Moderatorul lunii Ianuarie
2 participanți
Anime Sign :: Altele :: Concursuri :: Moderatorul lunii
Pagina 1 din 1
Moderatorul lunii Ianuarie
deci, ca in fiecare luna vom organiza concursul pentru cel mai activ moderator, care aduce cele mai multe modificari si ma ajuta si pe mn destul de mult :D. Moderatorii sunt :
1. A'Svear
2. Alucard
3. Lucy
4. ^Kadiri^
Am rugamintea ca moderatorii sa incerce sa nu isi mai schimbe nickul va rog -.-'
Dupa cum cred ca nu stiti, premiul consta in 50 de yeni.
Va rog sa va si motivati raspunsul dat, cu actiuni pe care userul le face pe forum, nu datorita prietenie, deoarece voturile date din motive stupide nu se vor lua in considerare.
1. A'Svear
2. Alucard
3. Lucy
4. ^Kadiri^
Am rugamintea ca moderatorii sa incerce sa nu isi mai schimbe nickul va rog -.-'
Dupa cum cred ca nu stiti, premiul consta in 50 de yeni.
Va rog sa va si motivati raspunsul dat, cu actiuni pe care userul le face pe forum, nu datorita prietenie, deoarece voturile date din motive stupide nu se vor lua in considerare.
Re: Moderatorul lunii Ianuarie
Deoarece Alucard si-a pierdut functia de moderator si dincauza ca nu mai este un exemplu...eu am s-o votez pe A'Sver....vad ca este si ea destul de activa...deschide topicuri foare folositoare pentru forum si pentru useri....si se pare ca o ajuta foarte mult pe sysu Irukandji !
Si sa nu uitam ca este un model pentru toi userii....nu face spam....scrie corect! Multi useri o pot lua drept exemplu!
Un vot din partea mea pentru:A'Sver!
Si sa nu uitam ca este un model pentru toi userii....nu face spam....scrie corect! Multi useri o pot lua drept exemplu!
Un vot din partea mea pentru:A'Sver!
Ultima editare efectuata de catre Ralu-Chan in Sam 30 Ian 2010, 17:58, editata de 1 ori
Re: Moderatorul lunii Ianuarie
Eu o votez pa A`Svear . Luna asta alucard nu a facut mai nimic, si nu prea imi pasa dak moderatorii posteaza si nu ma ajuta. A`Svear ma ajutat o gramada la fanfiction. A facut si index ( care trebe terminat -.-' ), wanted critics, regulamentul etc. Daca as putea as vota-o si pe kadiri dar e o singura persoana posibila deci -.-'.
Subiecte similare
» Concursul lunii ianuarie
» Moderatoarea lunii Ianuarie!
» Moderatorul lunii noiembrie
» Moderatorul lunii decembrie
» Concursul lunii mai
» Moderatoarea lunii Ianuarie!
» Moderatorul lunii noiembrie
» Moderatorul lunii decembrie
» Concursul lunii mai
Anime Sign :: Altele :: Concursuri :: Moderatorul lunii
Pagina 1 din 1