Rate the signature
+14
TeeChan
Insane Tenshi
roxycamy
Abigail.
Psyhee
Daelithal.
Simona (:
StrippedxLust
Setsuna-sama
Love
Soleil.
Jellyka
Kido X
Irukandji
18 participanți
Anime Sign :: Altele :: Jocuri
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Rate the signature
Nota mea : 10
De ce ? : Pentru ca exista ceva negru p'acolo si ceva roz" imi place combinatia roz cu negru*. Imi plac mult tenesii tipei, iar brusurile care se afla p'acolo se potrivesc. Este cam incarcata dar merge <3.
De ce ? : Pentru ca exista ceva negru p'acolo si ceva roz" imi place combinatia roz cu negru*. Imi plac mult tenesii tipei, iar brusurile care se afla p'acolo se potrivesc. Este cam incarcata dar merge <3.
Simona (:- Mesaje : 265
Logic ca nota mea pentru semnatura ta este 10+!
Tom Kaulitz...so sweet my lollipop.
Ador sa ma uit la el cand canta la chitara(mereu ma uit pe nett)...aici doar o tine insa privirea lui sireata si cu cata atentie canta la chitata... luv' Tom!
Tom Kaulitz...so sweet my lollipop.
Ador sa ma uit la el cand canta la chitara(mereu ma uit pe nett)...aici doar o tine insa privirea lui sireata si cu cata atentie canta la chitata... luv' Tom!
Hehe :> Kaulitz Twins <33
Nota mea: 10+
De ce?: Pentru ca, in primul rand este o poza cand ei doi sun mai mici, 14-15 ani daca nu ma insel. Ambii zambesc <33, au frezele normale <33[cred ca lui Bill i se potrivea mai mult freza asta si lui Tom dread'urile, dar deh astea au fost alegerile lor] si pentru ca ambii sunt 2 scumpi 8->
Nota mea: 10+
De ce?: Pentru ca, in primul rand este o poza cand ei doi sun mai mici, 14-15 ani daca nu ma insel. Ambii zambesc <33, au frezele normale <33[cred ca lui Bill i se potrivea mai mult freza asta si lui Tom dread'urile, dar deh astea au fost alegerile lor] si pentru ca ambii sunt 2 scumpi 8->
Simona (:- Mesaje : 265
Defapt cred ca acolo erau de varsta mea sau cu un an mai mari...12-13-sau cel mult 14 ani
Hehehehe Tom Kaulitz <3 <3
Nota mea:10++++
Prima este foarte faina,a doua este cool,a treia la fel si a patra mwahahaha ce bogat este Tom!
Si cel mai important au aceeasi marime
Si versurile acelea le iubesc! *.*
Hehehehe Tom Kaulitz <3 <3
Nota mea:10++++
Prima este foarte faina,a doua este cool,a treia la fel si a patra mwahahaha ce bogat este Tom!
Si cel mai important au aceeasi marime
Si versurile acelea le iubesc! *.*
Eu ii dau nota 10 sigului tau deorece:
Imi place foarte combinatia culorilor roz negru si alb
Asa imi mai plac acele discurii care imi amintesc de discurile lu bunicamea(cred ca eu ii le-am spart -.lll)si cam atat cum am spus sigul este destul de dragut cel putin mie imi place deci merita 10
Imi place foarte combinatia culorilor roz negru si alb
Asa imi mai plac acele discurii care imi amintesc de discurile lu bunicamea(cred ca eu ii le-am spart -.lll)si cam atat cum am spus sigul este destul de dragut cel putin mie imi place deci merita 10
StrippedxLust- Graphic Designer
Uhm, semnătura it's a bit too big :]] yeah, pare mai degrabă a fi o poză, gomene, dar chiar nu-mi prea place, adică ar fi mers cu nişte dimensiuni mai mici~
So...nota mea e, uhm, cam 7.
So...nota mea e, uhm, cam 7.
Daelithal.- Moderator Global
Pai hmm eu tias da un 10 la semnatura ta pentru ca imi place personajul si imi place cum ai ales back-ul si culorile se potrivesc cu personajul
Hmm pai nu mai am nimic de spus doar ca nota mea este 10
Hmm pai nu mai am nimic de spus doar ca nota mea este 10
Hmm cred ca-ti dau un 8 si asta mai mult pentru efortul depus.In primul rand personajul e incadrat cam prost,mergea mai sus.In al doilea rand background-ul e prea haotic,dar imi plac trandafirii.Si in al treilea rand,n-are border oh si textul e prea strident.
Hmph, cred că îţi dau 10, cuz' îmi place cum a ieşit, plus că eu nu mă pricep să fac aşa ceva, dar cred că fiecare avem un anumit simş al bunului gust şi al tău e chiar în regulă.
Îmi plac şi micuţele animale, sunt foarte simpatice. Deci, rămâne zece.
Îmi plac şi micuţele animale, sunt foarte simpatice. Deci, rămâne zece.
Abigail.- Mesaje : 63
Pentru ca nu ai semnatura o sa comentez citatul care e foarte adevarat^^din punctul meu de vedere..
Din pacate blogul e cam pustiu..ti-as putea face cunostinta cu o prietena daca te intereseaza
per total un 9^^ bye!
Din pacate blogul e cam pustiu..ti-as putea face cunostinta cu o prietena daca te intereseaza
per total un 9^^ bye!
Pai Camy iti dau un 9 pentru ca acel albastru e prea tipator si asta e motivul pentru care nuti pot da 10 ^_^.
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Denissu hmm textul îmi place,şi primul sig se potriveşte oarecum însă al 2 lea,uh imaginea îi cam lăţită şi cam bate vântul prin el deci,îţi dau 9 pentru efort şi pentru text.
TeeChan- Mesaje : 444
Chou <3 sig-ul tău îmi place, deşi e puţin cam simplu şi încă trebuie să înveţi să lucrezi cu personajele reale, rlly. -.- Ah, iar mie mi se pare că scrisul ăla u l-ai chiar potrivit, mergea poziţionat în alte locuri..
Oricum, îţi voi da un 9.50, nu pot chiar 10, pentru că tu poţi face lucruri mai bune de atât.
Oricum, îţi voi da un 9.50, nu pot chiar 10, pentru că tu poţi face lucruri mai bune de atât.
Daelithal.- Moderator Global
Dae,huhu,you know I love this picu *__* Dap,effectul de oglinda mi se pare genial si totusi faptul ca nu l-ai facut perfect si un personaj e mai mic da impresia ca ar fi doua personaje diferite in sig.Iar textul se potriveste perfect ^^ Deci 10++
Pur si simplu iti dau 10 Psyhee ca imi place verdele ala ^_^ si personajul.
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
off:macar nu am pus textul ala pe care-l sti tu
10,again,o iubesc
Imi place si mesajul de sub samnatura,este original?
10,again,o iubesc
Imi place si mesajul de sub samnatura,este original?
Letss seee iti dau nota 10 pentru ca ii draguta semnatura
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Anime Sign :: Altele :: Jocuri
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum