Genul muzical ce te caracterizeaza.
+8
Maid でりあ
Ryan
roxy_chan
Simona (:
Psyhee
SilverKat
Raluky
candy.bar
12 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Genul muzical ce te caracterizeaza.
Bun...eu sunt o mare adepta a muzicii oricunde si oricand. Sunt de parere ca muzica este cea mai buna metoda de linistire , calmare dar bine inteles depinde genul ei. Imi plac per-total aproape toate genurile muzicale, insa am si un gen muzical care ma reperezinta.
Muzica Dance este preferata mea din acest punct de vedere. Mi se pare foarte ok, se poate asculta in cluburi , dicoteci , in viata de zii cu zii, in dus...de fapt se poate asculta oriunde si oricand fara sa te plictisesti de ea.
So...astept si parerile voastre . Care ete genul muzical caracteristic personalitatii voastre?
Muzica Dance este preferata mea din acest punct de vedere. Mi se pare foarte ok, se poate asculta in cluburi , dicoteci , in viata de zii cu zii, in dus...de fapt se poate asculta oriunde si oricand fara sa te plictisesti de ea.
So...astept si parerile voastre . Care ete genul muzical caracteristic personalitatii voastre?
candy.bar- Mesaje : 27
Re: Genul muzical ce te caracterizeaza.
In general melodiile lente sau baladele romantice :D...dar am si melodii rockaite rau ^^
Ascult extrem de mult Nickelback,Within Temptation,Flyleaf,uneori Nighwish,Muse,Paramore,SImple Plan,Skillet etc
Ascult si melodiile care nu tin de genul meu dar care sunt foarte populare ^^
Ascult extrem de mult Nickelback,Within Temptation,Flyleaf,uneori Nighwish,Muse,Paramore,SImple Plan,Skillet etc
Ascult si melodiile care nu tin de genul meu dar care sunt foarte populare ^^
Raluky- Mesaje : 81
WEll...rock-ul alternativ sau metal simfonic, chiar si muzica clasicauneori, este linistitoare , ^^ da' depinde si de trupe, nu imi plac toate...sunt foarte pretentioasa la muzica XD dar mai sun melodii care imi plac de gen hip-hop sau rapp...eh, dar tot la rock raman ^^, ascult Nightwish si Evanescence cel mai mult ^^ dar depinde si de starea mea.
SilverKat- Mesaje : 62
Hohoho,pai cred ca punk-ul,rock-ul mai galagios si melodii cat se poate de stupide.Se potrivesc cu personalitatea mea hyper,mai ales ca sunt colerica.Cred ca cel mai mult ma reprezinta melodile celor de la System of a down si LM.C .
Pe mine ma caracterizeaza foarte mult hip-hop-ul.
Nu credeti ca ascult doar din acelea cu injuraturi in care isi baga toate alea :]]. Recunosc ascult si din acelea si inca foarte des. Insa nu asta inseamna hip-hop doar melodii cu injuraturi. Mereu ma intreb de ce ma caracterizeaza si acum am gasit raspunsu. Deoarece in unele melodii chiar ma regasesc si ma face sa-mi dau seama de greselile pe care le-am provocat.
Nu credeti ca ascult doar din acelea cu injuraturi in care isi baga toate alea :]]. Recunosc ascult si din acelea si inca foarte des. Insa nu asta inseamna hip-hop doar melodii cu injuraturi. Mereu ma intreb de ce ma caracterizeaza si acum am gasit raspunsu. Deoarece in unele melodii chiar ma regasesc si ma face sa-mi dau seama de greselile pe care le-am provocat.
Simona (:- Mesaje : 265
pe mine ma caracterizeaza de cele mai multe ori stilul de muzica jazz
un stil vioi si trist uneori
doar ca yo ascult cel mai mult cele vesele si cu ritm super...
bye bye
un stil vioi si trist uneori
doar ca yo ascult cel mai mult cele vesele si cu ritm super...
bye bye
roxy_chan- Mesaje : 30
Pe mine ma caracatearizeaza pop si rock pentru ca imi suna mie mai bine...dar imi place si country-pop pentru ca in general imi place muzica care se canta cu chitara sau cu bass-ul.Dar mai sigur imi place pop si rock-ul usor,lent,nu rock din acela care sa sparga urechile...sunt mai calma si ascult muzica "medie" si lenta
Ryan- Mesaje : 14
Cred ca ma caracterizeaza muzica dance si rock,dar doar in limba japoneza.
Stiu,suna ciudat! Dar asta este! Ascult muzica romantica,lenta doar cand sunt in love,iar pentru ca asta de intampla din an in Paste deci... nu prea ascult. Prefer muzica care iti pune sangele in miscare,versurile care se potrivesc vietii sau gandirii,care iti da o anumita energie oricat de obosit ai fi.
Stiu,suna ciudat! Dar asta este! Ascult muzica romantica,lenta doar cand sunt in love,iar pentru ca asta de intampla din an in Paste deci... nu prea ascult. Prefer muzica care iti pune sangele in miscare,versurile care se potrivesc vietii sau gandirii,care iti da o anumita energie oricat de obosit ai fi.
Pe mine ma caracterizeaza si hip-hop adica cum a spus si onee-chan nu sunt doar melodii cu injuraturi,majoritatea asta credeti dar eu in unele chiar ma regasesc.
Ar mai fi si rock mereu ma calmeaza atunci cand sunt nervoasa si nu vreau sa vorbsc cu nimeni..dar mai mult ascult hard-rock...
Si balade triste cand am probleme cu dragostea desi sunt inca mica
Ar mai fi si rock mereu ma calmeaza atunci cand sunt nervoasa si nu vreau sa vorbsc cu nimeni..dar mai mult ascult hard-rock...
Si balade triste cand am probleme cu dragostea desi sunt inca mica
Kidu- Mesaje : 311
ei bine , pe mine ma caracterizeaza mai multe genuri de muzica ex:hip hop,rock mai lent,jazz mai ritmatic,melodii de gen boolwdian (indian)
depinde de starea mea si eu mai ascult si melodii din anime-uri ex:will of the heart(bleach),utakata hanabi(naruto) deci pe mine ma caracterizeaza mai multe genuri de muzica dupa starea mea
depinde de starea mea si eu mai ascult si melodii din anime-uri ex:will of the heart(bleach),utakata hanabi(naruto) deci pe mine ma caracterizeaza mai multe genuri de muzica dupa starea mea
ionela- Mesaje : 7
Nam scris aici O.O... In fine, deci imi place aproape orice gen de muzica inafara de manele... Ascult rock, pop, uneori jazz daca vocile sunt frumoase. Dar de manele sa nu aud >.>... Hmm muzica populara o tolerez ca asculta ai mei, dar nu cat sa ma molipseasca si pe mine cu ea...In rest cam atat.
Dya :]- Mesaje : 199
Oki,am tot uitat sa scriu aici -.- baka,baka
Cred ca caracterizeaza rock-ul,uneori si punk sau gothic
Dra cel mai des K-Pop si J-Rock...rep si hi-hop
Depinde de starile mele!
Insa cred ca cel mai mult rap^^
Cred ca caracterizeaza rock-ul,uneori si punk sau gothic
Dra cel mai des K-Pop si J-Rock...rep si hi-hop
Depinde de starile mele!
Insa cred ca cel mai mult rap^^
Anime Sign :: Altele :: Cafenea