 30 Mai 2010, 21:11

Hmm, eu acum ascult Teasta & Simona-Sunt dependenta. <33
Pur si simplu ador melodia asta ;x. Versurile sunt foarte adevarate, iar ritmul melodiei il adoor ;x. E foarte linistitoare melodia <33. Vocea Simonei e absolut superba ;x. Dar nici Teasta nu e mai prejos <3. Vocile lor se potrivesc de minune ;x. E un duet care chiar a meritat <3.
Simona (:
Simona (:

Sus In jos

Mesaj Scris de Insane Tenshi Dum 30 Mai 2010, 21:18

Naraku no hana
Am inceput sa devin dependenta de melodia asta XD. E faina mai ales ca e ceva de genul rock-pop iar versurile jumatate mi se potrivesc.
Dupa asta nu mai ascult nici o melodie pentru ca trebuie sa ma tirez de la calculator. Ce melodie asculti in acest moment ? - Pagina 3 194229
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Ryan Mar 01 Iun 2010, 19:26

Acum ascult Camp Rock 2-It's on
Imi ridica moralul si e amuzanta...nu pot sta 2 secunde la computer fara sa ascult vreo melodie...am inceput sa asult melodia asta It's on intruna pentru ca m-am atasat tare de ea...iti ridica putin cheful si nu mai esti plictisit cand o asculti...am ascultat-o deja de vreo 20 de ori Laughing
Ryan
Ryan

Sus In jos

Mesaj Scris de Psyhee Vin 11 Iun 2010, 12:58

Sugababes-Hole in the head~

Imi plac versurile destul de mult.In special Ooh, won't you miss me like a hole in the head. Mi se potriveste destul de mult,mai ales acum.Ar trebui sa le dedic melodia asta colegilor mei,dar probabil nu s-ar prinde.Oh,well too bad XD
Psyhee
Psyhee
Graphic Designer

http://idioticwords.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Jellyka Sam 12 Iun 2010, 21:00

Alejandro,Alejandro,Ale,Alejandro...Lady Gaga-Alejandro.Ma enerveaza si imi place melodia.Da,ce sa-i faci,la nervi e buna melodia si ce l-as invata eu minte pe asta care tocmai a trecut cu masina si asculta manele.Nu luati in seama melodia,videoclipul e absolut sumbru,plus ca nu inteleg nimic din el si are niste parti care m-au lasat gura-casca,versurile in sine sunt destul de...Nice :]
Jellyka
Jellyka
Moderator Global

Sus In jos

Mesaj Scris de Insane Tenshi Sam 12 Iun 2010, 21:02

Pai mi sa recomandat defapt fortat o melodie de a unui pustiulica de 16 ani care canta bestial dupa parerea mea.
Sa lansat in urma cu un an si a batut topul melodiilor canadiene si acum a lansat o noua melodie care din nou a luat urechile Ce melodie asculti in acest moment ? - Pagina 3 362913
Poate realizati cine e..
Justin Bierber - Baby Ce melodie asculti in acest moment ? - Pagina 3 177435
Nam auzit de el prea mult, dar de atunci ascult numai melodia asta de vreo 4 zile.
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Love Dum 13 Iun 2010, 15:48

Acum ascultam o melodie de pe YouTube (bineinteles, cand foloseste oare si Love player-ul din calculator? -_-' ), de la un video cu Roy si Riza (ca altfel eu nu stiu sa gasesc muzica sa-mi placa ; trebuie neaparat s-o asociez cu momentul, personajele, inspiratia sau sentimentele).

