Lucruri de fete
+2
Love
Kido X
6 participanți
Pagina 1 din 1
Lucruri de fete
Boys out of here!
Puteti spune ce genuri de baieti va plac!
Cum ai vrea sa arate baiatul visurilor tale
Cum arata o intalnire perfecta pentru tine!
Si chestii de astea!
Pai-ochii:caprui,negri...dar preferatii mei sunt caprui
Parul:negru...putin mai ciufulit orice dar nu blod sau sa arate ca si cum l-ar fi lins vaca...
Nu imi plac cei care se cred Macho Man...si nici cei foarte musculosi!
Unul destept dar nici tocilar toata ziua cu capul la mate si Pitagora si cartile-.-
Sa se imbrace rapper sau rocker...din partea mea cum vrea doar sa nu-mi vina in chiloti sau in roz
Muzica care o asculta sa fie ca mine...sau macar Rocker
Sa nu fie unul foarte sentimental...adica daca vede un film(gen Titanic) sa inceapa sa ii curga lacrimile!
Si sa nu fe unul care sa se comporte de parca ar fi mama...nu fa aia,nu merge acolo,etc~
Si sa-i placa filmele horro neaparat...sau cel putin comediile!
Intalnirea perfecta...nu stiu sa nu mergem undeva intr-un restaurant cu fite (Este mai bine prin parc si un suc)
Puteti spune ce genuri de baieti va plac!
Cum ai vrea sa arate baiatul visurilor tale
Cum arata o intalnire perfecta pentru tine!
Si chestii de astea!
Pai-ochii:caprui,negri...dar preferatii mei sunt caprui
Parul:negru...putin mai ciufulit orice dar nu blod sau sa arate ca si cum l-ar fi lins vaca...
Nu imi plac cei care se cred Macho Man...si nici cei foarte musculosi!
Unul destept dar nici tocilar toata ziua cu capul la mate si Pitagora si cartile-.-
Sa se imbrace rapper sau rocker...din partea mea cum vrea doar sa nu-mi vina in chiloti sau in roz
Muzica care o asculta sa fie ca mine...sau macar Rocker
Sa nu fie unul foarte sentimental...adica daca vede un film(gen Titanic) sa inceapa sa ii curga lacrimile!
Si sa nu fe unul care sa se comporte de parca ar fi mama...nu fa aia,nu merge acolo,etc~
Si sa-i placa filmele horro neaparat...sau cel putin comediile!
Intalnirea perfecta...nu stiu sa nu mergem undeva intr-un restaurant cu fite (Este mai bine prin parc si un suc)
Ultima editare efectuata de catre Kiufulici in Mar 07 Sept 2010, 23:22, editata de 3 ori
Re: Lucruri de fete
Intalnirea perfecta
Intalnirea perfecta ar fi ... undeva intr-un roman de dragoste.
Vorbim despre perfectiune, nu ?
Asa ca, revenind.Un roman de dragoste, scris poate de Mihail Drumes, Mircea Eliade sau chiar undeva in cartile lui Camil Petrescu.In Bucurestiul lor, eu sa fiu studenta si el pilot, filosof sau coleg de facultate.Sau sa ne intalnim in tren, intr-o iarna rece (sau o toamna ploioasa), dimineata sau noaptea, cand garniturile s-au blocat.Sa nimerim in acelasi compartiment si sa stam de vorba, fara a ne inchipui ca ne vom reintalni vreodata.
Cum insa Dor suspina dupa Mihaela a lui, Doamna T. si-a incheiat tragic iubirea, Maitreyi a sfarsit la fel de trist ... prefer o seara la teatru sau opera, urmata de o plimbare pe faleza din Constanta sau pe o straduta linistita din Bucuresti, intr-o seara calda de vara, cu parfum de tei.
Intalnirea perfecta ar fi ... undeva intr-un roman de dragoste.
Vorbim despre perfectiune, nu ?
