Floarea care va reprezinta
3 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Floarea care va reprezinta
spuneti care floare credeti voi ca va reprezinta si de ce!
si am o singura rugaminte la voi:no spam
daca doriti puteti pune si o poza cu floarea care va reprezinta!
incep eu:eu cred ca ma repreazinta cactusii deoarece le place la lumina,infloresc vara in anotimpul meu preferat dar si primavara,si eu "intep" cateodata(cand ma enerveaza cineva sau exagereaza cu unele lucruri)!si nu avem nevoie de prea multa lumina!
spuneti si voi!
Edited by Alucard:Te rog sa scrii cu litera mare titlul !Am de corectat ce ai scris tu*
si am o singura rugaminte la voi:no spam
daca doriti puteti pune si o poza cu floarea care va reprezinta!
incep eu:eu cred ca ma repreazinta cactusii deoarece le place la lumina,infloresc vara in anotimpul meu preferat dar si primavara,si eu "intep" cateodata(cand ma enerveaza cineva sau exagereaza cu unele lucruri)!si nu avem nevoie de prea multa lumina!
spuneti si voi!
Edited by Alucard:Te rog sa scrii cu litera mare titlul !Am de corectat ce ai scris tu*
Re: Floarea care va reprezinta
Hmm,pai floarea care ma reprezinta este laleaua.Infloreste la caldura,nu suporta frigul si intotdeauna vrea sa faca totul bine(ca si mine).Iubeste apa si atunci cand ploua se deschide larg pentru a putea lua cat mai multa apa.Cu ajutorul soarelui ea creste ca si mine.
Re: Floarea care va reprezinta
Pe mine ma reprezinta floarea de camellie deoarece primul meu nume e defapt Camelia ^^ (dar toata lumea imi zice Ralu deci rar folosesc numele asta)
Sunt niste flori foarte sensiblile la frig de altfel nici mie nu imi place frigul
Floarea de camellie a aparut prima oara in Japonia :D De acolo vin si anime-urile cum bine stiti. Deci nu degeaba sunt fana anime dinainte sa stiu acestea..
Sunt niste flori foarte sensiblile la frig de altfel nici mie nu imi place frigul
Floarea de camellie a aparut prima oara in Japonia :D De acolo vin si anime-urile cum bine stiti. Deci nu degeaba sunt fana anime dinainte sa stiu acestea..
Raluky- Mesaje : 81
Subiecte similare
» "Floarea cadavru"
» Floarea preferata
» Desenele cu care am crescut
» Care e actorul tau preferat?
» D.A care nu va prea plac...
» Floarea preferata
» Desenele cu care am crescut
» Care e actorul tau preferat?
» D.A care nu va prea plac...
Anime Sign :: Altele :: Cafenea