Deci, e vorba despre Beautiful - Akon.Stiu, aproape deloc in stilul meu, insa se potriveste perfect cu Roy Mustang si Riza Hawkeye (minune, i-am scris corect numele ! ^__^ ).
Si in plus imi da sentimentul placut de vara ... Desi mie mi-a cam trecut momentu' de in love Laughing
Love
Love
Moderator Global

Sus In jos

Mesaj Scris de Kidu Dum 13 Iun 2010, 17:34

Justin Bieber ft. Jaden Smith-never say never
Am descoperit-o ieri sau acum doua zile imi place mult refrenu s-au ma rog un vers :Never say never!I will fight forever! Jaden Smith e fiul lui Will Smith desi este mic canta bine are vocea cam de fata dar hai... Ce melodie asculti in acest moment ? - Pagina 3 602519 si danseaza bine in videoclip
Kidu
Kidu

Sus In jos

Mesaj Scris de Insane Tenshi Dum 13 Iun 2010, 21:17

Taal se Taal mila
o melodie hindi pe care am gasito accidental pe net.
Mi se pare reusita si vioaie, dar are ritmul lent. Partea buna la ea. Ma tine mai mult timp la ascultat are vreo 7 minute Laughing
Totusi partea buna este ca nu se termina repede si nu mai schimb tot timpul melodia Laughing.
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Love Lun 14 Iun 2010, 15:07

Din nou, Love pierde vremea pe YouTube (devine obicei deja cred) si gaseste ... un video cu o melodie draguta.Insa nu-si da seama de asta de la inceput, ci abia dupa ce isi da seama ca o asculta continuu de doua ore incoace si nu se mai plictiseste de ea.Si incepe deja sa dea atentie si versurilor ...
-ce interesant devinde sa vorbesti despre tine la persoana a III-a -

Deci, am gasit un video foarte dragut pe YouTube, in timp ce pierdeam vremea si agitam prin aer un evantai ... Si din nou, Roy si Riza (de cand a aparut ecranizarea noua, am inceput sa urmaresc din nou FullMetal Alchemist) si sa caut video-uri cu ei.

Deci, melodia se cheama Stand in the Rain - Superchick si versurile se potrivesc perfect cu starea mea de acum ... Doar ca la mine n-a mai plouat de doua saptamani.
Love
Love
Moderator Global

Sus In jos

Mesaj Scris de Insane Tenshi Lun 14 Iun 2010, 19:38

Nana- Rose
Aceasta e melodia adaptata la animeul Nana, pe care o canta Nana colega de apartament a lui Hachi la primul ei concert, pare-mi-se.
In fine, oricum imi place vocea Nanei in acest cantec, este puternica si buna pe ritmul asta Love.
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Kidu Joi 17 Iun 2010, 15:00

Sakasama no Chou este openingul animeului Hell Girl.
Ador melodia o stiu de mult timp,in aceelasi timp imi face placere sa o ascult dar si ma relaxeaza,snow o canta si are o voce destul de draguta tipic fetelor japoneze,chiar daca in videoclip canta doar la chitara si voce imi place.Este o melodie frumoasa pe care v-o recomand cand simtiti sa v-a calmati.
Kidu
Kidu

Sus In jos

Mesaj Scris de Psyhee Joi 01 Iul 2010, 07:20

Gwen Stefani-What you waiting for ~
Ador versurile de la melodia asta si cu toate ca decorul e cat se poate de ireal versurile sunt destul de "dure" si ma amuza mereu XD Ca sa nu mai spun ca in mod ciudat melodia asta se refera si la dansatoarele ei harajuku o.o

Born to blossom, bloom to perish
Psyhee
Psyhee
Graphic Designer

http://idioticwords.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Jellyka Joi 01 Iul 2010, 18:01

Ruslana feat. T-Pain-Moon of dreams...Of,dupa cum am mai spus,vocea lui T-Pain strica toata melodia dar vocea Ruslanei e absolut superba plus ca ea e ucraineanca...Iar versurile nu le pot comenta deloc...Videoclipul este cat se poate de inspirat si ador foarte mult refrenul:

Like a wounded bird in a lonely sky
I just can't forget that I use to fly
Take me back,take me back to the moon of dreams
Bring me back,bring me back to the moon of dreams

Like a forzen tear on the shaken leaf
I am left in fear and it cuts so deep
Tkae me back,take me back to the moon of dreams
Bring me back,bring me back to the moon of dreams...

Just love it Love
Jellyka
Jellyka
Moderator Global

Sus In jos

Mesaj Scris de Jellyka Vin 02 Iul 2010, 18:26

Hmmm..Park Place-I have the world...Nu stiu de ce,imi da sentimentul de vara XD.Venind vorba de vara,habar n-aveam ca e iulie Ce melodie asculti in acest moment ? - Pagina 3 267547.Anyway,imi place melodia,si,hmm,cum eu nu prea ador(adica nu-mi plac deloc) melodiile noi aparute pot spune ca asta e chiar una reusita <33.I have entire world inside my soul,don't wanna live alone,don't wanna die~Versurile astea au facut sa-mi placa melodia.Categoric versurile astea din refren Laughing
Jellyka
Jellyka
Moderator Global

Sus In jos

Mesaj Scris de Soleil. Vin 02 Iul 2010, 19:06

OffTopic: Ne, Love ce ecranizare? O.O Svear nu stie decat de FMA BRotherhood...Daca mai e si alta spune-mi care-i...Te rooooo~g *puppy eyes* I'm a good kid :3

On: Intr-o zi [adica azi] A'Svear bantuia netul in cautare de "Visual Key Bands" si a gasit un forum si acolo a aflat de Luna Sea [trupa din '89] s s-a mutat pe YouTube si ghici ce? Ii place <3 Si in momentul de fata asculta:
Luna Sea - I for you
Soleil.
Soleil.
Moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Insane Tenshi Vin 02 Iul 2010, 19:12

Deci bantui pe youtube si dau de scumpa mea Boa Love Forta Boa.
E o alta cantareata de succes si preferata mea ca printre multe altele.
Boa- I did it for love
Aici danseaza si canta. Muzica pop. Dute Lady Gaga tanti la culcare ca avem aici vedete bune si originale X-b.
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Jellyka Joi 08 Iul 2010, 17:36

Aaaaa...Ascult acum Nana-Lonely...Foarte frumoasa melodia,trista si veche,am impresia XD.Dar cand am ascultat-o prima oara la TV am iubit aceasta melodie.Deci nu am ce comenta la ea, e superba iar refrenul e foarte dragut fiindca,dupa versuri,incepe vocea de femeie.Hmmm,nu mai stiu ce sa zic...Adica,da,e veche melodia pentru ca prima oara,evident,am auzit-o pe MTV la "Best of MTV",mda,si am incercat sa o bag cu ajutorul cablului pe telefonul meu da' lua cateva minute pana se downloada si,in sfarsit,in ultima zi de internet mi-am amintit cum se numea site-ul ala de pe care downloadam melodii de obicei si am reusit s-o dau jos si pe asta XD.
Jellyka
Jellyka
Moderator Global

Sus In jos

Mesaj Scris de Insane Tenshi Sam 10 Iul 2010, 17:56

Dj Aligator - Angel
Ca melodie este o melodie pop vechiuta, dar frumoasa si energica.
O ascult in acest moment, pentru ca parca versurile ma inspira si imi dau asa o idee si un aer de relaxare. ^_^ :}
Si am dat peste ea tot pe youtube. Ce melodie asculti in acest moment ? - Pagina 3 362913 XD
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Love Lun 30 Aug 2010, 20:29

Momentan ascult Voltaj - Anii de liceu , pentru ca mi se pare melodia perfecta pentru un sfarsit de vara perfect.Ma ajuta sa-mi amintesc cat de frumos este liceul si sa nu ma intristez ca vara se termina asa de repede.
Imi lipsesc colegii ... Nu stiu de ce.Pur si simplu le simp lipsa.Pentru ca liceul este perioada cand suntem tristi si fericiti de la o pauza la alta, cand oftam si suspinam, cand radem si plangem si suntem alaturi de altii.Ne uram si ne iubim.
Love
Love
Moderator Global

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Mier 01 Sept 2010, 16:25

In acest moment ascult: Cinema Bizarre-forever or never
Este perfecta pentru prima zi de toamne T_T ploioasa si friguroasa de zici ca maine vine iarna,dupa caldurile care le-am indurat
Dra,imi aminteste ca (,) candva totul se va sfarsi,desi a fi frumos sa fie adevar ce zice acolo Striffy "I'm gonna live forever" 8->
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum