Concursul lunii ianuarie
+4
~Ana-chan~
Kidu
Alucard
Irukandji
8 participanți
Anime Sign :: Altele :: Concursuri :: Concursuri
Pagina 1 din 1
Cea mai buna semnatura...
Concursul lunii ianuarie
Nu aveti voie autovot!!
Acum sa trecem peste Fanfiction si sa facem ceva mai interesat. Luna asta o vom dedica felinelor. De data asta avem un concurs de semnaturi. Va voi da aici cateva poze, din care va veti alege una, pe care o veti transforma intr-o semnatura mai creativa.... ca asa sunt cam seci. Poza castigatoare o voi pastra la semnatura ceva timp :D..
Castigatorul va primi 70 de yeni si va lua medalia de castigator al concursului lunii, iar pentru participare va voi da 10 yeni fiecaruia.
Termenul limita, 31 ianuarie.
Acum pozele :
ghepard:
leopard:
leu:
Tigru:
Tigru alb:
Avem si o exceptie... un animal care nu prea e felina, insa daca tot ne reprezinta siteul :
lup:
Puteti sa va jucati cu pozele cum vreti, adaugandu-le efecte, poze suprapuse, scris, etc.
Aveti grija cum le redimesntionati sa nu strice estetica forumului.
Succes tuturor.
Acum sa trecem peste Fanfiction si sa facem ceva mai interesat. Luna asta o vom dedica felinelor. De data asta avem un concurs de semnaturi. Va voi da aici cateva poze, din care va veti alege una, pe care o veti transforma intr-o semnatura mai creativa.... ca asa sunt cam seci. Poza castigatoare o voi pastra la semnatura ceva timp :D..
Castigatorul va primi 70 de yeni si va lua medalia de castigator al concursului lunii, iar pentru participare va voi da 10 yeni fiecaruia.
Termenul limita, 31 ianuarie.
Acum pozele :
ghepard:
leopard:
leu:
Tigru:
Tigru alb:
Avem si o exceptie... un animal care nu prea e felina, insa daca tot ne reprezinta siteul :
lup:
Puteti sa va jucati cu pozele cum vreti, adaugandu-le efecte, poze suprapuse, scris, etc.
Aveti grija cum le redimesntionati sa nu strice estetica forumului.
Succes tuturor.
Ultima editare efectuata de catre Irukandji in Lun 01 Feb 2010, 12:19, editata de 4 ori
Re: Concursul lunii ianuarie
sper ca o sa v-a laca (stitii ca ar fii fost mai usor daca imaginea avea si corp)cu toate ca stiu ca nu o sa castig tot o sa primesc 10 yeni consolare
Kidu- Mesaje : 311
Incerc si eu... Nu am nimic de pierdut. Nu cred ca o sa castig ceva, dar tot particip:D.
EDIT: Nu bagati in seama eticheta de jos -_-" Nu am putut folosi photobucket printr'o problema tehnica si am folosit forumul meu... Don't kill me!
EDIT 2: Am rezolvat problema cu photobucket.
Particip si eu daca nu va suparatii aici este semnatura mea ^_^
StrippedxLust- Graphic Designer
Ok incerc si eu -.-" Sper sa fie totusi buna de ceva ^^"
Mda .... m-a atras mocusoara tigrului
Mda .... m-a atras mocusoara tigrului
Hanako-chan- Mesaje : 63
Subiecte similare
» Moderatorul lunii Ianuarie
» Moderatoarea lunii Ianuarie!
» Concursul lunii mai