Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Suntem toti ingeri intr-o lume de diavoli

2 participanți

In jos

Suntem toti ingeri intr-o lume de diavoli Empty Suntem toti ingeri intr-o lume de diavoli

Mesaj Scris de Dead_devil_98 Vin 06 Aug 2010, 12:46

Imi pare rau ...dar nu stiu cum sa pun desclaimer...va rog sa ma ajutati..este si primul meu fic dar va rog sa nu fiti blanzi si sa ma criticati dur:) Suntem toti ingeri intr-o lume de diavoli Icon_study

Capitolul 1:Au mai ramas doar amintiri
Flashback:
-HAIDE NARUTO!A murit nu mai poti face nimic...spuse o fata de vreo 17 ani,speriata si cu lacrimi in ochi...
-PLEACA!ii raspunse baiatul rece si dur...fata observa cum un nor cenusiu ii aluneca pe fruntea transpirata si manjita de sange...dar disparu.
Totul era sfarsit..totul...oameni,animale,sate,inimi,vieti...tot ce au cladit se ducea de rapa...End of flashback
...dupa 10 ani....
Si azi???...ei bine azi a mai ramas doar amintirea de atunci,si am sa va povestesc pe scurt...Intr-o zi ,in 3 sate diferite,poate la fel de puternice,se nascura trei copii total diferiti.Peste ani cand au mai crescut si au inceput sa realizeze cum este lumea din jurul lor,simteau ca le lipseste ceva, ca nu sunt completi sufleteste.Acum sa vi prezint pe cei trei micuti:NARUTO UZUMAKI;SAKURA HARUNO;SASUKE UCHIHA..Parintii erau foarte ingrijorati.Pana cand intr-o zi la cele trei scolii venise oferta de o tabara in orasul Shilla.Micutii nostrii erau incantati si simteau ca se v-a imtampla ceva special...normal ,cred ca va-ti dat seama ca cei trei se intalnesc insfarsit...si de aici le continua viata...
Dead_devil_98
Dead_devil_98

Sus In jos

Suntem toti ingeri intr-o lume de diavoli Empty Re: Suntem toti ingeri intr-o lume de diavoli

Mesaj Scris de Dead_devil_98 Vin 06 Aug 2010, 13:04

Capitolul 2:Lupta pentru supravietuire
Au trecut ani frumosi de atunci...Cei trei s-au unit si lupta impotriva raului.Dar au 18 ani..Sakura vrea sa apuce pe alt drum decat lupta.Asa se face ca personajul nostru , ajunge la un colegiu de fete.Intr-o seara , Sakura se simtii purtata in brate si se trezi intr-o rochie neagra,scurta in mijlocul padurii.Mereu se intreba de ce este ceata acolo.Auzise multe povesti groaznice despre ea dar nu le daduse importanta.In fata ei aparuse o femeie bruneta inalta foarte frumoasa,cam pe la vreo 30 de ani.Vantul usor isi gasea locul prin pletele lungi ale femeii,dar nu si prin pielea bietei Sakura care tremura.Deodata buzele femeii se miscara si cu o voce care iti dadea fiori ,ii spuse Sakurai:
-Hmmm...banuiesc ca nu stii de ce esti aici ...
-N...nu....ii raspunse Sakura
-Esti aici pt a da un examen dificil...Nu pot garanta ca o sa ramai si in viata..atunci schita un mic zambet pe buzele-i rosii
-Ahh...bine sunt deacord.. fond nu am nimic de pierdut.
-Bi..
-Dar am o intrebare...o intrerupse Sakura violent, cu un ranjet diabolic pe fata..Cu ce ma ajuta pe mine acest examen?
Femeia rase...-Tipic pt toate incepatoarele...ca sa intrii in fratia Diavola desigur
Sakura tresarii.Era fratia in care intrase sora sa si fusese omorata..Un gand ii fulgera mintea...putea sa se razbune...
Dead_devil_98
Dead_devil_98

Sus In jos

Suntem toti ingeri intr-o lume de diavoli Empty Re: Suntem toti ingeri intr-o lume de diavoli

Mesaj Scris de Dead_devil_98 Vin 06 Aug 2010, 13:08

Poi m-am gandit sa fac un fic..dar nu stiu dc...pt ca nu aveam nici o idee in cap Suntem toti ingeri intr-o lume de diavoli 650605 ...km am spus si la inceputul ficului va rog sa ma ajutati sa scriu un desclaimer....si sa imi spuneti daca merita sau nu sa continui...sunt obisnuita cu criticile,doar am 12 ani..e varsta la care sunt criticata cel mai mult deci pe curand.... Suntem toti ingeri intr-o lume de diavoli 908237
Dead_devil_98
Dead_devil_98

Sus In jos

Mesaj Scris de For 4 Only Vin 06 Aug 2010, 13:15

Nu prea stiu cu ce sa incep. In primul rand nu se face dublu post. Asta da dovada ca nu ai citit regulile. Api capitolele sunt prea scurte. Ar fi fost mai bine daca ai fi unit cele daua capitole. Cat despre fic, este destul de interesant dar, unele parti nu le inteleg deloc. Treci prea repede de la un subiect la altul. Avand in vedera ca este primul tau fic, este destul de bine, Succes in continoare! happy
Si apropo, si eu am 12 ani Suntem toti ingeri intr-o lume de diavoli 747390
For 4 Only
For 4 Only

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum