Your desktop
+17
Kidu
Raluky
Negai
StrippedxLust
.Prăjiturică
Moony
Simona (:
wrath
Daelithal.
Soleil.
Hanako-chan
Anemone
TeeChan
Irukandji
Kido X
Jellyka
Love
21 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Your desktop
Offtopic - Nu era sigura daca sa postez topic-ul la categoria jocurilor sau la cafenea.In cazul in care nu am ales bine, imi cer scuze si rog un moderator sa ma corecteze.De asemenea, in cazul in care mai exista un astfel de topic, rog pe cineva s-al inchida pe acesta.
Onntopic
Deci, m-am gandit sa aratam si celorlalti useri de pe forum (dez)ordinea de pe desktop-ul nostru ... Si implicit wallpaper-ul.
Deci, inchideti (sau bagat in bara ferestrele) si ... apasati "ctrl" si butonul cu "Print Screen SysRg" (trebuie sa fie undeva sus, in partea dreapta).
Mergeti apoi in paint si apasati "Ctrl" + "V" , dupa care salvati imaginea in mod obisnuit.
Asa ca ... fara sa ma mai lungesc ... acesta e desktop-ul meu (dupa ce am facut "curatenie" acum 2 zile).Ameteala mare pe la mine prin calculator (avand in vedere ca nu l-am mai reformatat de 2 ani cel putin) si ... marturisesc ... jumatate din folder-ele de aici nici nu stiu pentru ce sunt ...
Cat despre Wallpaper ... e o poza a Rizei Hawkeye (defapt ... luandu-ma dupa poza ... cred ca acum e Riza Hawkeye - Mustang ^^" ), din Full Metal Alchemist.Mi-ai placut culorile si jocurile de lumini ...
Onntopic
Deci, m-am gandit sa aratam si celorlalti useri de pe forum (dez)ordinea de pe desktop-ul nostru ... Si implicit wallpaper-ul.
Deci, inchideti (sau bagat in bara ferestrele) si ... apasati "ctrl" si butonul cu "Print Screen SysRg" (trebuie sa fie undeva sus, in partea dreapta).
Mergeti apoi in paint si apasati "Ctrl" + "V" , dupa care salvati imaginea in mod obisnuit.
Asa ca ... fara sa ma mai lungesc ... acesta e desktop-ul meu (dupa ce am facut "curatenie" acum 2 zile).Ameteala mare pe la mine prin calculator (avand in vedere ca nu l-am mai reformatat de 2 ani cel putin) si ... marturisesc ... jumatate din folder-ele de aici nici nu stiu pentru ce sunt ...
Cat despre Wallpaper ... e o poza a Rizei Hawkeye (defapt ... luandu-ma dupa poza ... cred ca acum e Riza Hawkeye - Mustang ^^" ), din Full Metal Alchemist.Mi-ai placut culorile si jocurile de lumini ...
Re: Your desktop
Da...Am un desktop aranjat si majoritatea din el sunt jocuri.Love,imaginea e superba doar ca e cam melancolica.In rest , o ador^^.Ma rog,,asta e desktop-ul meu --> click ^o^.Ce imagine frumoasa,deranjeaza la ochi,Metin2-ul nu-i al meu(l-am descarcat pentru frate-miu cu toate ca nu stie sa-l joace),de asemenea nici Chicken Invaders^^.
Bun am ajuns si eu pe aici!
Aveti niste descktopuri foarte faine!
Love-desi este putin melancolic...foarte fain
Lucy-o imagine draguta
Bebilash:a ta imi place cel mai mult...este foarte faina!
Aveti niste descktopuri foarte faine!
Love-desi este putin melancolic...foarte fain
Lucy-o imagine draguta
Bebilash:a ta imi place cel mai mult...este foarte faina!
Deci desktopul meu...
In imagine este o capra neagra. Poza este facuta de soramea pe munte. Cred ca in Piatra Craiului.
Am si eu o intrebare. Care e secretul de aveti atat de putin pe desktop? Cum va descurcati? eu nu reusesc nici cum sa scap de ele.
In imagine este o capra neagra. Poza este facuta de soramea pe munte. Cred ca in Piatra Craiului.
Am si eu o intrebare. Care e secretul de aveti atat de putin pe desktop? Cum va descurcati? eu nu reusesc nici cum sa scap de ele.
erm..here it's my deskop:
Deci,am inceput iar sa-l am pe Shou din Alice nine pe deskop :-" desi,nu'i cu anime..am trecut de faza asta demult.xD
Deci,am inceput iar sa-l am pe Shou din Alice nine pe deskop :-" desi,nu'i cu anime..am trecut de faza asta demult.xD
TeeChan- Mesaje : 444
Mda..sincer :]]
Secretul avutului as aputine pe deskop... :]] e ca merge mult mai bine asta >__> din cate intelesesi yo de la altii =]]
In plus... poti intra si tu mai bine in atmosfera cu imaginea deskop'ului mult mai usor fara toate iconitele folder'ilor alea
Let see... my desk look like this xD in this second O_O||
Secretul avutului as aputine pe deskop... :]] e ca merge mult mai bine asta >__> din cate intelesesi yo de la altii =]]
In plus... poti intra si tu mai bine in atmosfera cu imaginea deskop'ului mult mai usor fara toate iconitele folder'ilor alea
Let see... my desk look like this xD in this second O_O||
Anemone- Mesaje : 49
Mda, priviti-mi desktopul dupa ce am facut curat :-"
Ador imaginea, pur si simplu nu pot sa o mai schimb XD. Cred ca o sa stea o vreme pe desktop fara sa o deranjeze vreo alta poza . Si e mult albastru pe acolo :X Hanako adora albastru :X. Si fata are ochii mari si ganditori si sunt asa expresivizi Cum sa o schimb, nu ma lasa inima -.-"
Ador imaginea, pur si simplu nu pot sa o mai schimb XD. Cred ca o sa stea o vreme pe desktop fara sa o deranjeze vreo alta poza . Si e mult albastru pe acolo :X Hanako adora albastru :X. Si fata are ochii mari si ganditori si sunt asa expresivizi Cum sa o schimb, nu ma lasa inima -.-"
Hanako-chan- Mesaje : 63
Waaaa...Sweet desktop Hanako..E blue @-) ...Me loves it :]
Acum al meu..
Dap, in imagine este Ai Enma a.k.a. Jigoku Shoujo a.k.a. Hell Girl...Mda' cam astea sunt toate denumirile ei. Dar pur si simplu ador imaginea asta. Si o ador pe Jigoku fiindca deh, in momentele astea cuvantul Hell respectiv Jigoku are o anumita importanta pentru mine [nu`s satanista sau cine stiue ce...pur si simplu am eu o treaba cu acestea cuvinte o,o]
Acum al meu..
Dap, in imagine este Ai Enma a.k.a. Jigoku Shoujo a.k.a. Hell Girl...Mda' cam astea sunt toate denumirile ei. Dar pur si simplu ador imaginea asta. Si o ador pe Jigoku fiindca deh, in momentele astea cuvantul Hell respectiv Jigoku are o anumita importanta pentru mine [nu`s satanista sau cine stiue ce...pur si simplu am eu o treaba cu acestea cuvinte o,o]
Soleil.- Moderator
So, să vă arăt şi eu desktop-ul meu, ne?:]]
Hm, eu urăsc să mi-l văd aglomerat cu iconiţe, de aceea le am sortate în foldere, sau puse în bară programele. :]]
Hm, eu urăsc să mi-l văd aglomerat cu iconiţe, de aceea le am sortate în foldere, sau puse în bară programele. :]]
Daelithal.- Moderator Global
Uhh... maritele L ;x il ador xD
So... nici ca nu puteam sta departe de topicul acesta, mai ales ca am nou wall. pe deskop... si e muuuult mai colorat decat cel vechi =D aha cei ce stiu din ce anime (defapt joc) este ... shhh ... nu mai spunti la nimeni nu ma parati xD
Uhh... Iparile xD ;x
So... nici ca nu puteam sta departe de topicul acesta, mai ales ca am nou wall. pe deskop... si e muuuult mai colorat decat cel vechi =D aha cei ce stiu din ce anime (defapt joc) este ... shhh ... nu mai spunti la nimeni nu ma parati xD
Uhh... Iparile xD ;x
Anemone- Mesaje : 49
Doamne cu reusiti sa aveti asa de putine pe Descktop...oricat as incerca nu imi reuseste....
Si daca tot mi-am schimbat Descktopul o sa-l pun aici(le schimb de cel putin 2 ori in 2 luni descktopurile)
Here is it^^'
Si daca tot mi-am schimbat Descktopul o sa-l pun aici(le schimb de cel putin 2 ori in 2 luni descktopurile)
Here is it^^'
Ah,a dat Domnu' sa-mi schimb si eu deskopul -.-''''' acum il am pe Kame pe deskop mai dark asa <33,asta era o poza care imi placea si am pus'o <33 so here is my deskop:
Deci, să-mi înfăţişez şi eu p-aici noul meu desktop. [nou...de fapt, e de vreo 2-3 zile =]] ]. Anyway, now I've Kame on my desktop.
Nu e un desktop chiar nou,dar imi place atat de mult incat nu cred ca il voi schmiba curand.
Daca nu ma insel,e asa de la Ziua Indragostitilor si a trebuit sa fiu "in trend".
Daca nu ma insel,e asa de la Ziua Indragostitilor si a trebuit sa fiu "in trend".
This is my new deskop...because he looks too cute <3 and dark :-"
Da...dupa cum mai cunoasteti...uneori ma plictisesc repede de unule lucruri,alteori nu ma mai satur de ele!
Am tot schimbat la Descktp-uri...nu gaseam cel care sa-mi convina...dar in fine am gasit:
Apropo...aveti niste Descktop-uri foarte faine...in sfrsit cineva care ascult si J-Rock(primii i-am intalnit aici pe forum)altii ziceau ca Virusi sunt niste prostii(cativa din clasa...si altii
Am tot schimbat la Descktp-uri...nu gaseam cel care sa-mi convina...dar in fine am gasit:
Apropo...aveti niste Descktop-uri foarte faine...in sfrsit cineva care ascult si J-Rock(primii i-am intalnit aici pe forum)altii ziceau ca Virusi sunt niste prostii(cativa din clasa...si altii
Am venit si eu pe aici cu my desktop care nu e cine stie ce..........Nu e chiar nou........defapt are 2 zile
My desktop-->
My desktop-->
So, acum îl am pe Yamapi mai mare pe ecran, şi în poze e cu Toma <3333
Gata m-am decis...am gasit unul care ma reprezinta si care va ramane destul de mult pe Descktopul meu!
Desi are vreo saptamana de cand il am incs imi polace la nebunie si chiar imi place personajul...
So...here is it:
Desi are vreo saptamana de cand il am incs imi polace la nebunie si chiar imi place personajul...
So...here is it:
Dau si eu pe aici cu desktopul meu ,pai imagine este un wallpaper de a jokul hiiro no kakera si desigur iamgine este cu Ryou kutani personajul meu favorit din jok si in imagine mai este si skumpikul de o-chan
Deci aici este desktopul meu:
Deci aici este desktopul meu:
StrippedxLust- Graphic Designer
Daps...eu din nou,iar m-am plictisit de descktopul meu si aceste este are o vechime cam de 1 minunt! :]]
Kari-Chan...chiar imi place daca ar imparti si cu minr Tom niste banuti din mana lui
https://2img.net/r/ihimizer/img534/4237/frtitlur.png
Kari-Chan...chiar imi place daca ar imparti si cu minr Tom niste banuti din mana lui
https://2img.net/r/ihimizer/img534/4237/frtitlur.png
Ne, să-mi afişez şi eu desktopul, e pentru a doua oară în istorie când pun un wall făcut de mine O O"
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum