Pe cine alegi?
+6
TeeChan
Daelithal.
Hanako-chan
Angel
Alucard
Kido X
10 participanți
Anime Sign :: Anime :: Naruto
Pagina 1 din 1
Pe cine alegi?
^^Well,este foarte simplu.
Eu voi pune doua personaje (din Naruto ofc) ,iar urmatorul user va spune pe care din cele doua personaje il prefera si de ce.
Dupa ce a facut alegerea,va pune la randul lui doua personaje.^^
so...let's see:
1.Sasuk
sau
2.Gaara
ATENTIE!!! Daca postati aici puneti personaje din Naruto..nu din alte animeuri...am postat la Naruto nu la Jocuri...
Eu voi pune doua personaje (din Naruto ofc) ,iar urmatorul user va spune pe care din cele doua personaje il prefera si de ce.
Dupa ce a facut alegerea,va pune la randul lui doua personaje.^^
so...let's see:
1.Sasuk
sau
2.Gaara
ATENTIE!!! Daca postati aici puneti personaje din Naruto..nu din alte animeuri...am postat la Naruto nu la Jocuri...
Ultima editare efectuata de catre Raluka-San in Sam 06 Mar 2010, 23:15, editata de 1 ori
Re: Pe cine alegi?
Il aleg pe Gaara al Desertului deaorece este foarte puternic dar totusi Sasuke l-ar infrange usor cand devine .
Nu stiu pe care il aleg dar totusi Gaara e preferatul.
Sakura
sau
Ino
Nu stiu pe care il aleg dar totusi Gaara e preferatul.
Sakura
sau
Ino
pai cu siguranta:pe Sakuara frunte-lata oricum este mai bine decat Ino porcusorul!
chiar daca amandoua sunt cam limitate in naruto shippuden cred ca sakura ar invinge-o pe ino!
pe cine alegi?
Kakashi
sau
Guy
chiar daca amandoua sunt cam limitate in naruto shippuden cred ca sakura ar invinge-o pe ino!
pe cine alegi?
Kakashi
sau
Guy
Il aleg pe Kakashi chiar daca citeste cartile lui Jiraya(batranul depravat)0 si totusi e puternic si ii invata pe Sasuke si Naruto cum sa foloseasca rasenganul o arma foarte puternica.
Lee
sau
Orochimaru
Lee
sau
Orochimaru
Lee ... sincera sa fiu prima data am scris Orochimaru , dar ma-m razgandit ... nici eu nu stiu de ce lam ales pe el dar cred ca a avut o copilarie nu tocmai frumoasa si merita respect , bazandu-se doar pe taijutu [parca] a devenit foarte puternic ... si pentru asta merita mult respect ...
Naruto/Neji ?
Naruto/Neji ?
Angel- Mesaje : 111
Naruto
Cu toate ca Naruto este cam:copilaros si putin hiperactiv si neastamparat se crede foarte puternic si ia deciziile inaite sa le gandeasca si cateodata intra intr-un bucluc de nici Dumnezeu nu il mai scoate de acolo!
Temari/Ten Ten
Cu toate ca Naruto este cam:copilaros si putin hiperactiv si neastamparat se crede foarte puternic si ia deciziile inaite sa le gandeasca si cateodata intra intr-un bucluc de nici Dumnezeu nu il mai scoate de acolo!
Temari/Ten Ten
Temari pentru ca e mai puternica decat Ten Ten si arata mai bine. Oricum Temari e una dintre cele mai frumoase fete din Naruto :X. Are personalitate si stie ce vrea. E cu capul pe umeri si mereu pregatita de actiune.
Tsunade/Shizune
Tsunade/Shizune
Hanako-chan- Mesaje : 63
Hmmm...greu imi plac amandoua dar au amandoau cateva defecte care nu imi prea plac! Sincer nu o s-o aleg pe Shizune pentru ca uneori este prea plangacioasa si uneori cam lasa! Deci o aleg pe bunica Tsunade...este puternica glumeata si singurul lucra care ma enerveaza este ca ii plac jocurile de noroc...in rest este
Rosette/Chrono
EDIT:Aici am gresit si eu...imi cer scuze...acum nu-l mai pot sterge -.-
Rosette/Chrono
EDIT:Aici am gresit si eu...imi cer scuze...acum nu-l mai pot sterge -.-
Ultima editare efectuata de catre Raluka-San in Sam 06 Mar 2010, 23:17, editata de 2 ori
Personajele nu trebuiau sa fie din Naruto ? Daca totusi suntem la Naruto asa mi se pare normal.Oricum ca sa nu fac spam aleg... si cred ca o aleg pe Rosette...de ce nu stiu... imi place mai mult de ea.
Sa revenim:-'"
Kankuro vs Shino :D
Sa revenim:-'"
Kankuro vs Shino :D
Hanako-chan- Mesaje : 63
Ehm, să zicem Shino :]]. Deşi...gândacii nu mă încântă, dar îmi place că e o fire calmă, iar tehnica lui de luptă e destul de bună. Şi Kankuro îmi place într-o oarecare măsură, el e un "păpuşar", dar totuşi rămân la Shino.
Itachi/Tobi
Itachi/Tobi
Daelithal.- Moderator Global
Erm...l-as alege pe Itachi,i mean este puternic firea lui imi place chiar daca si-a ucis tot clanul in afara de Sasuke pentru a putea sa isi razbune clanul si pentru a deveni puternic.Deci pe Itachi il aleg.
Sakura/Hinata
Sakura/Hinata
TeeChan- Mesaje : 444
Sakura
De ce deoarece imi place firea ei cateodata calma dar cand ii vin nervi este exact ca mine ,mai este desteapta nu spun ca Hina-chan nu ar fii,mi se pare putin mai draguta dar ma cam enerveaza parul roz era bine macar daca o faceau bruneta sau satena
Kakashi/Yamamoto
De ce deoarece imi place firea ei cateodata calma dar cand ii vin nervi este exact ca mine ,mai este desteapta nu spun ca Hina-chan nu ar fii,mi se pare putin mai draguta dar ma cam enerveaza parul roz era bine macar daca o faceau bruneta sau satena
Kakashi/Yamamoto
Kidu- Mesaje : 311
Kakashi..imi place valul de mister care il inconjoara!
UnEori este tare prostut dac el crede ca cineva ii va crede minciunile!
Si mereu m-am intrebat unde sta cand intarzie mereu! -.-'
Tsunade/Pain?
UnEori este tare prostut dac el crede ca cineva ii va crede minciunile!
Si mereu m-am intrebat unde sta cand intarzie mereu! -.-'
Tsunade/Pain?
Pain... Dc? pentru ca doi Paini sunt foarte sweet ( pacat ca sunt morti ). In fine, Tsunade e cam betiva, deci ma cam deranjeaza asta. Oricum Pain ar invingeo dupa parerea mea...
Deci din lupta Pain vs. Tsunade castiga Pain ( daca a trisat ... )
Neji / Shikamaru ?
Deci din lupta Pain vs. Tsunade castiga Pain ( daca a trisat ... )
Neji / Shikamaru ?
Neji...pentru ca:
-este mai dragut
-este mai activ...nu lenes ca si Shikamaru
-imi place atitudinea sa(uneori)
Si pentru ca Shikamaru este un mare lenes si arata tot timpul de parca ar fi un mort ambulant! -.-'
Kiba/Sasuke
-este mai dragut
-este mai activ...nu lenes ca si Shikamaru
-imi place atitudinea sa(uneori)
Si pentru ca Shikamaru este un mare lenes si arata tot timpul de parca ar fi un mort ambulant! -.-'
Kiba/Sasuke
Il aleg pe Kiba.Nu am nimic personal cu Sasuke dar pur si simplu nu prea imi place de el(imi cer scuze pentru fanii lui) Kiba e mult mai dragut plus ca Akamaru e foarte sweet
Karin/Konan
edit: Ralu,draga mea, Konan si Karin sunt din Naruto daca nu ma crezi da un search la Google
Karin/Konan
edit: Ralu,draga mea, Konan si Karin sunt din Naruto daca nu ma crezi da un search la Google
Ultima editare efectuata de catre Ice_Angel in Dum 07 Mar 2010, 08:34, editata de 1 ori
OFF: Dar...sper deosebire de tine..eu chair il ursc pe Sasuke(nesimtitul de el)
Pe cine alegi: Konohamaru/Orochimaru?
Pe cine alegi: Konohamaru/Orochimaru?
Ultima editare efectuata de catre TeddyG!rl :] in Mier 25 Aug 2010, 17:33, editata de 3 ori
Este un joc cu personajele din naruto!! Era vorba de konan din naruto! Ai grija ralu-chan!! Te rog sa iti editezi postul.
Gaara pt ca se macheaza bine
Sasuke pt ca se lupta si arata dragut
Temari pt ca imi place cum este coafata si e blonda ca mine
Deidara nu stiu pur si simplu imi plce
Itachi e tot ce imi vine-n minte
Sasori.....mi se pare mai realist facut (desi putin probabil sa gaseasc asa ceva in viata reala)
Sasuke pt ca se lupta si arata dragut
Temari pt ca imi place cum este coafata si e blonda ca mine
Deidara nu stiu pur si simplu imi plce
Itachi e tot ce imi vine-n minte
Sasori.....mi se pare mai realist facut (desi putin probabil sa gaseasc asa ceva in viata reala)
Maya- Mesaje : 53
Subiecte similare
» Pe cine iubesti din...?
» Cine urmeaza?
» Cu cine credeti ca se potrivesc?
» Cu cine ati iesi la intalnire?
» Cu cine sar potrivi Chrono mai bine?
» Cine urmeaza?
» Cu cine credeti ca se potrivesc?
» Cu cine ati iesi la intalnire?
» Cu cine sar potrivi Chrono mai bine?
Anime Sign :: Anime :: Naruto