Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce melodie asculti in acest moment ?

+17
Kidu
Ryan
Ink heart.
Psyhee
SilverKat
Simona (:
Daelithal.
Raluky
StrippedxLust
Insane Tenshi
Hanako-chan
Love
Soleil.
Moony
Kido X
Jellyka
Angel
21 participanți

Pagina 4 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4

In jos

Ce melodie asculti in acest moment ? - Pagina 4 Empty Re: Ce melodie asculti in acest moment ?

Mesaj Scris de For 4 Only Mier 08 Sept 2010, 09:30

Acum ascult Slept So Long de Queen of the Damned. Este o melodie ciudata dupa parerea mea. Deci inceputul instrumental este belea dar cand incepe vocea, trece prin tine ca si un cutit. Inceputul melodiei este plecut dar pe la sfarsit devine plictitsitoare, ca orice melodie. Si mai ales, exact ca in cantec, melodia te fece sa vrei mai mult sa te simti bine in exterior insa in interiorul tau simti un sentiment de neliniste cand o asculti. Cel putin asta mi se intampla mie.

For 4 Only
For 4 Only

Sus In jos

Ce melodie asculti in acest moment ? - Pagina 4 Empty Re: Ce melodie asculti in acest moment ?

Mesaj Scris de Psyhee Mier 08 Sept 2010, 09:57

Pet Shop Boys - Love etc. ~

I just loooove this song.Am auzit-o prima data la tv si m-a amuzat videoclipul.Si de-atunci am ramas cu ea in cap pentru ca are un sound genial,ma adoarme dar ma si face sa intru in priza.Naisu melodie si presupun ca e una din preferatele mele la ora asta Laughing Din pacate e singura pe care am ascultat-o de la Pet Shop Boy >.<'
Psyhee
Psyhee
Graphic Designer

http://idioticwords.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Mier 08 Sept 2010, 12:42

Beast/B2st-take care of my girlfriend(say no)

Prea tare melodoa.Imi este greu sa retin melodiile in coreeana-.-(grea limba)dar acesta l-am retinut cat de cat.Iubesc soundul este superb,versurile sunt foarte interesante,iar videoclipul este minunat
Iubesc melodia asta! <3
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Jellyka Vin 10 Sept 2010, 20:13

Ascult Sistem feat. Emma- People are people. Aaa,mi s-a parut la inceput ca suna ciudat melodia(si chiar suna,dar numai refrenul) si am vazut ca pe la sfarsit au pus si un citat de-al lui Ioan Slavici insa pe mine tot nu ma ajuta.Si,in timp ce intram pe omuletii verzi mi-am amintit de melodie.Trebuie sa recunosc ca Emma aia arata extravagant de ciudat Laughing
Jellyka
Jellyka
Moderator Global

http://anime-universe.forumz.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Vin 10 Sept 2010, 20:26

Ascult acum:
Eminem feat. Rihanna-I love teh way you lie

Acum cateva zile am auzit-o la TV si acum am devenit dependenta de ea.O ascult non-stop ca proata :]]Iubesc refenul si eu care mai iubeste si rapul:imi place parte pe care o cante Eminem<3
Versurile sunt prea tari,iar parte muzicale este splendida
Kido X
Kido X

Sus In jos

Mesaj Scris de FeliX Sam 09 Oct 2010, 09:40

2ne1- Go away
Incerc sa ma trezesc ._. Desi e unspe fara ceva, tot adormita sunt. Dar important e ca o ador<3 Are un ritm prea cul si versurile sunt absolut prea tari[lol!]. Imi place cand CL spune "Fiance? Beyonce! I'm walking out of destiny!" sau "Just say what you gotta say" 8->. Deci, fara alte cuvinte: o ador.
FeliX
FeliX

Sus In jos

Mesaj Scris de TeeChan Sam 09 Oct 2010, 09:51

Alice nine-Senkou
God,zilele astea am dat-o pe A9 destul de mult şi nu mă supăr. Cel puţin melodia aia mă trezeşte calumea de dimineaţă şi nu mai pot adormi la loc,plus că şi melodia şi versurile îmi sunt întipărite în minte şi mă trezesc că fredonez pe drum. x3
TeeChan
TeeChan

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Lun 11 Oct 2010, 17:47

Deci de cand am venit di excursie am ascultat doar rock,gen:Mattalica,ACDC etc.Eu care nu ma prea interesau astea.
In acest moment ascult:Mettalica-Nothing else matters
Iii prea tare melodia,am facut si karaoke cu colegii pe ea.Imi place mai ales refrenul,suna bestial <333

Rock on! Ce melodie asculti in acest moment ? - Pagina 4 48574
Kido X
Kido X

Sus In jos

Mesaj Scris de TeeChan Mier 13 Oct 2010, 20:48

Alice nine- Shuunkashuutou
D'oh astăzi numai A9 am ascultat,vocea lui Shou e prea pătrunzătoare şi mă face să-mi doresc şi mai mult să învăţ japoneza sau măcar să merg la un concert-două visual kei. <3 Este una dintre puţinele melodii care chiar mă inspiră, Pv-ul îl ador, iar membrii sunt prea cute în uniforme de liceu <3 le stă bine.
TeeChan
TeeChan

Sus In jos

Mesaj Scris de Insane Tenshi Dum 07 Noi 2010, 21:30

Rihanna - love the way you lie,
Nu stiu ce le place colegilor mei pentru ca mie mi se pare groaznica.
Mam gandit so ascult va vad cei de capul ei, dar se pare ca nui nimic bun >_>.
O melodie cu niste versuri aiurite si canta mai mult Eminem in melodie. Nu mi place deloc cum canta.
Prin urmare trebuie so sterg din pc >_<
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Dum 07 Noi 2010, 23:57

Kesha-Tik Tok...
Ma uit la E.M.A-->European Music Awards pe MTV si este randul lui Kesha de a presta live.Aoleu acum atreminat si intra Miley "C***t"
Arghhh si nu stoiu pe cine sa aleg la Best Rock dintre Linkin Park si Ozzye Osbourn T___T

Pace...Zbye:)
Kido X
Kido X

Sus In jos

Mesaj Scris de elenaoana Mar 30 Noi 2010, 10:22

Taeyang-Wedding dress...
E absolut superba,o ascult de ceva vreme si daca ar fi in engleza,cred ca i-as invata si versurile...Deja incerc sa ma balbai pe japoneza lor,pentru ca pur si simplu piesa e prea tare!Si videoclipul e very cute,si pianul ala ...
Sincer,merita.E o melodie super-tare si e cand alerta,cand lenta(mai ales pianul ala face minuni...).Pe scurt,e melodia mea preferata in momentul asta...
elenaoana

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Mar 30 Noi 2010, 22:46

off:TaeYang nu canta in japoneza ci in coreeana Ce melodie asculti in acest moment ? - Pagina 4 362913 Ce melodie asculti in acest moment ? - Pagina 4 602519
on:Ascult o melodie ce am descoperit-0 duminica seara la statusul unei prietene
Alexander Rybak-European's sky *.*.Ii pur si simplu prea super,o iubesc si videoclipul ala facut pe stancile alEa abrupte <33
Iar el este asa de dragut :]].Cu vioara aia face minuni si acompaniat de alea 2 fete...iese o melodie prea tare
Kido X
Kido X

Sus In jos

Mesaj Scris de Jellyka Joi 02 Dec 2010, 17:27

Weeell...Tomai ascultasem Discowale Khisko din filmul Dil Bole Hadippa,imi vine sa dansez pe melodia aia.E specifica Punjabului din cate am inteles.Anyway,o cautam sa vad daca-i itnreaga,alea pe car ele dawnloadasem ieri erau partiale XD.Si m-am tot prins cu muzica pana am ascutlat-o pe toata XD.
Jellyka
Jellyka
Moderator Global

http://anime-universe.forumz.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Sam 11 Dec 2010, 09:22

Pai tinand cont ca Evanescene este formatia mea favorita ever
Evanescene-My Immortal
Iubesc melodia asta,este printre preveratele mele de la ei.Vocea lui Amy ii bestiala ce n-as da sa am macar un sfert din talentul ei. Ce melodie asculti in acest moment ? - Pagina 4 419237
Si partea instrumentala este...prea tare :X
Kido X
Kido X

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 4 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum