Your desktop
+17
Kidu
Raluky
Negai
StrippedxLust
.Prăjiturică
Moony
Simona (:
wrath
Daelithal.
Soleil.
Hanako-chan
Anemone
TeeChan
Irukandji
Kido X
Jellyka
Love
21 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Your desktop
Deci,dupa cateva zile pe deskop m'am gandit sa-mi pun si eu deskop'ul pe aici ^^
TeeChan- Mesaje : 444
Eu nu mi-am schimbat desktop-ul de vreo 2 sau 3 luni.. cred, daca nu mai mult D: De fapt cred ca aproape de la inceputul anului lol, nu prea sunt genul de persoana care sa schimbe incontinuu pe desktop-uri o.o' Si oricum asta imi place foarte mult si nu-mi prea vine sa-l schimb nici acum XD Here: Heartbreaker
Mda intrerup lantul de 'puneti imaginea direct pe forum' XP
Mda intrerup lantul de 'puneti imaginea direct pe forum' XP
Desktopul meu
Sunt destul de mandra de el pentru ca poza e facuta de mine si pentru ca e Windows 7
Sunt destul de mandra de el pentru ca poza e facuta de mine si pentru ca e Windows 7
Ultima editare efectuata de catre Raluky in Sam 12 Iun 2010, 09:23, editata de 1 ori
Raluky- Mesaje : 81
Ma plictisesc cam repede de desktop asa ca il schimb repede acesta este nou de 6 minute
Kidu- Mesaje : 311
Well,now presenting desktopul meu cu fite :
Click here if you wanna see!
Click here if you wanna see!
AndyAndain- Mesaje : 175
Eram ieri in cautare un desktop acceptabil si am gasit ceva mult mai bun decat ma asteptam.Imi place la nebunie!
Daca va intereseaza, priviti .
Daca va intereseaza, priviti .
Oke,dupa ceva vreme revine eu cu descktopul..cred ca am schimbat mii de poze pana l-am ales -.- si ma plictisesc cam dupa c cateva saptamani de ele
Dar asta este prea dragut:
Dar asta este prea dragut:
Well,am revenit si eu cu desktopul meu.Numai ca a trecut prin o serie de schimbari prin care chiar si windowsul xD Nu este nicio tema,este chiar windows 7 <3
Click! <3
Click! <3
AndyAndain- Mesaje : 175
:]] Oki am revenit cu un alt descktop, asta sta de ceva timp la mine si acolo cred ca ramane!
Desktop-ul meu e asa de cateva luni, dar inca imi place la fel de mult. Reprezinta goana lui Gandalf catre Minas Tirith (Stapanul Inelelor). A fost o vreme nu prea indepartata in care ma lovise o puternica admiratie fata de acest personaj, cred ca asta a fost motivul alegerii mele.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum