Moderatorul lunii noiembrie
4 participanți
Anime Sign :: Altele :: Concursuri :: Moderatorul lunii
Pagina 1 din 1
Moderatorul lunii noiembrie
Cine credeti voi ca este cel mai potrivit pentru acest titlu in acesta luna? Motivati.
ATENTIE!!! Moderatorii nu au dreptul la vot!!!
EDIT!!!!: AM STERS SONDAJUL CA VAD CA VOI NU INTELEGETI. CINE VREA SA VOTEZE LA MODERATORUL LUNII LASA UN POST CU DC VOTEAZA ACEL MODERATOR SI DIVERSE DETALII. VOTURILE ASTEA FARA SA STI DE LA CN NU SE MAI IAU IN CALCUL. DE ACUM NUMAR VOTURILE DIN POSTURI LA SFARSIT!
Astept voturi pana nu se incheie luna si nu va zgarciti la 3 randuri.
Atentie! eu nu intru in categoria de moderatoare. Eu sunt admina :P. Cele 4 moderatoare sunt :
1. ***Bloody*Lollipop***
2. neko-chan
3. Denny-chan
4. In love ...
Puteti vota doar una si va rog votati-le dupa realizarile si munca lor pe forum.
ATENTIE!!! Moderatorii nu au dreptul la vot!!!
EDIT!!!!: AM STERS SONDAJUL CA VAD CA VOI NU INTELEGETI. CINE VREA SA VOTEZE LA MODERATORUL LUNII LASA UN POST CU DC VOTEAZA ACEL MODERATOR SI DIVERSE DETALII. VOTURILE ASTEA FARA SA STI DE LA CN NU SE MAI IAU IN CALCUL. DE ACUM NUMAR VOTURILE DIN POSTURI LA SFARSIT!
Astept voturi pana nu se incheie luna si nu va zgarciti la 3 randuri.
Atentie! eu nu intru in categoria de moderatoare. Eu sunt admina :P. Cele 4 moderatoare sunt :
1. ***Bloody*Lollipop***
2. neko-chan
3. Denny-chan
4. In love ...
Puteti vota doar una si va rog votati-le dupa realizarile si munca lor pe forum.
Ultima editare efectuata de catre Irukandji in Mar 17 Noi 2009, 08:50, editata de 1 ori
Re: Moderatorul lunii noiembrie
pai...daca as putea le-as vota pe toate!
o voteez pt ca imi plac realizarile ei si topicurile sunt super faine!
aa si pt ca ea nu are avertizari ...
doamnelor si domnilor v-o p[rezint pe ...***Bloody*Lollipop*** mi-am schimbat parerea in ultimul moment!
o voteez pt ca imi plac realizarile ei si topicurile sunt super faine!
aa si pt ca ea nu are avertizari ...
doamnelor si domnilor v-o p[rezint pe ...***Bloody*Lollipop*** mi-am schimbat parerea in ultimul moment!
Ultima editare efectuata de catre ralu-chan in Sam 21 Noi 2009, 22:40, editata de 1 ori
***Bloody*Lollipop*** este alegerea mea pt ca din cate imi dau seama este cea mai activa moderatoare.
si,chiar daca nu am urmarit tot ce face,eu nu am zarit vreun spam la ea,si nu are nici o avertizare.o sa verific.
cred ca merita votul meu pr motivele enumerate mai sus.
EDIT
aveam dreptate,nu are nici un warn
si,chiar daca nu am urmarit tot ce face,eu nu am zarit vreun spam la ea,si nu are nici o avertizare.o sa verific.
cred ca merita votul meu pr motivele enumerate mai sus.
EDIT
aveam dreptate,nu are nici un warn
eii bine,o votez pe ***Bloody*Lollipop*** deoarece cu ea m-am imprietenit la categoria Jocuri
Subiecte similare
» Moderatorul lunii decembrie
» Moderatorul lunii Ianuarie
» Moderatoarea lunii noiembrie
» castigatorul concursului lunii Noiembrie-Decembrie
» Concursul lunilor noiembrie-decembrie
» Moderatorul lunii Ianuarie
» Moderatoarea lunii noiembrie
» castigatorul concursului lunii Noiembrie-Decembrie
» Concursul lunilor noiembrie-decembrie
Anime Sign :: Altele :: Concursuri :: Moderatorul lunii
Pagina 1 din 1