Memoriile unei gheise
2 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Memoriile unei gheise
Chiyo, o fata dintr-un sat de pescari, este vanduta unei okiya pentru a fi initiata in artele gheiselor. Ritualurile seductiei sunt nenumarate, intr-o lume al carei esafodaj se sprijina pe culorile unui chimono, pe dezgolirea unei cefe pictate, pe licitarea virginitatii unei adolescente sau pe teserea unei intrigi de budoar. Sayuri, pe numele ei de gheisa, ajunge sa stapaneasca destine, sa detina secrete si sa construiasca un imperiu al erotismului ritualic.
ARTHUR GOLDEN s-a nascut in Chattanooga, Tennessee. A absolvit prestigiosul Harvard College in 1978, cu o diploma in istoria artei, specializandu-se in arta japoneza. In 1980, si-a incheiat studiile de masterat in istoria si civilizatia Japoniei la Columbia University, unde s-a initiat si in limba chineza.
Imi place poveste la nebunie,este foarte interesanta si te captiveaza,nu te plictiseste...cel puitn pe mine ma incantat foarte tare^^
ARTHUR GOLDEN s-a nascut in Chattanooga, Tennessee. A absolvit prestigiosul Harvard College in 1978, cu o diploma in istoria artei, specializandu-se in arta japoneza. In 1980, si-a incheiat studiile de masterat in istoria si civilizatia Japoniei la Columbia University, unde s-a initiat si in limba chineza.
Imi place poveste la nebunie,este foarte interesanta si te captiveaza,nu te plictiseste...cel puitn pe mine ma incantat foarte tare^^
Re: Memoriile unei gheise
Este interesant
Am fost foarte incantata de film dar si de carte
Din prima m-a captivat si m-a facut sa fiu din ce in ce mai curioasa
Am fost foarte incantata de film dar si de carte
Din prima m-a captivat si m-a facut sa fiu din ce in ce mai curioasa
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum