Voi ce credeti?
3 participanți
Anime Sign :: Anime :: Blood+
Pagina 1 din 1
Voi ce credeti?
Fiecare pune intrebari! si urmatorul raspunde la ele !dar nu puneti intrebari foarte grele!
1.Voi ce credeti?Solomon se indragosteste de Saya sau ii ramane fidel Divei?
2.Ce parere aveti despre faptul ca Riku a devenit cavalerul Sayey?
3. Vi se pare un gent plin de dragoste faptul ca...Kai i-a dat sa bea sange lui Riku(proaspat cavaler) pentru a-si vindeca ranile?
1.Voi ce credeti?Solomon se indragosteste de Saya sau ii ramane fidel Divei?
2.Ce parere aveti despre faptul ca Riku a devenit cavalerul Sayey?
3. Vi se pare un gent plin de dragoste faptul ca...Kai i-a dat sa bea sange lui Riku(proaspat cavaler) pentru a-si vindeca ranile?
Re: Voi ce credeti?
1.Solomon se indragosteste de Saya,dar tot mai tine la Diva,asa cum el a zis.Totusi,ar fi ucis-o pe Diva daca Saya i-ar fi cerut-o.
2.Era singura modalitate prin care Riku sa ramana printre ei (si nu in viata,pt ca deja era mort).Totusi,poate ca era mai bine sa il lase sa isi urmeze propria cale,dar asa nu ar mai fi fost continuarea seriei.
3.Dragostea frateasca dintre Kai si Riku este un sentiment destul de rar intalnit in zilele noastre.
Acum,ale mele...
1.Cine a fost primul cavaler al Divei?
2.Haji moare la Metropolitan Opera House cand se lupta cu Amshel?
3.Cati copii s-au nascut de-a lungul seriei?
2.Era singura modalitate prin care Riku sa ramana printre ei (si nu in viata,pt ca deja era mort).Totusi,poate ca era mai bine sa il lase sa isi urmeze propria cale,dar asa nu ar mai fi fost continuarea seriei.
3.Dragostea frateasca dintre Kai si Riku este un sentiment destul de rar intalnit in zilele noastre.
Acum,ale mele...
1.Cine a fost primul cavaler al Divei?
2.Haji moare la Metropolitan Opera House cand se lupta cu Amshel?
3.Cati copii s-au nascut de-a lungul seriei?
OK, voi incerca sa raspund eu, insa ... nu am mai vazut demult anime-ul, asa ca s-ar putea sa fac si niste greseli.
1.Primul cavaler al Divei a fost Amshel Goldschmidt, fratele mai mic al lui Joel, cel care a crescut-o pe Diva (de fapt a studiat-o).
2.Nu, nu moare, intrucat atunci cand Kai vine in vizita cu fiicele Divei la locul in care Saya doarme, fetele gasesc un trandafir roz (culoarea Sayei), legat cu o panglica albastra (panglica pe care o purta Haji in par).Si, tot atunci (parca) Kai spune ceva asemanator cu "El a fost aici ..."
3.S-au nascut copii ?In primul rand s-au nascut Saya si Diva (sau au iesit din coconul acela ... ).Apoi ... s-au nascut fetele Divei (cu Riku) ... s-a mai nascut cineva ?Nu reusesc sa-mi dau seama acum.
1)Cum credeti ca va fi totul peste 30 de ani, cand se va trezi din nou Saya ?
2)Cu cine ar trebui sa ramana Kai ?(pe plan amoros)
3)De ce a plecat David in cautarea Juliei (dupa ce aceasta i-a tradat ; nu vreau un raspuns de genu' "o iubea" - argumente).
1.Primul cavaler al Divei a fost Amshel Goldschmidt, fratele mai mic al lui Joel, cel care a crescut-o pe Diva (de fapt a studiat-o).
2.Nu, nu moare, intrucat atunci cand Kai vine in vizita cu fiicele Divei la locul in care Saya doarme, fetele gasesc un trandafir roz (culoarea Sayei), legat cu o panglica albastra (panglica pe care o purta Haji in par).Si, tot atunci (parca) Kai spune ceva asemanator cu "El a fost aici ..."
3.S-au nascut copii ?In primul rand s-au nascut Saya si Diva (sau au iesit din coconul acela ... ).Apoi ... s-au nascut fetele Divei (cu Riku) ... s-a mai nascut cineva ?Nu reusesc sa-mi dau seama acum.
1)Cum credeti ca va fi totul peste 30 de ani, cand se va trezi din nou Saya ?
2)Cu cine ar trebui sa ramana Kai ?(pe plan amoros)
3)De ce a plecat David in cautarea Juliei (dupa ce aceasta i-a tradat ; nu vreau un raspuns de genu' "o iubea" - argumente).
Ultima editare efectuata de catre Love in Dum 03 Iul 2011, 21:02, editata de 1 ori
1)Well,o parte am scris deja intr-un fic,dar sa ma repet:Saya si-ar intalni nepoatele si pe Kai si mai ales,pe Haji.Ea ar muri,iar fetele Divei ar duce o viata destul de normala.Ma rog,acum bat campii.
2)Ar trebui sa ramana cu Monique.
3)A plecat in cautarea ei pt ca si-a dat seama de sentimentele ei si de faptul ca in trecut incercase de atat de multe ori sa ii atraga atentia,dar el, ca un soldat obsedat, nu si-a dat seama.
1.Cine este Nathan?
2.Care a fost cuvantul pe care tatal adoptiv al Sayei obisnuia sa il spuna ca sa ii faca optimisti?
3.Cum a ajuns Haji sa o cunoasca pe Saya?
2)Ar trebui sa ramana cu Monique.
3)A plecat in cautarea ei pt ca si-a dat seama de sentimentele ei si de faptul ca in trecut incercase de atat de multe ori sa ii atraga atentia,dar el, ca un soldat obsedat, nu si-a dat seama.
1.Cine este Nathan?
2.Care a fost cuvantul pe care tatal adoptiv al Sayei obisnuia sa il spuna ca sa ii faca optimisti?
3.Cum a ajuns Haji sa o cunoasca pe Saya?
1.Nathan Mahler este cel unul dintre cei mai vechi Cavaleri ai Divei, care insa apare destul de rar luptand.
2. Nankurunaisa.Adica Totul va fi bine.
3. Haji a fost adus la castelul unde locuia Saya in copilarie, pentru a-i deveni partener.
1) Unde era Doctor Julia atunci cand Red Shield a fost distrus?
2) Cine l-a facut pe David sa revina in lupta dupa caderea Red Shield?
3) Ce credeti despre sarutul dintre Saya si Haji de la finalul seriei?
2. Nankurunaisa.Adica Totul va fi bine.
3. Haji a fost adus la castelul unde locuia Saya in copilarie, pentru a-i deveni partener.
1) Unde era Doctor Julia atunci cand Red Shield a fost distrus?
2) Cine l-a facut pe David sa revina in lupta dupa caderea Red Shield?
3) Ce credeti despre sarutul dintre Saya si Haji de la finalul seriei?
1)Din pacate nu imi amintesc exact,insa cred ca lucra alaturi de dr. Collins pentru Cinq Fleches.
2)Kai l-a convins pe acesta sa revina in lupta,insa mai ales dupa ce i-a zis ca Saya s'a reintors.
3)Doamne,era si timpul! Bine ca Saya si'a dus la final misiunea ca sa ii acorde ceva atentie si lui Hagi,saracul,care facea totul pentru ea.Cum se spune,mai bine mai tarziu decat niciodata!
Scuze,cred ca la primele doua intrebari am cam batut campii,nu imi amintesc prea bine.
1.Care era promisiunea pe care Hagi i'o facuse Sayei,dar pe care nu a respectat'o?
2.Cum s'a desfasurat prima intalnire a Sayei cu Schiff-ii?
3.Cum a ajuns Mao sa ia parte la razboiul dintre cele doua tabere?
2)Kai l-a convins pe acesta sa revina in lupta,insa mai ales dupa ce i-a zis ca Saya s'a reintors.
3)Doamne,era si timpul! Bine ca Saya si'a dus la final misiunea ca sa ii acorde ceva atentie si lui Hagi,saracul,care facea totul pentru ea.Cum se spune,mai bine mai tarziu decat niciodata!
Scuze,cred ca la primele doua intrebari am cam batut campii,nu imi amintesc prea bine.
1.Care era promisiunea pe care Hagi i'o facuse Sayei,dar pe care nu a respectat'o?
2.Cum s'a desfasurat prima intalnire a Sayei cu Schiff-ii?
3.Cum a ajuns Mao sa ia parte la razboiul dintre cele doua tabere?
Anime Sign :: Anime :: Blood+
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum