Ce genuri de filme va plac si de ce?
+5
Alucard
Irukandji
Kido X
candy.bar
Nywa
9 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Ce genuri de filme va plac si de ce?
Sunt si eu curioasa, ca toata lumea ce genuri de filme va plac si de ce?
Mie imi plac filmele horror, thriller, S.F. aventura si putin comediile.
Imi plac horror si thriller, ca ma cam amuza sa vad cum mai "moare" lume :lol: :twisted: Sunt sadica recunosc :-"
S.F. imi plac, ca imi face imaginatia sa zboare, mai mult decat necesar:D
Aventura, imi plac aventurile, in natura, sa vad locuri noi, sa ma lupt cu monstri preistorici sau serpi gigantici, gen anaconda 8)
comediile ma fac sa rad cu lacrimi, mai ales parodyle, cu ar fi Scary Movie sau Meet of spartan :lol: :lol: dar si Garcea si Olteni :D
Mie imi plac filmele horror, thriller, S.F. aventura si putin comediile.
Imi plac horror si thriller, ca ma cam amuza sa vad cum mai "moare" lume :lol: :twisted: Sunt sadica recunosc :-"
S.F. imi plac, ca imi face imaginatia sa zboare, mai mult decat necesar:D
Aventura, imi plac aventurile, in natura, sa vad locuri noi, sa ma lupt cu monstri preistorici sau serpi gigantici, gen anaconda 8)
comediile ma fac sa rad cu lacrimi, mai ales parodyle, cu ar fi Scary Movie sau Meet of spartan :lol: :lol: dar si Garcea si Olteni :D
Re: Ce genuri de filme va plac si de ce?
Ce filme imi plac...poi imi plac fimele S.F . Ma fascineaza lumea fantasticului si tot ce tine de lumea imaginara.
Imi plac filmele de aventura care te tin mereu cu sufletul la gura si pana la finalul lor ai toate unghile de la mana stanga roase:D( ma rog nici in halul asta).
Imi plac si filmele horror dar sa nu ma uit niciodata singura la ele, ca asta ar insemna sa nu mai dorm trezi zile si trei nopti si sa am cosmaruri peste cosmaruri.
Comediile imi plac la nebunie pentru ca imi place foarte mult sa rad. Si imi place sa ma uit si la fimele emotionante in putinele zile in care sunt trista sau deprimata.
dar sunt o gramada de fimle bune , in diferite genuri asa ca nu ma axez doar pe un anumit fel.
Imi plac filmele de aventura care te tin mereu cu sufletul la gura si pana la finalul lor ai toate unghile de la mana stanga roase:D( ma rog nici in halul asta).
Imi plac si filmele horror dar sa nu ma uit niciodata singura la ele, ca asta ar insemna sa nu mai dorm trezi zile si trei nopti si sa am cosmaruri peste cosmaruri.
Comediile imi plac la nebunie pentru ca imi place foarte mult sa rad. Si imi place sa ma uit si la fimele emotionante in putinele zile in care sunt trista sau deprimata.
dar sunt o gramada de fimle bune , in diferite genuri asa ca nu ma axez doar pe un anumit fel.
candy.bar- Mesaje : 27
imi plac la nebunie filmele horror si thriler! pt ca imi place sa vad cum se sperie oameni si imi pace sa mai si vad din cand in cand sange! :D
imi plac la nebunie si comediile pt ca mor de ras!
aventurile...sunt interesante!
dar nu prea imi pplac filmele siropoase!
aaaa si era sa uit la filmele horror ma uit cu capul sub plapuma!(un fel de a spune sunt putin speriata la inceput) :affraid:
imi plac la nebunie si comediile pt ca mor de ras!
aventurile...sunt interesante!
dar nu prea imi pplac filmele siropoase!
aaaa si era sa uit la filmele horror ma uit cu capul sub plapuma!(un fel de a spune sunt putin speriata la inceput) :affraid:
Eu iubesc comediile filmele Sf, de animatie si cele de aventuri. Nu zic ca nu imi plac si filmele horror insa nu ma omor dupa ele.
Comdeiile insa le iubesc cel mai mult. De cand sunt mica ma uit la filme de acest gen si intotdeauna m-au facut sa zambesc.
Filmele Sf precum Harry Potter, Cronicile din Narnia sau stapanul inelelor mi se par interesante si captivante dar un esec pe langa carti.
Filmele de animatie sunt o pasiune de cand eram mica. Lion king 2, brother bear, toate sunt filme care imi plac la nebunie... :D.
Singurul Gen care ma enerveaza cu adevarat este Romance-ul. De-a dreptul dezgustator..... . Aceleasi gusturi pe care le am la carti le am si la filme deci nu are rost sa continui.....
Comdeiile insa le iubesc cel mai mult. De cand sunt mica ma uit la filme de acest gen si intotdeauna m-au facut sa zambesc.
Filmele Sf precum Harry Potter, Cronicile din Narnia sau stapanul inelelor mi se par interesante si captivante dar un esec pe langa carti.
Filmele de animatie sunt o pasiune de cand eram mica. Lion king 2, brother bear, toate sunt filme care imi plac la nebunie... :D.
Singurul Gen care ma enerveaza cu adevarat este Romance-ul. De-a dreptul dezgustator..... . Aceleasi gusturi pe care le am la carti le am si la filme deci nu are rost sa continui.....
Imi plac filmele cu actiune,drama,uneori cu love(Romeo X Julieta).Sa fiu sincer intotdeuna cand incepe un film il urmaresc cu placere si nu pot sa ma mai dezlipesc de el.Mi-a placut filmul Fallen Storm fiind preferatul meu.Comedia imi da batai de cap.
Mie imi plac cel mai mult filmele Sf mai ales un film super fain "mesaje de dincolo" si inclusiv filmele horror le ador ptr ca imi aduc inima in gat.
La filmele de actiune nu ma prea uit pentru ca se intampla mereu acelasi lucru: se impusca ,apoi apare un erou care salveaza tot ca prin minune si desi sunt 10000 de soldati pe el nu-l omoara nici unu.
Comedia este iar ceva cre imi place la nebunie;favoritul meu e"Stan si Bran"e super
La filmele de actiune nu ma prea uit pentru ca se intampla mereu acelasi lucru: se impusca ,apoi apare un erou care salveaza tot ca prin minune si desi sunt 10000 de soldati pe el nu-l omoara nici unu.
Comedia este iar ceva cre imi place la nebunie;favoritul meu e"Stan si Bran"e super
Hiro Aizawa- Mesaje : 62
In mod normal ma uit la filme de actiune,de fapt prefer oricand un film bun de actiunde cu kung-fu,karate,ninja,shinobi,Jackie Chan XD Sunt obsedata de faptul ca aia fac niste miscari supra-omenesti,sarituri prin copaci,pe pereti,apar din umbra,te pot face bucati doar dintr-o singuar miscare si muulte altele.
De asemene imi plac mult si comediile.Adica niciodata nu zic nu,unei comedii.
Si romance din cand in cad,acum depinde cat de buna e povestea ca daca e lalaita,dramatica,multe lacrimi si vai,m-a inselat,stay away.
De asemene imi plac mult si comediile.Adica niciodata nu zic nu,unei comedii.
Si romance din cand in cad,acum depinde cat de buna e povestea ca daca e lalaita,dramatica,multe lacrimi si vai,m-a inselat,stay away.
Mie imi palc filemele horror sincer nu stiu de ce.....a ! probabil pentruca varamea se uita intr-una cand eu aveam vreo 6-7 ani am inceput sa ma uit la filmele horror din ambitie ca sa-i arat ca nu mi-e frica.....Mai sunt comediile cui nu-i place o comedie !? In materie de comedii prefer Comedia Sadica : South Park,Happy Tree Friends etc.....
Maya- Mesaje : 53
Imi plac mai toate genurile de filme. Exceptie fac cele cu arme, impuscaturi, adica filmele de actiune, dar nu toate, unele sunt acceptabile. Sa fiu sincera vad zilnic filme si sunt multe care imi plac. Asa ca nu pot spune un anume gen.
In orice caz, filmele vechi nu imi plac.
In orice caz, filmele vechi nu imi plac.
Bobocel.- Mesaje : 493
Subiecte similare
» Ce genuri de carti va plac?
» Ce genuri de carti nu va plac?
» Top 5 filme
» D.A care nu va prea plac...
» Ce formatii nu va plac/convin?
» Ce genuri de carti nu va plac?
» Top 5 filme
» D.A care nu va prea plac...
» Ce formatii nu va plac/convin?
Anime Sign :: Altele :: Cafenea