Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Lucruri pe care nu le poti suporta

+13
Jellyka
Dya :]
Hiro Aizawa
Nywa
Psyhee
Negai
Daelithal.
TeeChan
Love
Insane Tenshi
Kido X
Kidu
Soleil.
17 participanți

In jos

Lucruri pe care nu le poti suporta Empty Lucruri pe care nu le poti suporta

Mesaj Scris de Soleil. Joi 14 Ian 2010, 23:03

Pai acest topic este facut, ca sa spunem ce uram noi cel mai tare.
Atentie, replayurile care au mai putin de 3 randuri sunt considerate spam si sterse.
*
Ce nu suport eu...Sa vedem manele, superficialitate, persoanele profitoare, pitipoancele, cocalarii, manelele, fitzele si figurile. Nu ma impac bine nici cu prostia, aceea care se manifesta prin faptul ca refuzi pur si simplu sa inveti si consideri tocilar orice persoana care are note mai mari de 7. Nu suyport nici oprtunistti si nu imi sunt dragi nici ipocrtitii. Si am mai mentionat ca nu suport manele si cocalarismul?
Cam atat....
Bye By :3
Soleil.
Soleil.
Moderator

Sus In jos

Lucruri pe care nu le poti suporta Empty Re: Lucruri pe care nu le poti suporta

Mesaj Scris de Kidu Vin 15 Ian 2010, 09:10

Asa ce nu suport eu sunt multe
pitipoancele mai ales ca sunt atatea la mine in scoala,manelele,matematica pur si simplu nu inteleg nimic trec dar habar n-am -.-,fizica am note destul de bune dar ma streseaza cu problemele lui si cu faptul ca mereu daca gresim ne zice :cand te duci la mata soacra ce o sa zica ca nu ai .....,paianjenii stiu ca o sa sune stupid dar asta e,persoanele care se tin scai dupa tine am un specimen in clasa,baietii care insista mult(mdea am un specimen in clasa si altu in alta clasa)
si cred ca ar mai fii dar nu mai tin minte Lucruri pe care nu le poti suporta 267547
Kidu
Kidu

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Mier 20 Ian 2010, 22:08

Pai...Let's see:
-nu imi place matematica....nu ma prea inteleg cu ea;
-fizica...doar contine 95% sau cam asa ceva din matematica;
-barfitoarele:2 specimene rare la mine in clasa;
-baietii increzuti...cativa la mine in clasa...se cred Macho man...si sunt niste buburuze Lucruri pe care nu le poti suporta 362913
-si cu siguranta temele: Lucruri pe care nu le poti suporta 34621
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Insane Tenshi Vin 12 Feb 2010, 21:10

Sa fac o lista ca asa nam cum :
Urasc barfitoarele
Cei care se folosesc de mn,le arat calea buna si dupa aia dute raului
Urasc prietenii falsi
Urasc toti cei care ma striga in batjocura
Nu suport manelele ,fitosii ,''smecherii care nu snt decat niste carnati si aiuriti
Cum sar zice prostii lu ceasca..Laughing
Urasc mate ,fizika ,chimia
Urasc fitoasele si persoanele ca atare ,care se cred dive si snt ca de toti mortsii....
Nu suport machiajele ( ptr k in 3 ani nu am imbatrani/maturizat deloc ,misto la 80 arat si eu k la 69 Lucruri pe care nu le poti suporta 177435 Lucruri pe care nu le poti suporta 29458 )
Nu prea imi plac lucrurile extreme
si cam atata
Insane Tenshi
Insane Tenshi

Sus In jos

Mesaj Scris de Love Vin 12 Feb 2010, 22:37

Nu suport

- un anumit grup din clasa, pe care trebuie sa-l vad 5 zile pe saptamana
- un anumit coleg din clasa, care imi distruge viata de liceu
- weekend-urile cand trebuie sa ma trezesc devreme sau cand ma trezesc devreme fara motiv
- superficialitate la persoanele din jurul meu
- incultura acuta
- persoanele care isi dau importanta si au o parere foarte buna despre ele, cu toate ca nu este justificata
- persoanele cu care nu am ce discuta
- oamenii care ma cauta pe messanger cu pretexte sub forma "Si ... ce mai zici?"
- atunci cand a nins multe zile s-a asternut frumos zapada si brusc incepe sa ploua
- sa imi ia un vre-un coleg lucrurile de pe banca (sau din cuier) si sa mi le strice/murdareasca
- sa petrec mai mult de 3 zile in spital (desi am stat si 3 saptamani, asa ca am invatat sa suport)
- sa ma lase balta Josephine
- forumurile facute pe banda rulanta , in doi timpi si trei miscari ; de proasta calitate
- persoanele care incearca sa ma convinga ca nu poate fi decat ca ele
- colegii care imi cer sa copie tema
- colegii care ma cauta pe messanger numai pentru a ma intreba de teme
Love
Love
Moderator Global

http://marquise-des-anges.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de TeeChan Sam 13 Feb 2010, 16:00

Ce nu suport eu..hmm:
-Biologia...o urasc pur si simplu,aka mai mult imi placea anu' trecut cand faceam exercitii cu ADN alea alea da' acum o urasc si materia si profesoara :].
-Fiţoşii cei care vor sa aibe tot si nu fac nimic pentru a obtine acest lucru si care se cred cine stie ce superstar si ii calca pe toti in picioare.
-Manelele si populara tot acolo intra >> da' nu mai comentez
-Cocalarii p'astia nu-i suport deloc
-Tocilarii...prea mult hmm...tocesc si a doua zi nu mai tin minte nimic >>
-Forumurile facute din 5 in 5 minute..unii chiar nu au alta treaba.
TeeChan
TeeChan

Sus In jos

Mesaj Scris de Daelithal. Sam 13 Feb 2010, 19:00

NU suport:
-Mincinoşii. Ah, înţeleg şi accept minciuni minore, dar deja când sunt uriaşe şi mă influenţează pe mine, mă deranjează. Mai bine îmi spui în faţă, decât să-mi ascunzi şi să mă minţi.
-Fiţoşii. De ce? De ce există astfel de specimene ce consideră că numai lor li se cuvin toate, şi dacă nu eşti cu ei, eşti nimic.
-Piţipoancele. Ah, văd câteva de 5 ori pe săptămână, şi în curând voi deveni alergică complet la ele.
-Cocalarii. Alte specimene ce nu au altceva mai bun de făcut decât să asculte manele, să îi imite pe idioţii ce le cântă, şi să folosească un limbaj ce la un moment dat ajunge dezgustător.
-Prostia. Şi câţi o mai posedă~. Am astfel de exemple în clasă, şi deja îmi vine să-l, să nu zic să-i, omor.
-Persoanele ce se dau pe lângă tine doar pentru a obţine ceva, după care: Scuze, dar nu te cunosc.
-Prietenii falşi. Am dat peste destui la viaţa mea, dar spre norocul meu, găsişi şi câţiva trw.
-Superficialitatea celor din jur, ce din nefericire, există în jurul meu cam mult.
-Forumurile făcute pe bandă rulantă, fără a avea vreun Dumnezeu, doar de dragul de a fi făcute.
Daelithal.
Daelithal.
Moderator Global

Sus In jos

Mesaj Scris de Negai Sam 15 Mai 2010, 13:49

Oky deci nu suport:

- Fake-urile : adica oamenii care pretind ca sunt altceva decat ceea ce sunt de fapt
- Manelele : chiar nu le vad rostul z.z si nu inteleg nimic din muzica asta
- Fratele meu : nu tot timpul, dar uneori ma scoate din sarite >_> are prea multe mofturi z.z
- Persoanele care se cred superioare. De exemplu o persoana care comenteaza ceva de rau despre cineva, cand de fapt si ea face la fel sau chiar mai rau.
- Scoala, sincer m-am saturat sa ma trezesc in fiecare zi devreme si sa merg la scoala degeaba. De ce as mai merge? Oricum nu rezolv nimic cu ea, doar imi pierd timpul.
- Colegii in ultima vreme m-au enervat mai rau decat de obicei. Aproape in fiecare pauza asculta manele z.z' geez deja ma dispera cu muzica lor de oameni inculti.
- Timpul care in ultima vreme trece mult prea repede z.z' Nu mai vreau sa ma uit la ceas crezand ca au trecut 5 minute cand de fapt a trecut aproape o ora.
- Profesorii care parca s-au tampit. Asculta elevii care au 3-4 note si nu ii asculta pe cei care nu au niciuna, dau note din plictiseala si nu mai sunt deloc ca si inainte.
- Net-ul meu care cade din 5 in 5 minute ce naiba.

Hm probabil ar mai fi si alte lucruri dar momentan nu-mi trece nimic prin cap.
Negai
Negai

http://Vazand: Nimic Mancand: Nimic Band: Nimic Ascultand: 妖精帝國

Sus In jos

Mesaj Scris de Psyhee Sam 15 Mai 2010, 19:48

Eu nu suport multe insa am o lista care chiar ma enerveaza :

~oamenii care se cred superiori si fac glume proste pe seama celor din jor (kill them all)
~oamenii care se holbeaza (n-aveti televizor acasa?!)
~profa de engleza si sotul ei,dirigu meu
~profa de chimie
~oamenii care folosesc anumite cuvinte crezand ca astfel par mai inteligenti (you're stupid,reeeealy stupid,you idiot)
~manelisti,pitipoancele,cocalarii si manelele normal (I realy can't stand them)
~replicile de agatat ieftine(not smart -.- )
~oamenii care nu respecta spatiul privat
~Aly
~sa-mi strice cineva lucrurile
Psyhee
Psyhee
Graphic Designer

http://idioticwords.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Nywa Sam 15 Mai 2010, 20:24

Ce nu suport eu

1. Plagiatori - fac cu nervi cand plagiaza cineva pe altcineva si mai rau fac cand ma plagiaza cineva pe mine.
2. Pe diriga mea de franca, care ma freaca prea mult cu franca ei. Vomit nu alta.
3. Cand proful de istorie ne da lucrari neanuntate.
4 Multi alti, cu care numai imi bat capul,
Dar cel mai rau, urasc plagiatori !!!
Nywa
Nywa

http://perfectenemy.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Hiro Aizawa Sam 15 Mai 2010, 21:03

am revenit dupa o perioada indelungata (imi cer scz)deci sa trec la subiect ce nu suporta yo:-in primu rand scoala si profesorii -detest din tot sufletul paianjenii (intamplari de la 7 ani)-urasc cand mi se strica clc-urasc temelesi cam atat...nbu prea urasc multe deci...sper sa nu se supere nimeni pe mn ca nu ammai intrat de mult si bun venit celor ce s-au inregistrat in absenta mea...aici am apucat sa scriu scz
Hiro Aizawa
Hiro Aizawa

Sus In jos

Mesaj Scris de Dya :] Joi 01 Iul 2010, 14:15

Asa eu una nu suport matematica, fizica...
Urasc de moarte prefacutii, vorba lui Manu-chan plagiatorii... Mai sunt de asemenea si cocalarii si pitipoacele pline de figuri aiurite...Aiuritii fitosi care se cred mari si tari si mor de prosti...
Nu suport caterincile si intunericul ma dispera si ma fac sa ma simt inconfortabil... >.<

Sus In jos

Mesaj Scris de Jellyka Joi 01 Iul 2010, 17:49

Hmmm...Eu cel mai mult nu pot suporta oamenii inculti...Hmm,turbez numai cand aud "mai este mere?",o fraza pe care am auzit-o o data si deja m-am saturat "sau imi place lucrurile alea".Pur si simplu' imi vine sa dau acea persoana cu capu' de pereti.Adica,daca ai fost la scoala vorbesti in romana...Daca nu,si celelalte limbi sunt libere insa sa nu vii la mine cu limbaj de mess(pot suporta doar UNELE cuvinte in limbaj de emss) pentru ca nu inteleg ce inseamna.Chiar vorbeam cu una pe emss(adepta a acestui limbaj) si a trebuit s-o intreb ce inseamna fiecare cuvant.Traiesti in Romania,vorbesti in romaneste,n-ai ce-i face...Nu-l suport pe Dan Diaconescu si 0TV-'u lui de doi bani.Auzi,cica el presedinte...Cand or zbura procii si-or dar vacile lapte cu ciocolata...Mi-e de ajuns un idiot drept presedinte,la ce-mi mai trebuie Dan Diaconescu?S-o gaseasca pe Elodia?Alte lucruri pe care nu le pot suporta...Vedetele ca Bianca lu' Bote,Roller Sis,Inna etc. care nici nu cred ca habar au sa citeasca si totusi apar la TV.Locu' vostru,sincer,e la groapa de gunoi.Manelele si manelistii...Copiaza toate melodiile de la altii si fac ca cele care intr-adevar sunt frumoase(cum ar fi melodiile in hindi)sa sune ca o manea...Nu suport obsedatii ca fostii mei colegi si cei care injura...Mai sus de cuvintele prost,tantalau,narod etc. nu suport sa aud.Nu-i suport pe ce-i fara maniere care plescaie sau mananca cu gura deschisa ori baga mana in supa de parca n-au lingura...Sau sa bea supa cu castronu' o.O...Si...Cam atat XD.Sunt multe alte lucruri care ma enerveaza...Dar astea sunt cam principalele...
Jellyka
Jellyka
Moderator Global

http://anime-universe.forumz.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Abigail. Sam 03 Iul 2010, 21:35

Uhm, ce mă enervează pe mine? Ei bine...

Adevărul e că mă enervează la culme piţipoancele, care mai nou sunt răspândite peste tot. Am impresia că e invazie.
Apoi, nu pot suporta cocalarii sau tipii cărora le curg balele când văd o tipă cu un tricou decoltat.
Nu suport maneliştii, cuz' sunt foarte aiurea, nu ştiu, nu îi sufăr, poate sunt eu nebună, dar asta este.
Hm, persoanele care pretind că [virgulă] cunosc o anumită persoană, dar de fapt nu o fac. Au spus-o doar aşa, că vezi Doamne, el/ea e prieten/ă cu Guţa.
Prea mult roz. Dăă. Nu pot suporta atâta roz. Îmi creează o senzaţie de "Princess Land",iar asta nu e deloc stilul meu.
Transpiraţia. Da, o urăsc, e oribilă. Adică, doh, şi eu transpir la handball şi când mă dau cu sk8'u, dar măcar eu am auzit de deodorant. Unii chiar nu folosesc şi se simte rău de tot. Mai ales în mijloacele de transport în comun.
Blugii cu talie exagerat de joasă. Da, chiar nu-i suport, efectiv sunt nereuşiţi. De exemplu îmi cade cheia pe jos, mă aplec după ea şi-mi vede lumea curu'. -.-
Facebook, hi5, twitter, whatever, câte ori mai fi. Oke, nu's eu cine ştie ce Einsteinletă, dar nu văd rostul lor. Aşa, doar de distracţie, eh. Mai sunt şi fete normale care utilizează Facebook, hi5, twitter, dar sunt şi multe piţipoance care la descriere spun ce talentate sunt, şi că tocmai de aia sunt bârfite.
Urăsc persoanele care se dau drept altcineva. Spre exemplu cei care iau poze de pe net şi-ţi zic "Asta/Ăsta sunt eu." Nu-i sufăr. Whatever, cum m-a făcut mama aşa sunt. Cui nu convine, asta este.
Fetele care-şi verifică într-una machiajul. Cu alte cuvine piţi....
Expresiile de agăţat folosite de băieţi, sau pur şi simplul pretextul "Poţi să-mi spui te rog frumos cât e ceasul?", şi mai apoi să-ţi ceară numărul de telefon.
Lăudăroşii. Ei bine, dacă eşti aşa de bun precum pretinzi, atunci te va lăuda altcineva, nu e nevoie s-o faci tu.
Pantofii cu toc mult prea înalt. După părerea mea dau un efect atât de ... fals.
Persoanele ce se cred superioare, şi dau răspunsuri de genu' "Aha.". Sunt atât de seci, încât mai bine ar tăcea din gura.
Ciocolata cu stafide. Nu pot s-o sufăr. Să simt stafidele alea în gură. Âh. Nu-mi place.
Apa minerală. Are prea mult acid şi am impresia că mi se umflă stomacul de la ea.
Persoanele care-mi ating mingea de handball şi echipamentul. Nu sufăr lucrul ăsta. Ce naiba, sunt ale mele. Mingea mea, pantalonii mei scurţi albaştri, tricoul meu albastru, stai departe de ele.
Persoanele care-mi ating sk8'ul. Whatever, e al meu. Cumpără-ţi şi tu unul şi apoi mai stăm de vorbă. Nu vi să-l ceri pe al meu, sau să-l iei şi să te urci pe el cât timp nu ştii să mergi. Am aşteptat prea mult un sk8 ca ăsta aşa ca bâşti.
Să îmi "cotrobăie" cineva la mesagerie în telefon. Ok, asta e privat, stai deoparte. E treaba mea.
Rochiţele atât de "şic". Eh, sunt fată, dar nu mă văd jucând handbal sau dându-mă cu sk8'ul într-o rochiţă.
Telefoanele cu touch screen. Eh, am avut şi eu, încă îl am, frumos pus în cutiuţa lui, dar nu îl suport. Mă enervează.
Persoanele care pe mess scriu aşa "Cf u? Eu snt bn. Ms. : *". Ok, nu-mi place.
Aş spune că şi persoanele narcisiste, dar şi eu sunt puţin [mai mult] narcisistă aşa că mă abţin.
Să îmi spună cineva ce să fac. Fac ce vreau eu, nu ce vrei tu. E viaţa mea.
Să pleoscăie cineva când mănânc. Efectiv îmi scade pofta de mâncare.
Să îmi reproşeze cineva ceva în timpul mesei. Îmi vine să vomit de draci la faze din astea.
Persoanele insistente. Sunt super enervante, şi din păcate cunosc o grămadă.
Abigail.
Abigail.

Sus In jos

Mesaj Scris de $onny Vin 09 Iul 2010, 03:53

pai eu in primul rand urasc manelisti si cat de smecheri se cred ei si aia cu muzica populara pur si simplu nu-i suport, Lucruri pe care nu le poti suporta 988722 nu suport oamenii care barfesc,pitipoancele,facebook.nu suport trei fete foarte fitoase din clasa de la mine....
cam astea sunt cateva din lucrurile pe care nu le suport Lucruri pe care nu le poti suporta 271174
$onny
$onny

Sus In jos

Mesaj Scris de Hachi Sam 11 Dec 2010, 11:26

Pitipoancele/Cocalari.Ma inerveaza la culme.Cand le vezi date cu o tona de fixativ si cu rujul roz bombon. Persoane lipsite de cultura generala Lucruri pe care nu le poti suporta 34621
Sa mi se spuna ce sa fac.Sunt o fire libertina.Nu o suport pe mama cand ma pune sa fac 100 de lucruri in acelasi timp.
Cand imi pica netul.Da, ma dispera.Lucram ceva pentru scoala si mi-a picat netul exact cand mai aveam ceva de scris
Fluieratul.Il urasc.Toti radeau de mine cand eram mica pentru ca nu stiu sa fluier --_--"
Asa zisii ''prieteni''. Cand ai incredere intr-o persoana si ea te barfeste pe la spate.
Cuvantul ''Daa".Am multe colege la scoala care folosesc cuvantul.eu pur si simplu il detest Lucruri pe care nu le poti suporta 148800
Cand cineva vine si se uita peste umarul meu ce scriu la calculator.Hello! Am nevoie de intimitate
Vedetele din Romania.Mai ales cand le asculti muzica la cateva dintre ele.Urasc muzica dance.Nimeni nu poate veni cu ceva nou?
Oamenii rai cu animalele.Ce v-au facut ele? Aud! I hate people like this.
Lucruri pe care nu le poti suporta 389798
Hachi
Hachi

Sus In jos

Mesaj Scris de $onny Mier 15 Dec 2010, 17:08

So... Preferinte noi--_--"
Nu-mi place cand cineva striga la mine. Daca nici mama nu are dreptul sa strige la mine de ce as lasa pe altcineva sa faca asta?
Cand cineva se i-a de gusturile mele in materie de: muzica,haine,filme etc. Fiecare cu proprile placeri!
Vecinii mei... sunt adevarati monstri pentru mine, deobicei nu pot sa ascult muzica la maxim pentru ca in momentul urmator vine vecinul de jos la usa si zice sa dau mai incet muzicaTT_TT.
Nu-mi plac regulile. Daca eu nu impun nimanui lucruri imposibile nici ei sa nu o faca!
Ar mai fi multe dar ma opresc aici Lucruri pe care nu le poti suporta 501402 .
$onny
$onny

Sus In jos

Mesaj Scris de For 4 Only Dum 20 Feb 2011, 16:38

Nu suport sa faca cineva pe seful cu mine
Nu suport sa mi se dea ordine
Nu suport sa stau cele 5 minute sa se faca popcornul
Nu o suport pe Lady GaGa, Ruhanna sau orice alta pitzipoanca din muzica.
Nu suport oamenii care desconsidera sau dezagreeaza rockul.
Nu suport oamenii carora trebuie sa le explici acelasi lucru de 15 ori si tot nu inteleg.
Nu suport manelisti 9cred ce am suporteri)
Nu suport oameni batuti in cap.
Nu suport profa de Geografie.
Nu suport lucrarile neanuntate si mai alesc celebra fraza "scoateti o foaie de hartie).
Nu suport sa vorbesc la telefon.

Mai sunt multe lucruri care nu le suport dar cam atat pt moment.
For 4 Only
For 4 Only

Sus In jos

Mesaj Scris de Kido X Lun 21 Feb 2011, 10:17

Oki...
Urasc cand mi se zice ce sa fac, de exemplu cand vine mama in camera si incepe:pune hainele acolo, cartile acolo, asta ce cauta aici? Lucruri pe care nu le poti suporta 988722
Urasc sa ma plictisesc
Urasc cand se baga in vorba cu mine pitipoanca din clasa paralela
Urasc manele si orice tine de ele si de cocalari..etc
Urasc cand citeste cineva ce vorbesc eu pe mess, sau cand isi baga mama nasul prin telefonul meu
Urasc facebook-ul si mai ales jocul ala FramVille (stie Sony
:]])
Kido X
Kido X

http://www.chibi-mania.lolforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare