Romeo & Juliet- Cine se potriveste?
4 participanți
Pagina 1 din 1
Romeo & Juliet- Cine se potriveste?
Stiu ca Romeo se potriveste cu Julieta dar....:
Credeti ca Lady Harimona va avea sanse cu Romeo?Doar ea il iubeste din suflet.
Intradevar Romeo este pus la grele incercari pentru iubire.Acum in penultimul episod vazut Lady Herimona a plecat in mina pentru a fi alaturi de Romeo
Ce spuneti?
Credeti ca Lady Harimona va avea sanse cu Romeo?Doar ea il iubeste din suflet.
Intradevar Romeo este pus la grele incercari pentru iubire.Acum in penultimul episod vazut Lady Herimona a plecat in mina pentru a fi alaturi de Romeo
Ce spuneti?
Re: Romeo & Juliet- Cine se potriveste?
Da am vazut episodul! in uurm.episod ei i se fura trasura de doi hoti si ajunge printr-o minune in acelasi oras cu Julieta...chiar in piata unde erau julieta la cumparaturi cu o fata...crezand ca este o fata neajutorata Juliet merge la Herimon sa o ajute dar aceasta inceraca sa o omoare(scuzati cuvantul)! o duce la castel si acolo are grija de ea!insa Herimona tot o uraste pentru ca i la furat pe Romeo!
Dupa parerea mea Roame se potriveste cel mai bine cu Julieta! Insa Herimona il iubeste foate mult! si mai sunt multi pretendenti al Julieta~
Dupa parerea mea Roame se potriveste cel mai bine cu Julieta! Insa Herimona il iubeste foate mult! si mai sunt multi pretendenti al Julieta~
Are...Trec pe-aic ca nesimtita...Da...Romeo si Julieta,nici nu credeam ca o sa-mi placa atat de mult incat sa am un asa spriti de observatie(frati-miu imi zice ca numai asta vad in fata ochilor da' Trsitan si Isolda erau copii perfecte ale lui Romeo si Julieta).Revenind la subiect...Oh,well...Nu stiu daca Romeo a vrut sa se casatoreasca cu Hermiona(huh,God mereu uit cum ocheama in ciuda faptului ca seamana cu numele fetei din Harry Potter XD) dar asta a fost.Doar nu de aia s-au numit cartea si anime-ul asa.Sheakspire a avut idei frumoase si sfarsituri triste(am mai zis ca e o carte sangeroasa? XD) so,daca Romeo si Julieta au murit tristi la sfarsit,evident si tanti Hermiona trebuia sa fie trista.Cat despre alte potrviri,daca la asta te refereai Alucard,acum chiar nu-mi vin in minte (deja s-a terminat anime-ul pe Animax? O.O") dar am sa pun si eu daca imi vin ceva idei.
Pai in general , o prefer pe Julieta.
Ea este o luptatoare si chit ca familiile lor sunt rivale, dragostea care se infiripa intre acesti doi tineri ramane impresionanta.
Deci eu una o prefer pe Julieta.
Asta scz pentru fanii lui Lady, dar mie imi place modul de a fi al Julietei. ^_^
Ea este o luptatoare si chit ca familiile lor sunt rivale, dragostea care se infiripa intre acesti doi tineri ramane impresionanta.
Deci eu una o prefer pe Julieta.
Asta scz pentru fanii lui Lady, dar mie imi place modul de a fi al Julietei. ^_^
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Subiecte similare
» Romeo and Juliet
» Cu cine se potriveste cel mai bine Inuyasha?
» Romeo & Julieta
» Cu cine sar potrivi Chrono mai bine?
» Cine urmeaza?
» Cu cine se potriveste cel mai bine Inuyasha?
» Romeo & Julieta
» Cu cine sar potrivi Chrono mai bine?
» Cine urmeaza?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum