Actorii/actritele preferate
+12
Daelithal.
Ryan
Love
.Prăjiturică
Raluky
Kido X
Alucard
Jellyka
Soleil.
candy.bar
Nywa
Moony
16 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Actorii/actritele preferate
Ce starlete va plac?
Ia sa incep sa fac o lista:
in general imi plac cei care au un talent anume,nu numai ca vezi draga doamne arata bine bla-bla.
-Johnny Depp:in tinerete juca in filme mai....dar in ultima vreme l-am vazut cantand si taind gatii oamenilor,fugind tinand in mana inima unui anume Davey Jones si nu in ultimul rand facand-o pe mafiotul ;
-Orlando Bloom:tipul asta e frumusel,nu gluma si a ramas in memoria mea pt rolul Legolas din "Stapanul Inelelor" ;
-Helena Bonham-Carter:se pricepe sa o faca pe nebuna in rolul lui Bellatrix Lestrange in "Harry Potter" 5,6 si s-a descurcat in musicalul "Sweeney Todd:The demon barber of fleet street" in care i-a avut parteneri pe J. Depp si Alan Rickman
;
-Jack Black:omul asta e tacanit rau,a jucat in Kung Fu Panda si in musicaluri care mie imi plac foarte mult ca "School of rock" si "Tenacious D:The Pick of destiny".Ii place rockul din cate imi dau seama.Vocea lui e minunata ;
-Hugh Jackman:arata demential omul asta si intra foarte bine in pielea personajelor ;
-Alan Rickman:si el are o voce buna si desi are o varsta inaintata(60 si ceva de ani) nu o arata,cu adevarat talentat omul asta ;
-Matt LeBlanc:rad in hohote cand il vad pe omul asta la tv .
Ar mai fi...dar nu ma duce memoria.
Cum am putut uita de Jackie Chan?!
E un actor excelent si de tanar avea un talent la a se bate in filme cu tipii rai intr-un mod amuzant (filmul"Mostenitoarea" de ex) si acest talent nu si l-a pierdut ("Ora de varf" 1,2 si 3 de ex).Plus ca isi face singur cascadoriile.De cate ori a fost internat in spital din cauza asta...;
-Antonio Banderas:mi-a placut la nebunie in rolurile din urmatoarele filme :"Desperado" 1 si 2,"Sa dansati bine" si "Shrek" 1 si 2.
;
-Ben Stiller:el chiar stie ce e aceea meseria de actor...se adapteaza oricarui rol
;
-Adam Sandler:alt geniu al comediei
;
Steve Martin si Leslie Nielsen....nici nu stiu ce sa zic,sunt absolut geniali.
Ia sa incep sa fac o lista:
in general imi plac cei care au un talent anume,nu numai ca vezi draga doamne arata bine bla-bla.
-Johnny Depp:in tinerete juca in filme mai....dar in ultima vreme l-am vazut cantand si taind gatii oamenilor,fugind tinand in mana inima unui anume Davey Jones si nu in ultimul rand facand-o pe mafiotul ;
-Orlando Bloom:tipul asta e frumusel,nu gluma si a ramas in memoria mea pt rolul Legolas din "Stapanul Inelelor" ;
-Helena Bonham-Carter:se pricepe sa o faca pe nebuna in rolul lui Bellatrix Lestrange in "Harry Potter" 5,6 si s-a descurcat in musicalul "Sweeney Todd:The demon barber of fleet street" in care i-a avut parteneri pe J. Depp si Alan Rickman
;
-Jack Black:omul asta e tacanit rau,a jucat in Kung Fu Panda si in musicaluri care mie imi plac foarte mult ca "School of rock" si "Tenacious D:The Pick of destiny".Ii place rockul din cate imi dau seama.Vocea lui e minunata ;
-Hugh Jackman:arata demential omul asta si intra foarte bine in pielea personajelor ;
-Alan Rickman:si el are o voce buna si desi are o varsta inaintata(60 si ceva de ani) nu o arata,cu adevarat talentat omul asta ;
-Matt LeBlanc:rad in hohote cand il vad pe omul asta la tv .
Ar mai fi...dar nu ma duce memoria.
Cum am putut uita de Jackie Chan?!
E un actor excelent si de tanar avea un talent la a se bate in filme cu tipii rai intr-un mod amuzant (filmul"Mostenitoarea" de ex) si acest talent nu si l-a pierdut ("Ora de varf" 1,2 si 3 de ex).Plus ca isi face singur cascadoriile.De cate ori a fost internat in spital din cauza asta...;
-Antonio Banderas:mi-a placut la nebunie in rolurile din urmatoarele filme :"Desperado" 1 si 2,"Sa dansati bine" si "Shrek" 1 si 2.
;
-Ben Stiller:el chiar stie ce e aceea meseria de actor...se adapteaza oricarui rol
;
-Adam Sandler:alt geniu al comediei
;
Steve Martin si Leslie Nielsen....nici nu stiu ce sa zic,sunt absolut geniali.
Re: Actorii/actritele preferate
Actori mei preferati sunt:
Hayden Christensen
Care a jucat in rolul lui Anakin Skywalker in Star Wars II si III
Frumuselul acesta este Taylor Lautner, actorul lui Jacob din Twilight.
http://www.vivagoal.com/images/wallpapers/Kate-Beckinsale-2.jpg Aceasta este Kate Beckinsale actrita vampiroaicei Selene din Underworld
http://temasekpoly.files.wordpress.com/2008/09/image.jpg Nicolas Tse este un actor foarte frumos si talentat, a jucat cu Jacky Chan in Politis la anaghe.
Natalie Portman, a jucat in Star wars I, II, III i nrolul reginei Padme Amidala
si in incheiere Vin Densel este iar hot
Spuneti si voi
Hayden Christensen
Care a jucat in rolul lui Anakin Skywalker in Star Wars II si III
Frumuselul acesta este Taylor Lautner, actorul lui Jacob din Twilight.
http://www.vivagoal.com/images/wallpapers/Kate-Beckinsale-2.jpg Aceasta este Kate Beckinsale actrita vampiroaicei Selene din Underworld
http://temasekpoly.files.wordpress.com/2008/09/image.jpg Nicolas Tse este un actor foarte frumos si talentat, a jucat cu Jacky Chan in Politis la anaghe.
Natalie Portman, a jucat in Star wars I, II, III i nrolul reginei Padme Amidala
si in incheiere Vin Densel este iar hot
Spuneti si voi
Sunt intr-u totul de acord cu topurile actorilor de mai sus si da intr-adevar sunt cu adevarat niste artisti care isi merita statutul. O sa mai adaug si eu cativa actori la aceasta lista si o sa incep cu Robert Pattinson , care dupa parerea mea este un sctor care reuseste sa isi intre in rol foarte bine, am auzit ca este foarte deschis si nu este deloc arogant pe platourile de filmare si in plus este si foarte dragut ).
Un alt actor care imi place la nebunie este Johnny Depp, insa a fost mentionat mai sus si nu mai are rost sa il mai adaug si eu.
O sa continui cu Kristen Stewart care deasemenea a jucat in Twilight in rolul principal alaturi de Robert. Este descrisa fiind o persoana înţelegătoare, plină de compasiune, matură pentru vârsta ei, cu un simţ al umorului dezvoltat, încăpăţânată şi împiedicată.
Un alt actor pe care as vrea sa il adaug in top este Eddie Murphy. Se descurca foarte bine la capitolul umor si este un actor foarte indragit datorita priceperilor sale.
http://hollywooddame.com/wp-content/uploads/2009/08/eddie-murphy-not-dead.jpg
Si cam acestia au fost actorii pe care am dorit sa ii adoaug in top;)).
Un alt actor care imi place la nebunie este Johnny Depp, insa a fost mentionat mai sus si nu mai are rost sa il mai adaug si eu.
O sa continui cu Kristen Stewart care deasemenea a jucat in Twilight in rolul principal alaturi de Robert. Este descrisa fiind o persoana înţelegătoare, plină de compasiune, matură pentru vârsta ei, cu un simţ al umorului dezvoltat, încăpăţânată şi împiedicată.
Un alt actor pe care as vrea sa il adaug in top este Eddie Murphy. Se descurca foarte bine la capitolul umor si este un actor foarte indragit datorita priceperilor sale.
http://hollywooddame.com/wp-content/uploads/2009/08/eddie-murphy-not-dead.jpg
Si cam acestia au fost actorii pe care am dorit sa ii adoaug in top;)).
candy.bar- Mesaje : 27
Un top cu actorii mei preferati...pey cativa dintre ei au fost deja spusi...dar mai adaug shi eu cativa :D
Zac Efron...cred k toata lumea a auzit de el. Este un actor bun, cu simtul umorului foarte dezvoltat. A avut o interpretare foarte buna in seriile High School Musical precum shi in filmul 17 Again
Vanessa Hudegns....unde e Zac logic k trebuie sa fie shi Vanessa. Dar nu am pus`o in topul actorilor preferati doar din acest motiv. Mie mi se pare ca stie destule in materie de actorie, iar interpretarea ei e chiar foarte buna
Apoi ar mai fi Leonardo DiCaprio...il ador pentru rolul sau din Titanic precum shi pentru rolul din Romeo+Juliet (din 1996)
Urmeaza Reese Witherspoon kre m`a impresionat intr`un mod foarte placut in rolul jucat in Blonda de la drept
Mark Dacascos...l-am descoperit o data cu filmul Instinct Ucigas, un film psihologic minunat, in care Mark are un rol excelent. Acesta este de asemenea specializat in kung`fu shi arte maritiale.
Josh Hartnett, a aparut in foarte multe filme kre mi`au placut enorm. Slevin, nevinovat cu ghinion; O de la Othilos ; Dulcele sarut al Dariei; Iubire Imposibila ; August ; Cat poti rezista fara sex?" shi altele kre nu mi le mai amintesc asha bine :D
Ar mai fi cateva zeci....dar nu ma apuc sa i enumar chiar pe toti
Zac Efron...cred k toata lumea a auzit de el. Este un actor bun, cu simtul umorului foarte dezvoltat. A avut o interpretare foarte buna in seriile High School Musical precum shi in filmul 17 Again
Vanessa Hudegns....unde e Zac logic k trebuie sa fie shi Vanessa. Dar nu am pus`o in topul actorilor preferati doar din acest motiv. Mie mi se pare ca stie destule in materie de actorie, iar interpretarea ei e chiar foarte buna
Apoi ar mai fi Leonardo DiCaprio...il ador pentru rolul sau din Titanic precum shi pentru rolul din Romeo+Juliet (din 1996)
Urmeaza Reese Witherspoon kre m`a impresionat intr`un mod foarte placut in rolul jucat in Blonda de la drept
Mark Dacascos...l-am descoperit o data cu filmul Instinct Ucigas, un film psihologic minunat, in care Mark are un rol excelent. Acesta este de asemenea specializat in kung`fu shi arte maritiale.
Josh Hartnett, a aparut in foarte multe filme kre mi`au placut enorm. Slevin, nevinovat cu ghinion; O de la Othilos ; Dulcele sarut al Dariei; Iubire Imposibila ; August ; Cat poti rezista fara sex?" shi altele kre nu mi le mai amintesc asha bine :D
Ar mai fi cateva zeci....dar nu ma apuc sa i enumar chiar pe toti
Ultima editare efectuata de catre SwEEt kiLLer in Sam 14 Noi 2009, 23:53, editata de 1 ori
Soleil.- Moderator
Well...Una dintre actritele mele preferate e Divyanka Tripathi din Banoo Mein Teri Dulhann...Joaca superb si e si frumoasa...Nu stiu de ce nu mi-ar placea,e personaj pozitiv :]]
Lol...Acum ii pun pe toti din BMTD...So..Urmatorul e Sharad Malhotra...Si el isi joaca rolul foarte bine,nu am cuvinte...Ca tot e si el printre personajele pozitive si rolul lui e unul de naiv :]
Michael Jackson...Cine-a zis ca el nu a jucat in filme?Ba chiar a jucat in "Barbati in negru 2"...Asa ca de ce sa nu-l pun si pe el...Chiar daca a avut un rol minuscul XD..
Edit: Michael a mai aparut si in Scary Movie 3 si Clona Spatiala,amandoua comedii^^
Altii...Fitosi :]]
Lol...Acum ii pun pe toti din BMTD...So..Urmatorul e Sharad Malhotra...Si el isi joaca rolul foarte bine,nu am cuvinte...Ca tot e si el printre personajele pozitive si rolul lui e unul de naiv :]
Michael Jackson...Cine-a zis ca el nu a jucat in filme?Ba chiar a jucat in "Barbati in negru 2"...Asa ca de ce sa nu-l pun si pe el...Chiar daca a avut un rol minuscul XD..
Edit: Michael a mai aparut si in Scary Movie 3 si Clona Spatiala,amandoua comedii^^
Altii...Fitosi :]]
Ultima editare efectuata de catre Sanako in Dum 30 Mai 2010, 12:33, editata de 1 ori
Pai mie imi plac:
-Arnold Schwarzenegger deoarece a fost personajul principal in cele mai tari filme :D
-Patience Phillips care a jucat in CatWoman un film foarte reusit.
Sunt mai multi preferati dar acestia sunt preferatii mei :D
-Arnold Schwarzenegger deoarece a fost personajul principal in cele mai tari filme :D
-Patience Phillips care a jucat in CatWoman un film foarte reusit.
Sunt mai multi preferati dar acestia sunt preferatii mei :D
Sal ...am aterizat si eu pe aici! pana acu imi era cam lene sa scriu aici! da uite ca postez acum!
Imi place de simpaticul ala din Twilight:Rob Pattinson(dart doar cand este barbierit)dar a jucat si in Harry Potter(si pocalul de foc...ii ala care moare)
si Taylor Lautner-cum arata in Twilight:
cum arata acum:
imi place si Jackie Chan:
Imi place de simpaticul ala din Twilight:Rob Pattinson(dart doar cand este barbierit)dar a jucat si in Harry Potter(si pocalul de foc...ii ala care moare)
si Taylor Lautner-cum arata in Twilight:
cum arata acum:
imi place si Jackie Chan:
Cu siguranta actorul meu preferat e Jim Carrey...nu exista vreun film al sau pe care sa nu il fi vazut :D
Imi mai place si Kiefer Sutherland (din serialul 24) si Jennifer Love Hewit (din Ghost Whisperer)
Doar acestia imi plac...cred ?
Imi mai place si Kiefer Sutherland (din serialul 24) si Jennifer Love Hewit (din Ghost Whisperer)
Doar acestia imi plac...cred ?
Raluky- Mesaje : 81
Sa vedem.....
Megan Fox-este draguta si mi-a placut mult de ea in Transformers dar si in X-men
http://www.scifiscoop.com/wp-content/uploads/2009/02/megan_fox_transformers.jpg
Angelina Jolie-este draguta si imi place mult cum is interpreteaza rolul
http://3.bp.blogspot.com/_U04xCJ3C40k/SsHMMbw2FvI/AAAAAAAAAKM/RcmD0LQvv9w/S150/9actrita.jpg
Johnny Depp-mi-a placut de el in Piratii din Caraibe mai ales ca era dragut
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/4728/3226545/1/captain-jack-sparrow.jpg
Si mai sunt multi altii dar acestia ar fi principalii
Megan Fox-este draguta si mi-a placut mult de ea in Transformers dar si in X-men
http://www.scifiscoop.com/wp-content/uploads/2009/02/megan_fox_transformers.jpg
Angelina Jolie-este draguta si imi place mult cum is interpreteaza rolul
http://3.bp.blogspot.com/_U04xCJ3C40k/SsHMMbw2FvI/AAAAAAAAAKM/RcmD0LQvv9w/S150/9actrita.jpg
Johnny Depp-mi-a placut de el in Piratii din Caraibe mai ales ca era dragut
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/4728/3226545/1/captain-jack-sparrow.jpg
Si mai sunt multi altii dar acestia ar fi principalii
Hugh Jackman
Nu-mi place Wolverine (adica nu prea), insa actorul este foarte dragut, are stil, joaca bine si, trebuie sa recunosc, nu as fi reusit sa gasesc pe cineva mai potrivit pentru a interpreta personajul lui Logan.Famke Janssen
Bineinteles, mai ales datorita rolului din X-Men (desi nu pot spune ca sunt absolut inebunita dupa modul in care a interpretat-o pe Jean Grey).Insa mi-ar place si mie sa arat asa la 45 de ani.Laetitia Casta
Deci,da.Laetitia este absolut divina.Nu atat actrita pe cat fotomodel, insa a facut roluri bune in Visage, Nés en 68 si mai ales in Astérix et Obélix contre César.
Johnny Depp
Actor excelent, avand in vedere rolul din "Piratii din Caraibe".Il Sweeney Todd s-a cam prostit sau s-a jucat doar (insa e dragut si acolo).Re: Actorii/actritele preferate
1.Miley Cyrus pentru ca este o actrita buna...imi place rolul ei din Hannah Montana si din The Last Song,dar imi place si vocea ei.
2.Ashley Tisdale pentru ca a jucat bine in multe seriale si filme.Cel mai mult imi place rolul ei de Maddie Fitzpatrick din The Suite of Zack and Cody si Sharpay Evans din High School Musical(1,2 si 3).As fi vrut sa isi continue rolul si in The Suite Life on Deck.
3.Brenda Song pentru ca este o actrita foarte talentata.Imi place cum joaca in The Suite Life of Zack and Cody si in The Suite Life on Deck.Imi place rlul ei din filmul Wendy Wu Homecoming Warrior.
4.Demi Lovato.Imi place latura ei comica si rolurile din filmele originale Disney Channel.Cel mai mult imi place cum a jucat in Camp Rock si in Princess Protection Program.Imi place si Sonny With a Chance.
5.Selena Gomez.Rolurile ei din Wizards of Waverly Place(+ The Movie) si Princess Protection Program imi plac cel mai mult.Este si o cantareata talentata.
6.Cole Sprouse pentru ca imi place ucum joaca in The Suite Life of Zack and Cody.La fel si Dylan Sprouse.
2.Ashley Tisdale pentru ca a jucat bine in multe seriale si filme.Cel mai mult imi place rolul ei de Maddie Fitzpatrick din The Suite of Zack and Cody si Sharpay Evans din High School Musical(1,2 si 3).As fi vrut sa isi continue rolul si in The Suite Life on Deck.
3.Brenda Song pentru ca este o actrita foarte talentata.Imi place cum joaca in The Suite Life of Zack and Cody si in The Suite Life on Deck.Imi place rlul ei din filmul Wendy Wu Homecoming Warrior.
4.Demi Lovato.Imi place latura ei comica si rolurile din filmele originale Disney Channel.Cel mai mult imi place cum a jucat in Camp Rock si in Princess Protection Program.Imi place si Sonny With a Chance.
5.Selena Gomez.Rolurile ei din Wizards of Waverly Place(+ The Movie) si Princess Protection Program imi plac cel mai mult.Este si o cantareata talentata.
6.Cole Sprouse pentru ca imi place ucum joaca in The Suite Life of Zack and Cody.La fel si Dylan Sprouse.
Ryan- Mesaje : 14
Să vedem, actori/actriţe preferate
Hm, îmi place Jackie Chan :]] he'z just too..funny~ În general îmi plac filmele cu el şi le urmăresc cu plăcere.
Abe Hiroshi, îmi place datorită rolului din Dragon Zakura, pătrunde bine în personajul interpretat şi asta face totul să fie "viu"
Nakama Yukie, ah, şi ea e foarte bună la fel ca Abe, din cauza ei am adorat şi ador Gokusen. Sunt actorii în adevăratul sens al cuvântului, şi dacă nu mă înşel, cel puţin ea a câştigat premiul de "cea mai bună actriţă."
Yamashita Tomohisa [Yamapi], e foarte bun la roluri, poate face şi pe prostul, şi calmul, dar cel mai bine îl prind rolurile cu aere "copilăreşti". În orice caz, până acum, din ce-am vizionat cu el mi-a plăcut modul în care joacă~
Maki Horikita, altă actriţă desăvârşită după mine, e cute, şi joacă al naibii de mine.
Heh, lista ar putea să mai continue, dar ajung aceştia pe moment. :]]
Hm, îmi place Jackie Chan :]] he'z just too..funny~ În general îmi plac filmele cu el şi le urmăresc cu plăcere.
Abe Hiroshi, îmi place datorită rolului din Dragon Zakura, pătrunde bine în personajul interpretat şi asta face totul să fie "viu"
Nakama Yukie, ah, şi ea e foarte bună la fel ca Abe, din cauza ei am adorat şi ador Gokusen. Sunt actorii în adevăratul sens al cuvântului, şi dacă nu mă înşel, cel puţin ea a câştigat premiul de "cea mai bună actriţă."
Yamashita Tomohisa [Yamapi], e foarte bun la roluri, poate face şi pe prostul, şi calmul, dar cel mai bine îl prind rolurile cu aere "copilăreşti". În orice caz, până acum, din ce-am vizionat cu el mi-a plăcut modul în care joacă~
Maki Horikita, altă actriţă desăvârşită după mine, e cute, şi joacă al naibii de mine.
Heh, lista ar putea să mai continue, dar ajung aceştia pe moment. :]]
Daelithal.- Moderator Global
Ia sa vedem...
1. Jackie chan
~ e preferatul meu inca de cand eram mica,e mortal...
2. Sammo Hung si Kelly Hu
~ ador serialul Expertul
3. Ariel Lin si Joe Chang
~ amandoi buni actori si cantareti
4. Darshan Dave
~ din serialul "In cautare fericirii"..este barbatul perfect
5. Jennifer Love Hewitt
~ cum sunt innebunita dupa paranormal ador serialul "Mesaje de dincolo" actrita e perfecta pentru acest rol
1. Jackie chan
~ e preferatul meu inca de cand eram mica,e mortal...
2. Sammo Hung si Kelly Hu
~ ador serialul Expertul
3. Ariel Lin si Joe Chang
~ amandoi buni actori si cantareti
4. Darshan Dave
~ din serialul "In cautare fericirii"..este barbatul perfect
5. Jennifer Love Hewitt
~ cum sunt innebunita dupa paranormal ador serialul "Mesaje de dincolo" actrita e perfecta pentru acest rol
Pai in primul rand imi place de:
Leonardo Dicaprio
Este un actor excelent am plans mult dupa ce s-a terminat Titanic
http://celebritykids.name/wp-content/uploads/2009/07/Leonardo-DiCaprio.jpg
Putea sa lipseasca Johnny Deep ,el fiind printre cei mai sexy barbati ai planetei parca,si in plus este un actor excelent
http://selectism.com/columns/stevemonaghan/files/2009/08/johnny_depp_3.jpg
Jennifer Love Hewitt imi place cum a jucat in Mesaje de dincolo si mi s-a parut ce-a mai potrivita pentru acest rol
http://adobeclassica.files.wordpress.com/2010/01/jennifer-love-hewitt.jpg
Jackie chan unu-l dintre ce-i mai amuzanti oameni din filme,un actor excelent
http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Entertainment/images-2/jackie-chan.jpg
Leonardo Dicaprio
Este un actor excelent am plans mult dupa ce s-a terminat Titanic
http://celebritykids.name/wp-content/uploads/2009/07/Leonardo-DiCaprio.jpg
Putea sa lipseasca Johnny Deep ,el fiind printre cei mai sexy barbati ai planetei parca,si in plus este un actor excelent
http://selectism.com/columns/stevemonaghan/files/2009/08/johnny_depp_3.jpg
Jennifer Love Hewitt imi place cum a jucat in Mesaje de dincolo si mi s-a parut ce-a mai potrivita pentru acest rol
http://adobeclassica.files.wordpress.com/2010/01/jennifer-love-hewitt.jpg
Jackie chan unu-l dintre ce-i mai amuzanti oameni din filme,un actor excelent
http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Entertainment/images-2/jackie-chan.jpg
Kidu- Mesaje : 311
bun deci am intrat la categoria asta cu scopul de a umple doua pagini ).
pe primul loc 1johnny deep.roluri pe care le ador..jack din piratii din caraibe..sweeney todd ..am vazut filmul de 8 ori ..si inca mai vreau ..[vreau sa invat toate cantecele],doamna lovet am uitat cum o cheama..a jucat si in harry potter ..taylor lautner,robert pattison,kristen stewart...hmm...orlando bloom dar numai in rolul lui legolas din stapanul inelelor...hmm...jim carey...jack black ..l-am adorat in scoala de rocksi aia cu pana destinului ...si a mai jucat intr-un film ..dar numai stiu care ..:-?pe cine am omis...in fine..johnny deep e in frunte ..
pe primul loc 1johnny deep.roluri pe care le ador..jack din piratii din caraibe..sweeney todd ..am vazut filmul de 8 ori ..si inca mai vreau ..[vreau sa invat toate cantecele],doamna lovet am uitat cum o cheama..a jucat si in harry potter ..taylor lautner,robert pattison,kristen stewart...hmm...orlando bloom dar numai in rolul lui legolas din stapanul inelelor...hmm...jim carey...jack black ..l-am adorat in scoala de rocksi aia cu pana destinului ...si a mai jucat intr-un film ..dar numai stiu care ..:-?pe cine am omis...in fine..johnny deep e in frunte ..
andrulicik_mik- Mesaje : 5
Pai actrita mea preferata este Ashley Tisdale, Brenda Song, cele de la Zack si Cody se pricep sa joace fel de fel de ipostaze si zic sa sunt talentate...
Zac Efron si el este priceput si imi place de cand a jucat in muzicalul liceu...
Si sa nul uitampe Jackie Chan, el nare pereche, un caratist de exceptie imbinat cu comedie pe cinste ...
Zac Efron si el este priceput si imi place de cand a jucat in muzicalul liceu...
Si sa nul uitampe Jackie Chan, el nare pereche, un caratist de exceptie imbinat cu comedie pe cinste ...
Dya :]- Mesaje : 199
Subiecte similare
» Actorii zilelor noastre
» Top 3 D.A preferate
» Formatii preferate
» Citate preferate
» Top 3 deserturi preferate ;)
» Top 3 D.A preferate
» Formatii preferate
» Citate preferate
» Top 3 deserturi preferate ;)
Anime Sign :: Altele :: Cafenea