Chrono-Imagini si pareri
5 participanți
Pagina 1 din 1
Chrono-Imagini si pareri
Crono este un demon puternic care este tinut inchis intr-un corp uman de catre sigiliul pe care Rosette il poarta.
Poze:
Chrono in corpul sau real:
[/img]
Poze:
Chrono in corpul sau real:
[/img]
Re: Chrono-Imagini si pareri
E preferatul meu dintre baietsii anime :X :X ..Incep declaratiile de dragoste ..He's mine.. )Oricum imi place super mult kum arata in forma lui originala ..E mai matur si mai inalt ...A si rosette e dragutsa,uneori knd face acele scene de nebunie mi-aminteste de mine cand ma enervez..
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Da varamea stiu..O sa i inebunesti pe saracii useri de pe forum cu dragostea ta .. in fine si mie imi place,dar tot prefer varianta umana..pt ca e mai inocent..acum n ma spanzura.. asa pana acum imi place mult forumul,recunosc ca e total diferit de zup si are si tematica mai usoara..
Am citit ,sunt toate animeurile aiki spuse..ceea ce e super..
Am citit ,sunt toate animeurile aiki spuse..ceea ce e super..
Dya :]- Mesaje : 199
Nu iti face probleme Dya, ca nu am inebunit inca. Sunt rabdatoare, avand in vedere ca si ea e cu cei 20 ( dintre care 15 sunt doar din naruto ) ai mei . In fine,desi nu am vazut animeul, tot imi pot spune parerea despre chrono, asa ca sa vedem.
Si mie tot varianta umana imi place. E atat de dragalasa, dulce. Nu imi trebuie un tanc musculos, ca o sa imi fie frica sa il enervez. Si legat de forma originala, denny spunei sa isi ia o bluza, pentru ca nu suport baietii care isi expun pectoralii :P.
Si mie tot varianta umana imi place. E atat de dragalasa, dulce. Nu imi trebuie un tanc musculos, ca o sa imi fie frica sa il enervez. Si legat de forma originala, denny spunei sa isi ia o bluza, pentru ca nu suport baietii care isi expun pectoralii :P.
Mie imi place cum arata Chrono in forma sa originala. Chiar daca si in forma sa umana e dragut, eu tot in cea originala il prefer De ce? Poate pentru ca arata mai... demonic, insa in ciuda aparentelor, el e un tip atent cu Rosette, stiind ca de fiecare data cand sigiliul e deschis, el "mananca" din viata ei.
Chuu'- Mesaje : 8
Subiecte similare
» Chrono Crusade
» Cu cine sar potrivi Chrono mai bine?
» Pierduti in intuneric-un fic Chrono Crusade
» Alfabetul cu imagini
» Imagini Horror
» Cu cine sar potrivi Chrono mai bine?
» Pierduti in intuneric-un fic Chrono Crusade
» Alfabetul cu imagini
» Imagini Horror
Pagina 1 din 1