Asa ca, revenind.Un roman de dragoste, scris poate de Mihail Drumes, Mircea Eliade sau chiar undeva in cartile lui Camil Petrescu.In Bucurestiul lor, eu sa fiu studenta si el pilot, filosof sau coleg de facultate.Sau sa ne intalnim in tren, intr-o iarna rece (sau o toamna ploioasa), dimineata sau noaptea, cand garniturile s-au blocat.Sa nimerim in acelasi compartiment si sa stam de vorba, fara a ne inchipui ca ne vom reintalni vreodata.
Cum insa Dor suspina dupa Mihaela a lui, Doamna T. si-a incheiat tragic iubirea, Maitreyi a sfarsit la fel de trist ... prefer o seara la teatru sau opera, urmata de o plimbare pe faleza din Constanta sau pe o straduta linistita din Bucuresti, intr-o seara calda de vara, cu parfum de tei.
Hmm pai:
Ochii:negri sau caprui
Parul:negru si putin ciufulit
Sa fie mai inalt ca mine desigur si nu un grasan.......Nu imi plac cei care se cred cei mai tari si se dau drept Macho Man....Sa nu fie foarte musculos dar putini muschi nu strica,iar deobicei sa se imbrace ca un baietas de cartier adica precum un rapper dar totusi cand trebuie sa fie elegant sa fie elegant.....Iar despre intalnire....mi-ar placea sa fie intr-un loc mai fitos sau in parc
Ochii:negri sau caprui
Parul:negru si putin ciufulit
Sa fie mai inalt ca mine desigur si nu un grasan.......Nu imi plac cei care se cred cei mai tari si se dau drept Macho Man....Sa nu fie foarte musculos dar putini muschi nu strica,iar deobicei sa se imbrace ca un baietas de cartier adica precum un rapper dar totusi cand trebuie sa fie elegant sa fie elegant.....Iar despre intalnire....mi-ar placea sa fie intr-un loc mai fitos sau in parc
Paii
Ochii: Negri sau caprui ;x
Parul: Brunet sau saten ;x si sa nu aive parul lung >_<
Age: Sa nu fie de exemplu cu 3-4 sau chiar mai multi ani mai mare ca mine xD
Muzica: Deci acia fara discutii trebuie sa fie Rapper :]]
Personalitate: Sa nu fie dala care se crede numai poti ce puternic e si daca il atinge cineva incepe si plange >__<
Stil de imbracaminte: Sa se imbrace cu haine de rapper
Loc de intalnire: N'am preferinte ^^.
Ochii: Negri sau caprui ;x
Parul: Brunet sau saten ;x si sa nu aive parul lung >_<
Age: Sa nu fie de exemplu cu 3-4 sau chiar mai multi ani mai mare ca mine xD
Muzica: Deci acia fara discutii trebuie sa fie Rapper :]]
Personalitate: Sa nu fie dala care se crede numai poti ce puternic e si daca il atinge cineva incepe si plange >__<
Stil de imbracaminte: Sa se imbrace cu haine de rapper
Loc de intalnire: N'am preferinte ^^.
Simona (:- Mesaje : 265
La mine baiatul sa fie brunet sau ciocolatiu nu na intereseaza ochii . Se accepta orice culoare. Si vreau sa aibi corp, nu cum snt unii inalti si schiloji. x_x Sa aiba muschi si picioare ca de aia e baiat, nu ?Si pe langa asta sa aiba ceva minte si sa nu fie un increzut ca '' vai ce frumos si cuceritor sunt si bla bla". Sa aiba creier sa gandeasca logic viata si sa nu o ia ca pe un joc. Mai bine zic sa fie serios si nu ceva stil ''cocalar''.
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Aaa ... că tot veni vorba de băieţi ... şi de perfecţiune ... cam greu să grupăm cuvintele astea două, nu ?
Oricum, eu momentan ... sunt cât se poate de încântată ^__^ Şi nici nu am pretenţii prea mari ...
Păr: Eu prefer să fie blond ... orice nuanţă (cazul de faţă de exemplu) sau castaniu.Bine, nici brunet nu mă deranjează chiar ... nu iau asta ca pe un tipar.
Ochi: Deschişi la culoare ... albaştri sau gri ... sau verzi ... negri sunt cam rari ... Nici căprui nu ar fi rău ^_^
Vârstă: Orice vârstă ... cu limitele ... să nu fie mai mic decât mine (no way girl ! >.<" ) şi ... bine, nici foarte mare.Momentan e mai mare ca mine cu 4 ani ... şi e puţin ... adică el e adult (20 de ani) şi eu puştoaică ... 16 ani ... da' nici aşa nu-i rău, că-s numai 4 ani diferenţă.Însă ... nici să aibe chiar 15-16 ani (adică vârsta mea), că ar fi imatur şi ... n-ar dura.Şi apoi mie mi-ar părea rău ...
Muzica:Eee ... n-am pretenţii, atâta timp cât nu ascultă manele.Da' nici rapper să nu fie ...
Şi nici nu vreau unu' care să fie în permanenţă cu mana pe fundu' meu sau cu limba-n gura mea XD (cam dură exprimarea, ştiu).Da' eu nu-s aşa ... şi nu mi-ar place un astfel de tip.
Nu mă interesează religia (adică eu personal nu-s pasionată de aşa ceva, după mine poate să fie şi turc, treaba lui ; eu sunt catolică), aspectu' fizic în rest ... să fie mai înalt ca mine (da, păi ... eu am 1,73 m) ... da' nici cât şifonieru' sa nu fie ... că nu vreau saă mă urc la el cu scara să-l sărut.
Oricum, eu momentan ... sunt cât se poate de încântată ^__^ Şi nici nu am pretenţii prea mari ...
Păr: Eu prefer să fie blond ... orice nuanţă (cazul de faţă de exemplu) sau castaniu.Bine, nici brunet nu mă deranjează chiar ... nu iau asta ca pe un tipar.
Ochi: Deschişi la culoare ... albaştri sau gri ... sau verzi ... negri sunt cam rari ... Nici căprui nu ar fi rău ^_^
Vârstă: Orice vârstă ... cu limitele ... să nu fie mai mic decât mine (no way girl ! >.<" ) şi ... bine, nici foarte mare.Momentan e mai mare ca mine cu 4 ani ... şi e puţin ... adică el e adult (20 de ani) şi eu puştoaică ... 16 ani ... da' nici aşa nu-i rău, că-s numai 4 ani diferenţă.Însă ... nici să aibe chiar 15-16 ani (adică vârsta mea), că ar fi imatur şi ... n-ar dura.Şi apoi mie mi-ar părea rău ...
Muzica:Eee ... n-am pretenţii, atâta timp cât nu ascultă manele.Da' nici rapper să nu fie ...
Şi nici nu vreau unu' care să fie în permanenţă cu mana pe fundu' meu sau cu limba-n gura mea XD (cam dură exprimarea, ştiu).Da' eu nu-s aşa ... şi nu mi-ar place un astfel de tip.
Nu mă interesează religia (adică eu personal nu-s pasionată de aşa ceva, după mine poate să fie şi turc, treaba lui ; eu sunt catolică), aspectu' fizic în rest ... să fie mai înalt ca mine (da, păi ... eu am 1,73 m) ... da' nici cât şifonieru' sa nu fie ... că nu vreau saă mă urc la el cu scara să-l sărut.
Pai...sa fie brunet sau blond,ochii albastri daca e blond daca e brunet sa fie negri,sa fie mai inalt decat mine pentru ca am mai intalnit baieti mai scunzi decat mine si nu e foarte placut-_-,sa nu se creada cel mai tare si chestii in genu' asta,sa fie rapper sau rocker dar nu nesimtit ca in momentul urmator ia-m dat "papucii",sa nu asculte manele sau muzica populara,sa nu imi spuna ce sa fac,sa nu fie plangacios,sa fie mai mare decat mine cu maxim 3 ani...
Loc de intalnire:in parc,la un suc si nu la un restaurant de fite sau deastea
Da stiu ca sunt pretentioasa dar sub nici o forma nu o sa ma "combin"cu un tip care nu respecta ce am scris mai sus .
Loc de intalnire:in parc,la un suc si nu la un restaurant de fite sau deastea
Da stiu ca sunt pretentioasa dar sub nici o forma nu o sa ma "combin"cu un tip care nu respecta ce am scris mai sus .
$onny- Mesaje : 495
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum