Japonia vs China
3 participanți
Anime Sign :: Asian culture :: Discutii
Pagina 1 din 1
Japonia vs China
Sa vedem... Japonia vs China.
Care credeti ca are o istorie mai interesanta? Este una mai buna ca celalalta sau pur si simplu nu se diferentiaza in nici un mod?
Sa vedem, avand in vedere ca fiecare popor are istoria si obiceiurile ei, nu pot decat sa ma gandesc la nsite parere subiective. Japonia ma atrage in mod special din cauza tehnologiei avansate, insa China din cauza faptului ca are nsite minuni interesante pe acolo este si ea destul de atractiva . Eu am niste planuri de viitor care nu ma fac decat sa ma gandesc la Japonia. O aleg si pentru ca este o buna producatoare de animeuri si manga. Ce ne-am afce fara asa ceva?
Care credeti ca are o istorie mai interesanta? Este una mai buna ca celalalta sau pur si simplu nu se diferentiaza in nici un mod?
Sa vedem, avand in vedere ca fiecare popor are istoria si obiceiurile ei, nu pot decat sa ma gandesc la nsite parere subiective. Japonia ma atrage in mod special din cauza tehnologiei avansate, insa China din cauza faptului ca are nsite minuni interesante pe acolo este si ea destul de atractiva . Eu am niste planuri de viitor care nu ma fac decat sa ma gandesc la Japonia. O aleg si pentru ca este o buna producatoare de animeuri si manga. Ce ne-am afce fara asa ceva?
Verrine.- Moderator
Re: Japonia vs China
Japonia
- Pentru animeuri/manga
- Tehnologie
- Stiu mai multe despre ea decat despre China
- Matusa mea e acolo cam atat.........
- Pentru animeuri/manga
- Tehnologie
- Stiu mai multe despre ea decat despre China
- Matusa mea e acolo cam atat.........
Maya- Mesaje : 53
Re: Japonia vs China
Pai desi este destul de greu o sa aleg Japonia pt. ca este cu un pas inaintea Chinei desi China are ceva minuni pe acolo!
In toata lumea sunt fanu anime....mii,milioane,trilioane!
Si Japonia este renumita pt. anime ,manga si chestii de astea!
Deci Japonia...desi eu iubesc Coreea!
In toata lumea sunt fanu anime....mii,milioane,trilioane!
Si Japonia este renumita pt. anime ,manga si chestii de astea!
Deci Japonia...desi eu iubesc Coreea!
Subiecte similare
» Japonia- istorisire generala
» Japonia - destinatii turistice
» Destinatii din China
» China antica- istorie generala
» Japonia - destinatii turistice
» Destinatii din China
» China antica- istorie generala
Anime Sign :: Asian culture :: Discutii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: