D.A care nu va prea plac...
3 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
D.A care nu va prea plac...
spuneti ce desene nu va plac voua...nu conteaza de pe ce canal sunt!
si o singura rugaminte fiti atenti la SPAM...
sa vedem:ma enerveaza desenele ale de pe jetix:Kid vs.Kat
in primmul rand nu mai baga episoade noi mereu si mereu aceleasi episoade!in al doilea rand ii stupida lupta zilnica dintre aia doi!Kop si Domnul Kat! dar sora aia mai mica Milli ii tare stupida si cam fitoasa! tipa ca disperata!
mai ii vecina aia munsson...are o piele(nu mai zic ),se oftica prea repede si cam exagerata cateodata!
scuze pentru cei care le place desenul asta!
si o singura rugaminte fiti atenti la SPAM...
sa vedem:ma enerveaza desenele ale de pe jetix:Kid vs.Kat
in primmul rand nu mai baga episoade noi mereu si mereu aceleasi episoade!in al doilea rand ii stupida lupta zilnica dintre aia doi!Kop si Domnul Kat! dar sora aia mai mica Milli ii tare stupida si cam fitoasa! tipa ca disperata!
mai ii vecina aia munsson...are o piele(nu mai zic ),se oftica prea repede si cam exagerata cateodata!
scuze pentru cei care le place desenul asta!
Re: D.A care nu va prea plac...
Păi, nu-mi amintesc sigur cum se numea,dar ştiu că era ceva cu nişte maimuţe roboţi colorate.
Faza e că le ocoleam aşa, ca lumea. Adică, după ce că erau super plictisitoare, eu una nici nu înţelegeam prea multe din ele. Slavă cerului totuşi că acum nu se mai difuzează, sau cel puţin nu am mai văzut eu. :]]
Faza e că le ocoleam aşa, ca lumea. Adică, după ce că erau super plictisitoare, eu una nici nu înţelegeam prea multe din ele. Slavă cerului totuşi că acum nu se mai difuzează, sau cel puţin nu am mai văzut eu. :]]
Abigail.- Mesaje : 63
Re: D.A care nu va prea plac...
Aventurile lui Flapjack, are o grafica de personaje de groaza si pur si smplu o urasc si ma si
sperie.
Kop si domnul Kat cu mata aia extraterestre disperata dupa biscuiti cu gust de peste.
Batman neinfricat, pur si simplu nu mai are farmec e nasol.
Nasii mei fermecati sau cum so numi de pe Disney >_> .
In jungla cu Mustacila si prietena lui aia iarasi imi displace si lista ar mai putea fii, dar nam eu idee. --_--"
sperie.
Kop si domnul Kat cu mata aia extraterestre disperata dupa biscuiti cu gust de peste.
Batman neinfricat, pur si simplu nu mai are farmec e nasol.
Nasii mei fermecati sau cum so numi de pe Disney >_> .
In jungla cu Mustacila si prietena lui aia iarasi imi displace si lista ar mai putea fii, dar nam eu idee. --_--"
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Subiecte similare
» Ce formatii nu va plac/convin?
» Ce genuri de carti va plac?
» Neah...Ce dulciuri va plac? ^_^
» Ce genuri de filme va plac si de ce?
» Ce genuri de carti nu va plac?
» Ce genuri de carti va plac?
» Neah...Ce dulciuri va plac? ^_^
» Ce genuri de filme va plac si de ce?
» Ce genuri de carti nu va plac?
Anime Sign :: Altele :: Cafenea