Prima data cand te-am vazut
+4
Love
Insane Tenshi
Jellyka
Psyhee
8 participanți
Anime Sign :: Altele :: Jocuri
Pagina 1 din 1
Prima data cand te-am vazut
Nu trebuie sa scrieti decat prima impresie/parere pe care ati avut-o
cand ati vazut userul,ce a postat inaintea voastra, pe forum.
cand ati vazut userul,ce a postat inaintea voastra, pe forum.
Re: Prima data cand te-am vazut
Ah...Prima oara cand te-am vazut pe forum m-am uitat la nick-ul tau...Si am crezut ca din moment ce nick-ul e Psyhee(mai putin normal ca al celorlalti),ai putin probleme* XD.Si sa ma scuzi daca am fost directa.Adevarul e ca nu cred pe nimeni cand spune "sunt nebun/a" pentru ca,evident,nu e.Asa ca atunci cand am vazut Psyhee m-am gandit la "Psihopat" .Sorry^^
*Explicatii :
Multi isi aleg nick-ul mai special de eu nu-l pot pronunta si de aceea s-a intamplat sa dau peste cap chestiile astea.Sorry again^^
*Explicatii :
Multi isi aleg nick-ul mai special de eu nu-l pot pronunta si de aceea s-a intamplat sa dau peste cap chestiile astea.Sorry again^^
Cand ai venit u prima data sub numele de criminal.mind. am zis cred ca fata asta e dura rau Scz dar asa mi sa parut, dar defapt ai idei asemanatoare mie.
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Pai ... nu mai stiu daca inainte de asta aveai alt username (nu-s prea atenta, imi cer scuze), insa prima data cand am vazut Denissu-chan ^_^ mi s-a parut foarte dulce (mai ales din cauza ^_^ ; pentru ca e printre smile-urile mele preferate)..
Adica ... nu stiu, o persoana sociabila si ok.
Adica ... nu stiu, o persoana sociabila si ok.
Prima data cand te-am vazut mi-ai parut o persoana cu capul pe umeri,nu foarte sociabila (poate pentru ca nu ai reactii de copil de 2 ani asa ca mine ) si mult prea matura pentru varsta ei (inca imi pari asa o.o )
Hm, prima dată când te-am văzut m-am gândit că eşti o persoană de treabă şi că m-aş putea înţelege cu tine ~ ah, şi că semănăm într-un fel prin faptul că spunem ce credem, bun sau rău. :]
Daelithal.- Moderator Global
Prima dată când te-am văzut am știut că ne cunoaștem de pe alte forumuri dar n-am știut care e Tee Chan și care ești tu,nici acum nu știu (din cauză că v-ați schimbat amândouă nick-ul XD)...
Prima data cand ai venit pe forum sub nick'ul de Criminal.Mind....mi s-a parut ca este o fata dura,la obiect si rebela...dar totusi sociabila...insa si eu aveam nick'ul Sweet blood ^^
Prima data cand te-am vazut aveai nick-ul Ralu-chan,nu stiu de ce dar credeam ca esti mult mai matura pentru ca nu ti-ai pus un nick cum isi pun altii care sunt mai copilarosi dar cand am inceput sa vorbim mi-am dat seama ca nu este asa si ca avem foarte multe lucruri in comun.^.^
$onny- Mesaje : 495
Eu matura? Doar in anumite situatii,inca sunt copil si ma comport ca atare destul de mult XD
Oki prima data cand ti-am vazut nick-ul imi aduceai aminte de mine cand avea vreao 11-10 ani...ca si eu foloseam Raluckutza >. Mi sa parut ca esti putin copilaroasa,si putin gothica...dar de treaba ^^
Oki prima data cand ti-am vazut nick-ul imi aduceai aminte de mine cand avea vreao 11-10 ani...ca si eu foloseam Raluckutza >.
Deci Ralu cand team vazut prima oara si am realizat cat de des postezi miam dat seama ca esti o fata de treaba si foarte activa si energica ^_^
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Prima data cand te-am vazut mi s-a parut ca esti o pers. spontana,comica si visatoare...ca mine de astfel ^___^
Prima data cand te-am vazut,m-am gandit ca esti o fata foarte de treaba si draguta,din cauza numelui,Ralu-chan...
elenaoana- Mesaje : 9
Subiecte similare
» ~Ce faci cand ... !~
» Ce si cand ai mancat ultima oara?
» Cand demonul prinde aripi
» Ultimul film vazut
» Care a fost prima carte citita?
» Ce si cand ai mancat ultima oara?
» Cand demonul prinde aripi
» Ultimul film vazut
» Care a fost prima carte citita?
Anime Sign :: Altele :: Jocuri