Anime pentru o zi
5 participanți
Anime Sign :: Altele :: Jocuri
Pagina 1 din 1
Anime pentru o zi
Ce ai face daca ai fi un personaj anime pentru o zi?Si cine ai vrea sa fi sau ce vise ai vrea sa realizezi?
Eu as vrea sa fiu Lina din Slayers sa fac vraji toata ziua si binenteles sa il chinui cat mai mult pe Xellos^^
Nu cred ca mi-ar placea sa mananc atat de mult ca si ea dar cum sunt si eu pofticioasa mi-ar placea ca nu as depune nimic pe mine.
Daca nu am postat la topicul corect va rog sa il mutati.
Eu as vrea sa fiu Lina din Slayers sa fac vraji toata ziua si binenteles sa il chinui cat mai mult pe Xellos^^
Nu cred ca mi-ar placea sa mananc atat de mult ca si ea dar cum sunt si eu pofticioasa mi-ar placea ca nu as depune nimic pe mine.
Daca nu am postat la topicul corect va rog sa il mutati.
Re: Anime pentru o zi
Un joc nou..^_^ Pai sa vedem, as vrea sa fiu ....greu de ales..as vrea sa fiu Eclair. Ea este o fire puternica si aventurista. Genul meu, deci as merge toata ziua sa ma plimb si daca am oportunitate sa salvez lumea.
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Pai.....daca as fi un personaj dintr-un anime as fi......Sakura din animeul/manga-ul "Naruto"ea este o fire foarte energica si funny (uneori). Daca as fi Sakura pentru o zi ma-s plimba prin konoha si as sta la taclale cu Ino.cam atat cred....
bye
bye
$onny- Mesaje : 495
HMMM...Daca as putea sa fiu un personaj anime as vrea sa fiu Nana
Sa cant toata ziua,sa fiu in preajma lui Nobu sa fiu prietena cu Hatchiko
Sa aud tobele lu' cheliosu de aproape....totul ar fi prea tare
Sa cant toata ziua,sa fiu in preajma lui Nobu sa fiu prietena cu Hatchiko
Sa aud tobele lu' cheliosu de aproape....totul ar fi prea tare
Pentru mine e aproape imposibil sa aleg un personaj. Sunt foarte multe si toti au ceva ce sa imi placa. Deci eu asi fi Elie din Rave Master. Este energica, Funny, si mai ales sta in preajma lui Haru si a lui Musica Mai este si o puternic aluptatoare si foarte curajoasa. Ar mai fi foarte multe personaj de ales, dar cred ca o sa imi mai vina randul, nu?
For 4 Only- Mesaje : 218
Anime Sign :: Altele :: Jocuri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum