Cu cine sar potrivi Chrono mai bine?
+2
Insane Tenshi
Dya :]
6 participanți
Pagina 1 din 1
Cu cine sar potrivi Chrono mai bine?
http://farm3.static.flickr.com/2031/2230391906_5dd99c2da7.jpg?v=0 Magdalena
https://media.photobucket.com/image/rosette%20christopher/LeHIKaScreens/Rosetta2.jpg?o=89 Rosette
Eu zic ca Chrono a stat cu contractuarea sa si a lasat trecutul in urma...Cu toate astea el a capatat sentimente puternice pentru ea...Totusi vreau sa stiu cu cine credeti ca sar potrivi Chrono mai bine...Cu Rosette sau Maria Magdalena?
https://media.photobucket.com/image/rosette%20christopher/LeHIKaScreens/Rosetta2.jpg?o=89 Rosette
Eu zic ca Chrono a stat cu contractuarea sa si a lasat trecutul in urma...Cu toate astea el a capatat sentimente puternice pentru ea...Totusi vreau sa stiu cu cine credeti ca sar potrivi Chrono mai bine...Cu Rosette sau Maria Magdalena?
Dya :]- Mesaje : 199
Re: Cu cine sar potrivi Chrono mai bine?
Eu normal o prefer pe Rosette nici nu discut.Rosette este mai rebela mai nebunatica si in plus la invatat multe pe Chrono cum ar fi bunele maniere.
Multumita ei a ajuns altfel . Magdalena era sortita mortii si nu vroia sa stea in calea lui , desi a fost si ea indragostita de el.
Multumita ei a ajuns altfel . Magdalena era sortita mortii si nu vroia sa stea in calea lui , desi a fost si ea indragostita de el.
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Cu siguranta ca Rosette s-ar potrivi mai bine cu Chrono. Aveau lucruri in comun, insa erau si diferente intre cei doi. Nu cred ca Maria Magdaena s-ar potrivi cu Chrono pentru ca era prea linistita. Chiar daca sentimentul lor era reciproc, dragostea ei era mai mult platonica, pe cand cea a lui Rosette era mai dinamica, facandu-se placuta prin felul sau de a fi, plus ca cei doi erau legati si prin faptul ca ea era contractuarea lui Chrono.
So, Rosette castiga
So, Rosette castiga
Chuu'- Mesaje : 8
Un vot un plus, se pare ca marea majoritate voteaza pentru Rosette. Si eu fac la fel. ^.^
Fata asta e zapacita si face ceva din Chrono. Il face mai copilaros si mai invata si el cum sa traiasca pe bune. In plus Rosette ar un caracter puternic si e ambitioasa. Si daca so luam asa.
Deci Rosette e alegerea mea.
Fata asta e zapacita si face ceva din Chrono. Il face mai copilaros si mai invata si el cum sa traiasca pe bune. In plus Rosette ar un caracter puternic si e ambitioasa. Si daca so luam asa.
Deci Rosette e alegerea mea.
Soru 2009- Mesaje : 74
Deci cu siguranta pe Rosette o aleg
La inceput si eu ma gandeam cu care i-ar sta mai bine la brat XD
Apoi in episodul in care l-a sarutata pe Chrono si el si-a revenit mi-am dat seama ca se potrivesc de minune
Rosette este mai puternica mai hotarata..."normala"si stie sa manuiasc pistoalele nu glume
Deci Rosette
La inceput si eu ma gandeam cu care i-ar sta mai bine la brat XD
Apoi in episodul in care l-a sarutata pe Chrono si el si-a revenit mi-am dat seama ca se potrivesc de minune
Rosette este mai puternica mai hotarata..."normala"si stie sa manuiasc pistoalele nu glume
Deci Rosette
Subiecte similare
» Cu cine se potriveste cel mai bine Inuyasha?
» Chrono Crusade
» Chrono-Imagini si pareri
» Pierduti in intuneric-un fic Chrono Crusade
» Romeo & Juliet- Cine se potriveste?
» Chrono Crusade
» Chrono-Imagini si pareri
» Pierduti in intuneric-un fic Chrono Crusade
» Romeo & Juliet- Cine se potriveste?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum