Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cu cine sar potrivi Chrono mai bine?

+2
Insane Tenshi
Dya :]
6 participanți

In jos

Cu cine sar potrivi Chrono mai bine? Empty Cu cine sar potrivi Chrono mai bine?

Mesaj Scris de Dya :] Sam 22 Mai 2010, 16:34

http://farm3.static.flickr.com/2031/2230391906_5dd99c2da7.jpg?v=0 Magdalena

https://media.photobucket.com/image/rosette%20christopher/LeHIKaScreens/Rosetta2.jpg?o=89 Rosette

Eu zic ca Chrono a stat cu contractuarea sa si a lasat trecutul in urma...Cu toate astea el a capatat sentimente puternice pentru ea...Totusi vreau sa stiu cu cine credeti ca sar potrivi Chrono mai bine...Cu Rosette sau Maria Magdalena?

Sus In jos

Cu cine sar potrivi Chrono mai bine? Empty Re: Cu cine sar potrivi Chrono mai bine?

Mesaj Scris de Insane Tenshi Sam 22 Mai 2010, 18:48

Eu normal o prefer Cu cine sar potrivi Chrono mai bine? 602519 pe Rosette nici nu discut.Rosette este mai rebela mai nebunatica si in plus la invatat multe pe Chrono cum ar fi bunele maniere. Laughing
Multumita ei a ajuns altfel . Magdalena era sortita mortii si nu vroia sa stea in calea lui , desi a fost si ea indragostita de el.
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Cu cine sar potrivi Chrono mai bine? Empty Re: Cu cine sar potrivi Chrono mai bine?

Mesaj Scris de Maid でりあ Mier 09 Iun 2010, 20:35

Denissu.no.Yume are dreptate! Magdalena avea propriul destin,si nu acela de a ramane cu Chrono.

Eu una o prefer pe Rosette! e o fata "mai obisnuita"...stia sa'si ia soarta in propriile maini,puternica,glumeata...fata ideala pentru un demon!

chrono and rosette Pictures, Images and Photos
chronocrusade Pictures, Images and Photos
chrono and rosette Pictures, Images and Photos
Maid でりあ
Maid でりあ

http://animeacademy.forummotion.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Chuu' Joi 01 Iul 2010, 14:26

Cu siguranta ca Rosette s-ar potrivi mai bine cu Chrono. Aveau lucruri in comun, insa erau si diferente intre cei doi. Nu cred ca Maria Magdaena s-ar potrivi cu Chrono pentru ca era prea linistita. Chiar daca sentimentul lor era reciproc, dragostea ei era mai mult platonica, pe cand cea a lui Rosette era mai dinamica, facandu-se placuta prin felul sau de a fi, plus ca cei doi erau legati si prin faptul ca ea era contractuarea lui Chrono.

So, Rosette castiga Cu cine sar potrivi Chrono mai bine? 851396
Chuu'
Chuu'

Sus In jos

Mesaj Scris de Soru 2009 Lun 05 Iul 2010, 14:20

Un vot un plus, se pare ca marea majoritate voteaza pentru Rosette. Si eu fac la fel. ^.^
Fata asta e zapacita si face ceva din Chrono. Il face mai copilaros si mai invata si el cum sa traiasca pe bune. In plus Rosette ar un caracter puternic si e ambitioasa. Si daca so luam asa.
Deci Rosette e alegerea mea. Cu cine sar potrivi Chrono mai bine? 6671
Soru 2009
Soru 2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Mar 07 Sept 2010, 15:19

Deci cu siguranta pe Rosette o aleg
La inceput si eu ma gandeam cu care i-ar sta mai bine la brat XD
Apoi in episodul in care l-a sarutata pe Chrono si el si-a revenit mi-am dat seama ca se potrivesc de minune
Rosette este mai puternica mai hotarata..."normala"si stie sa manuiasc pistoalele nu glume

Deci Rosette
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum